2016 Aralık Anneleri

Kizlar buhar makinesi olarak ne aldiniz ?
Birde hava ufleyen tarzda isiticimiz vardi onu kullandik 2 gun havayi kuruttu sanirim hemen burnumu yara etti gene icten yavastan basladi yara cikmaya varmi oneriniz. Dun artik dogalgazi yaktik bzde.
Canım kaloriferin üstüne kapta su koy kurutmuştur evin havasını

Merhaba annişler Ne cok sey yazmissiniz okuyamadim yahu :)
Birsey soracagim. Sol bilegime yakin kolumun alt tarafinda minik minik kirmiziliklar olusmus Tatli tatli kasiniyor. Sizde oldumu boyle birsey. Dr a gitsem mi bilemedim.

Birde hava ufleyen tarzda isiticimiz vardi onu kullandik 2 gun havayi kuruttu sanirim hemen burnumu yara etti gene icten yavastan basladi yara cikmaya varmi oneriniz. Dun artik dogalgazi yaktik bzde.

Canim. Bizim cocuk doktorumuz buhar makinasi onermiyor. Bakimini iyi yapamazsaniz faydadan cok zararini gorursunuz. Bir zaman sonra bakteri olismaya baslar dedi. Petekler icin su kaplari satiliyor üzerine onu koy. O da yoksa dr umuz islak havlu koyun petegin uzerine demisti.

Merhaba annişler Ne cok sey yazmissiniz okuyamadim yahu :)
Birsey soracagim. Sol bilegime yakin kolumun alt tarafinda minik minik kirmiziliklar olusmus Tatli tatli kasiniyor. Sizde oldumu boyle birsey. Dr a gitsem mi bilemedim.

Canım o durum bende hamileliğimin ikinci 3 ayından beri var. Her iki iç kolumda ve baldırlarımın birbirlerine bakan içtaraflarında nokta nokta kırmızılıklar, şiş değil sanki iğneler batırılmış da kızarmış gibi. Yalnız benimkinde çok nadir kaşıntı oluyordu. Doktorum hamilelikte olabilen birşey, beyaz tenlisin vücudun tepki gösteriyor ilerlerse söyle demişti, ilerlemedi. özellikle sıcak havalarda ya da sıkıntı yaptığıımda artıp sonra azalıyordu. Aynı durum olabılır mı acaba senınkı de?

Biz kuduruk kızımızı gördük geldik, 2520 gr olmuş sanki biraz minik gibi geldi ama dr gayet iyi dedi 10 günde 300 gr almış
matematik61 doğuma kadar iyileşmezse dr napıcaksınız
Maaşallah bebisine.
Haftaya ertelendi randevum hastane tarafından.Doktor 10 gün rapor almış.Ama rapor uzayabilirmis uzarsa konuşacağım doktorla aynı hastanede başka doktora yonlendirirler herhalde.İnşallah gerek kalmaz.

kırıksa uzatır raporu büyük ihtimalle, aman vakit var nasılsa başka dr de olsa 1 2 kez görüşmüş olursunuz doğumdan önce
Ben ilk doğumumda dr adını bile soramamıştım

E bebekten weewell aldim. indirim vardi.
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Son 4 gün büyük gün
Bugünde son vizelerim var
Pazarda kpss
Pazartesi nst
Salı bebiiiiş
Saglikla sihhatle gelsin isallah. program cok yogun saliya kadar.

Ole mi tm cnm saol

kırıksa uzatır raporu büyük ihtimalle, aman vakit var nasılsa başka dr de olsa 1 2 kez görüşmüş olursunuz doğumdan önce
Ben ilk doğumumda dr adını bile soramamıştım
Hayırlısı diyeceğim öyle bir şey olursa ne yapalım.Benim arkadaşım da hep aynı doktora gitti.Tam sezaryen günü adamın kardeşi vefat etti başka doktora ameliyat oldu mecburen.Yapacak bir şey yok ne yapalım kadın isteyerek kırmadı ya kolunu :)

Sorma yaa burnmu yara etti
Bide serum fizyolojık cek istersen burnuna bı ıkı hafta önce hasta olmuştum kbb otrıvıne dıye hı burun damlası verdı kadın dogumcuma sordum bunun yerıne öncelikle serum fizyolojık gecmezse bunu kullan dedı zaten bebeklerın tıkalı burunları içinde serum fizyolojik kullanmak lazım evde bulunmalı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…