Canım kaloriferin üstüne kapta su koy kurutmuştur evin havasınıKizlar buhar makinesi olarak ne aldiniz ?
Birde hava ufleyen tarzda isiticimiz vardi onu kullandik 2 gun havayi kuruttu sanirim hemen burnumu yara etti geneicten yavastan basladi yara cikmaya varmi oneriniz. Dun artik dogalgazi yaktik bzde.
Kizlar buhar makinesi olarak ne aldiniz ?
Birde hava ufleyen tarzda isiticimiz vardi onu kullandik 2 gun havayi kuruttu sanirim hemen burnumu yara etti geneicten yavastan basladi yara cikmaya varmi oneriniz. Dun artik dogalgazi yaktik bzde.
Merhaba annişlerNe cok sey yazmissiniz okuyamadim yahu :)
Birsey soracagim. Sol bilegime yakin kolumun alt tarafinda minik minik kirmiziliklar olusmusTatli tatli kasiniyor. Sizde oldumu boyle birsey. Dr a gitsem mi bilemedim.
Migrosta bebek bezlerinde indirim var. 1 numara 138 li paket, 2 numara 136 lı paket 35 lira. Her biri tabi
Yok, Yeni bebek yeşil paket. premium care 45 yada 50ydiPrima premium care mı canım?
Maaşallah bebisine.Biz kuduruk kızımızı gördük geldik, 2520 gr olmuş sanki biraz minik gibi geldi ama dr gayet iyi dedi 10 günde 300 gr almış
matematik61 doğuma kadar iyileşmezse dr napıcaksınız
kırıksa uzatır raporu büyük ihtimalle, aman vakit var nasılsa başka dr de olsa 1 2 kez görüşmüş olursunuz doğumdan önceMaaşallah bebisine.
Haftaya ertelendi randevum hastane tarafından.Doktor 10 gün rapor almış.Ama rapor uzayabilirmis uzarsa konuşacağım doktorla aynı hastanede başka doktora yonlendirirler herhalde.İnşallah gerek kalmaz.
E bebekten weewell aldim. indirim vardi.Kizlar buhar makinesi olarak ne aldiniz ?
Saglikla sihhatle gelsin isallah. program cok yogun saliya kadar.Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Son 4 gün büyük gün
Bugünde son vizelerim var
Pazarda kpss
Pazartesi nst
Salı bebiiiiş
Sorma yaa burnmu yara ettiCanım kaloriferin üstüne kapta su koy kurutmuştur evin havasını
Ole mi tm cnm saolCanim. Bizim cocuk doktorumuz buhar makinasi onermiyor. Bakimini iyi yapamazsaniz faydadan cok zararini gorursunuz. Bir zaman sonra bakteri olismaya baslar dedi. Petekler icin su kaplari satiliyor üzerine onu koy. O da yoksa dr umuz islak havlu koyun petegin uzerine demisti.
Hayırlısı diyeceğim öyle bir şey olursa ne yapalım.Benim arkadaşım da hep aynı doktora gitti.Tam sezaryen günü adamın kardeşi vefat etti başka doktora ameliyat oldu mecburen.Yapacak bir şey yok ne yapalım kadın isteyerek kırmadı ya kolunu :)kırıksa uzatır raporu büyük ihtimalle, aman vakit var nasılsa başka dr de olsa 1 2 kez görüşmüş olursunuz doğumdan önce
Ben ilk doğumumda dr adını bile soramamıştım
Bide serum fizyolojık cek istersen burnuna bı ıkı hafta önce hasta olmuştum kbb otrıvıne dıye hı burun damlası verdı kadın dogumcuma sordum bunun yerıne öncelikle serum fizyolojık gecmezse bunu kullan dedı zaten bebeklerın tıkalı burunları içinde serum fizyolojik kullanmak lazım evde bulunmalı artıkSorma yaa burnmu yara etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?