2016 Aralık Anneleri

Evet canim. Ayni tarif ettigin gibi. Ben de beyaz tenliyim. Oyle aman aman bir kaşıntı yok. Arada tatli tatli kasiniyor. Minik igneler batirilmis gibi. Problem yapmiyorum ozaman :) cok tesekkur ederim.

Tsk cnm

maşallah aralık anaları sayılı günleriniz kalmıs. bilin diye söyluyorum aralık bebesi cok cingöz, inatcı, agresif ve poncik oluyor şükür ki zaman bi şekilde gecıyor aralıgın 28 inde 1 yaş olacagız :=)
bır de böyle bı durum var, sen bekle bekle yılın son ayının son günlerinde gelmeye karar ver. 3 gün daha bekleyıp ocak da gelsene
allah kurtarsın

selam sör
Oğlak bebeleri hep öyle ya benim büyük sıpa oğlak bu da nerdeyse olacaktı Allahtan dr en geç 16 aralıkta alırız dedi de yırttım bu sefer

selam sör
Oğlak bebeleri hep öyle ya benim büyük sıpa oğlak bu da nerdeyse olacaktı Allahtan dr en geç 16 aralıkta alırız dedi de yırttım bu sefer
selam canım, zaman nasılda gecıyor dimi? şükür bir sekılde gecıyor .
valla ben ıstege baglı sez. oldum. oldum olmasına da verılen tarıhten önce kendı geldı:=) 3 gün beklemedı yaa

Kızlar bişey sorucam benim bir haftadır kasıklarımda bir ağrı var özellikle sol kaşığımda uzandığımda ya da otururken kalktığımda adım atmakta bayağ zorlanıyorum sonra birazcık daha kolay yürüyorum ama ağrı geçmiyor anlamadım
Sizde de oldu mu.ben 34.haftanın içine girdim.

ben de makinaya atıp atmamak arasında gittim geldim, kuru temizlemeye mi versem dedim bilemedim duruyor öylece. hassasta mı yıkadın?

Evet makinada 40 derecede bebek deterjani ile yikadim, bir sey olmadi :)

Ya bu yazi cok iyiymis keske daha önce görseydim. Bu bilgileri bulabilmek icin ben baya ugrasip didindim, farkli farkli yerlerden okuyarak ögrendim ben de, ama burada hepsi derli topluymus. :)
En son Ergobaby aldim ama yenidogan aparatini almamistim. Sonra tam yenidogan aparatini alacakken bari sling alayim, o da yenidogan icin uygun hem de sonradan da kullanirim dedim. Cok arastirdim en son ebayden 5 euroya Hoppediz marka dokuma wrap sling aldim

selam canım, zaman nasılda gecıyor dimi? şükür bir sekılde gecıyor .
valla ben ıstege baglı sez. oldum. oldum olmasına da verılen tarıhten önce kendı geldı:=) 3 gün beklemedı yaa
evet canım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo sanki seni daha dün hamilelik için kutladık, hey gidi
Ay benimki erken gelmesin yaa normal doğururum diye korkuyorum valla
Bi de eşim taktı doğum tarihi 12.16.16 olsun diye, içinde nasıl tutcan demiyo

Kızlar a101 e bunlar gelmiş dün alan oldu mu kalitesi nasıl

Eklentiler

• image.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 66
bende cok korkuyordum normalden. ama 1 gece öncesınden agrısını cekıp öyle gıttım hastaneye. doktor dedı kı '' aslan gibi dogururmussun, 4 cm acıklık vardı, bebegı baya gerıden cıkardık. '' yani bebegın dogması an meselesıydı
sez. alındım. bana adet agrısıyla karıstırılıyor dendi
ona kandım hani gebelıkte bu tarz agrılar normal ya

Evet canim. Ayni tarif ettigin gibi. Ben de beyaz tenliyim. Oyle aman aman bir kaşıntı yok. Arada tatli tatli kasiniyor. Minik igneler batirilmis gibi. Problem yapmiyorum ozaman :) cok tesekkur ederim.

Canım kaşıntılar artmazsa, ilerleme olmazsa hiç endişe etme. Zamanla geçiyor benim bayağı azaldı. Geçmiş olsun.

Canım ya 5 euroya aldıgın slingin lınkını atabılır mısın? Cok ıyıymıs fıyat. EĞer gönderim olursa bende almak ısterım. Gule gule kullan.

Kızlar ben zorunlu sezeryan olucam kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryanda da kontrolde parmak sokuyorlar mı ben fitil bile kullanmak istemiyotum parmak olayı bi fena yapıyor beni
Bide hastanede yatarken hAngi hastaya parmak soksalar kanamaları geliyordu tabi onların gebelik haftaları benden ileriydi

Kızlar a101 e bunlar gelmiş dün alan oldu mu kalitesi nasıl
dün baktım ama almadım, nevresim güzeldi ama yatak örtüsü pek iyi değildi
Ama fiyata göre kötü de değil yani
Bu arada 1 Yasin okudum

ooo senin açılman da olmuş, ben 2 gün sancı çektim 41 +1de 0 açılmayla sezaryen oldum
Ama iyi oldu ya doğuramam ben orda bağırmaları falan duydum da
ayy Allah yardımcıları olsun, kesinlikle beceremem

Geçen hafta hastanede yatıcağım zaman ertesi gün sezeryan planladılar o gece tam 4 kişi parmakladı bende o kanama başlayanlardanım. Ama ben ağrıyla gitmiştim.belki direk sezeryan gününde olmak için gidersen parmaklamazlar.haftaya prrşembe olucam ben sezeryan yazarım öncesinde parmak yersem

Anlaştık ben ilk evlendiğimde azıcık vajınısmus gibi oldum ondan sevmiyorum parmak olayını
Şimdiden Allah kolay doğumlar versin insanın biraz içi garip oluyor bebekler için katlanırız ama biraz elleri hafif olsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…