- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Öyleydi ama benim doktor kolunu kırınca ertelendiBugün aralık anneleri kutsal doktor kontrol günü di mi
Ben nst bekliyorum herkes iyi haberlerle gelir inşallah
Küvezde olmaz canımBenimde haftaya bugün kucağımda olacak inşallah 36+4 ü küveze almazlar dimi ciddi bi sorun yoksa ciğer geliştirici vsde oldum
Paü de tüp mide ameliyati olmuştum waay be sene 2011Paü de yapcam. Sen nerde yapacaksın. 22 kasım benim senin ne zaman doğum?
Ben götürcem bir kısmını inşallahKizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
Aaa sen de mi Denizlidesin canım?Küvezde olmaz canım
Koca bebek artık o :)
Paü de tüp mide ameliyati olmuştum waay be sene 2011
Bende 22 kasımlıyım inşallah
Drlar sözleşmiş gibi 22 kasıma gün vermiş :) genelimize
Ben götürcem bir kısmını inşallah
Ben de dün ekledim, olmadı adını verip torpil yaptıralımCanım sanırım sen İstanbul'daydın. Hangi yakadasın bilmiyorum ama ben Bakırköy Cumartesi pazarında 5-10 tl ye dökme kumaş satanlardan alacaktım eğer bulamasaydım. Ordaa her büyüklüğe göre, her çeşit kumaş ucuza bulunuyor. Yada diğer sosyete pazarlarında bakabılırsın. DUkkandan hususi kumaş kestirirsen daha pahalıya gelcektır.
Bu arada lınk çok faydalıymıs. Bırde orada yazmıslar babywearıng de admınler bekletırse adımı verın dıye :) Sanırım benı bekletıyorlar anlamadım 1 aydır bır tanesı onaylamaz mı?
UYGUN kumaş bulursam kendim yapmak istiyorum. Yoksa almıcam. Özellikle evde kolaylık olur. 3-4 ay sonra sokakta ergoya geçeriz diyorum.canım çok teşekkürler, okudum şimdi yazıyı. Neko mantıklı gibi duruyor, en ucuz 84 tl ye var. acaba gerçekten kullanır mıyız, yani evin içinde olcaz zaten genelde kış bebeği olduğu için. kafam karıştı
internetten mi aldın canım sen? dün kızlardan birinin yolladığı site vardı orda linkte görmüştüm http://www.happymilk.com.tr/ara?k=nekoCanım ben de nekonun wrap slingini aldım bir arkadaşım tavsiye etmişti o inanılmaz faydasını görmüş çok çok memnundu. Evin içinde iş yaparken sar bebeğini üstüne rahat rahat iş yapsadece dışarısı için düşünme
Günaydın herkese, 37. Haftaları da gördük ya çok şükür Rabbime
Ben de dün ekledim, olmadı adını verip torpil yaptıralım
EVET İstanbul'dayım. Ben de uygun kumaş bakayım. KANguru aldım, buna da ekstra çok para vermek istemiyorum...
UYGUN kumaş bulursam kendim yapmak istiyorum. Yoksa almıcam. Özellikle evde kolaylık olur. 3-4 ay sonra sokakta ergoya geçeriz diyorum.
TABI 3 yaşındaki oğlum bebeğin sürekli kucakta olmasını kıskanırsa çok etkin kullanmayabilirim :) o zaman sadece dışarıda kullanılır, kış günü iki çocukla ne kadar çıkılabilirse.
Anneme müracaat :) makine lazım. Zaten 4 kenarına düz dikiş bişey yok. BI de kullanamazsam diye almak istemiyorum ekstra.sukufelale ben hayatta kendim beceremem gidecek yine paracıklar yapacak bir şey yok, sağlıkla gelsinler de inşallah
Yok canımAaa sen de mi Denizlidesin canım?
Neko marka ürünleri yapan mağazanın adı Tuniko ve internet üzerinden satış yapıyor sadece diye biliyorum ben. Hepsiburada.com'da da mağazası vardı ben de hediye çekim olduğu için hepsiburadadan aldım canım bordo rengini.internetten mi aldın canım sen? dün kızlardan birinin yolladığı site vardı orda linkte görmüştüm http://www.happymilk.com.tr/ara?k=neko
Bana atabilirseniz çok memnun olurum :)
Geçmiş olsun canım:) bebiş doğunca gezmeye de beklerizYok canım
Ömrümde bir kere tüp mide ameliyatı olmak için gittim
Paüye girdim ordan da çıktım
Hiç bir yerini görmedim gezmedim :)
çok çıkmış, sayfa düzenlemesi karakter küçültmesi vb yaptın mı canım? Bir de ben sadece emzirme notlarını almıştım, ondan mı farkettı acaba?
Canim ben de alabilir miyim? !
Muzu düzenli yersen kabiz yapmiyor hatta bagirsaklari duzenliyor canım ben temmuz ayından beri her gün yiyorum hatta son 1,5 aydır günde 2ye çıkardım.Hamilelik boyunca sadece 1 kere o da demir ilacı yüzünden kabızlık çektim ilacı değişince o da kalmadi.İshaller kervanına bende katılmış bulunmaktayımfırsat bu fırsat muz yemeye abanabilirim kabız olurum diye korkumdan yiyemiyodum bebişe güzel kilo aldırıyo
Amin vakit geçmiyor artıkAynen nerden gördüm o haberi çok ağladım dün boşu boşuna kendimi Bebeğimi üzdüm bir daha haber maber izlemicem bizim moral e ihtiyacımız var güzel şeylere Allahım hepimizi korusun sağ Selamet kavuştursun yavrularımıza.
Wuhuuu! Programa gel. Bu ne yoğunluk kız, Allah kolaylık versin.Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Son 4 gün büyük gün
Bugünde son vizelerim var
Pazarda kpss
Pazartesi nst
Salı bebiiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?