2016 Aralık Anneleri

Benimde haftaya bugün kucağımda olacak inşallah 36+4 ü küveze almazlar dimi ciddi bi sorun yoksa ciğer geliştirici vsde oldum
Küvezde olmaz canım
Koca bebek artık o :)

Paü de yapcam. Sen nerde yapacaksın. 22 kasım benim senin ne zaman doğum?
Paü de tüp mide ameliyati olmuştum waay be sene 2011
Bende 22 kasımlıyım inşallah
Drlar sözleşmiş gibi 22 kasıma gün vermiş :) genelimize

Kizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
Ben götürcem bir kısmını inşallah

Ben de dün ekledim, olmadı adını verip torpil yaptıralım

EVET İstanbul'dayım. Ben de uygun kumaş bakayım. KANguru aldım, buna da ekstra çok para vermek istemiyorum...

UYGUN kumaş bulursam kendim yapmak istiyorum. Yoksa almıcam. Özellikle evde kolaylık olur. 3-4 ay sonra sokakta ergoya geçeriz diyorum.
TABI 3 yaşındaki oğlum bebeğin sürekli kucakta olmasını kıskanırsa çok etkin kullanmayabilirim :) o zaman sadece dışarıda kullanılır, kış günü iki çocukla ne kadar çıkılabilirse.

internetten mi aldın canım sen? dün kızlardan birinin yolladığı site vardı orda linkte görmüştüm http://www.happymilk.com.tr/ara?k=neko

İnşalah kumas denk gelır canım. Sımdı bende yonetıcılerınden bırıne mesaj attım bakalım gerı donecekler mı.

internetten mi aldın canım sen? dün kızlardan birinin yolladığı site vardı orda linkte görmüştüm http://www.happymilk.com.tr/ara?k=neko
Neko marka ürünleri yapan mağazanın adı Tuniko ve internet üzerinden satış yapıyor sadece diye biliyorum ben. Hepsiburada.com'da da mağazası vardı ben de hediye çekim olduğu için hepsiburadadan aldım canım bordo rengini.

İshaller kervanına bende katılmış bulunmaktayım fırsat bu fırsat muz yemeye abanabilirim kabız olurum diye korkumdan yiyemiyodum bebişe güzel kilo aldırıyo
Muzu düzenli yersen kabiz yapmiyor hatta bagirsaklari duzenliyor canım ben temmuz ayından beri her gün yiyorum hatta son 1,5 aydır günde 2ye çıkardım.Hamilelik boyunca sadece 1 kere o da demir ilacı yüzünden kabızlık çektim ilacı değişince o da kalmadi.

Amin vakit geçmiyor artık
Allah geride kalan küçücük bebeğe uzun hayırlı ömür versin
Allah hepimize sağlıklı doğumlar iyi doktorlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…