- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Canım o durum bende hamileliğimin ikinci 3 ayından beri var. Her iki iç kolumda ve baldırlarımın birbirlerine bakan içtaraflarında nokta nokta kırmızılıklar, şiş değil sanki iğneler batırılmış da kızarmış gibi. Yalnız benimkinde çok nadir kaşıntı oluyordu. Doktorum hamilelikte olabilen birşey, beyaz tenlisin vücudun tepki gösteriyor ilerlerse söyle demişti, ilerlemedi. özellikle sıcak havalarda ya da sıkıntı yaptığıımda artıp sonra azalıyordu. Aynı durum olabılır mı acaba senınkı de?
Tsk cnmBide serum fizyolojık cek istersen burnuna bı ıkı hafta önce hasta olmuştum kbb otrıvıne dıye hı burun damlası verdı kadın dogumcuma sordum bunun yerıne öncelikle serum fizyolojık gecmezse bunu kullan dedı zaten bebeklerın tıkalı burunları içinde serum fizyolojik kullanmak lazım evde bulunmalı artık
Ben gerek görmüyordum ama hediye geldiMerhabalar bebek telsizi alan oldu mu aranızda?
selam sörmaşallah aralık anaları sayılı günleriniz kalmıs. bilin diye söyluyorum aralık bebesi cok cingöz, inatcı, agresif ve poncik oluyorşükür ki zaman bi şekilde gecıyor aralıgın 28 inde 1 yaş olacagız :=)
bır de böyle bı durum var, sen bekle bekle yılın son ayının son günlerinde gelmeye karar ver. 3 gün daha bekleyıp ocak da gelsene
allah kurtarsın
Aynen cnm o parmaktan sebepppp... alllahhh allahh ama o pamuguuuu tikasinlarda gorsunnnnnnn hihhh
Ben ilk çocuğumda gerek görmedim ama şimdi kızım mikrofon yutmuş gibi bağırıp çağırıyor.minik oğluşumun uyuması çok zor olacak.gerekli yaniBen gerek görmüyordum ama hediye geldi
selam canım, zaman nasılda gecıyor dimi? şükür bir sekılde gecıyor .selam sör
Oğlak bebeleri hep öyle ya benim büyük sıpa oğlak bu da nerdeyse olacaktı Allahtan dr en geç 16 aralıkta alırız dedi de yırttım bu sefer
Gazımız bitmiş eşim gidip alsın gelsin abdest alıp Yasin okucam şu mübarek cuma gününü boş geçirmeyelim
ben de makinaya atıp atmamak arasında gittim geldim, kuru temizlemeye mi versem dedim bilemedim duruyor öylece. hassasta mı yıkadın?
Hayırlı cumalar, sağlıklı kolay doğumlar herkese.
ÇOK iyi yapmışsınız sling işini ben de uygun kumaş bakayım, bulursam maliyet dengesi uygun olursa anneme yaptırayım. 4 aydan sonra da ergoya geçeriz.
babywearing ben de yeni ekledim bakalım, bekliyorum. BI de internet de bebek gitmekle ilgili şu yazıyı buldum.
https://anneyebak.com/faydali-bilgi/babywearing-bebek-giymek/
@mihaelamartaQueenSweethart üsteki linke bir bakın isterseniz...
evet canım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo sanki seni daha dün hamilelik için kutladık, hey gidiselam canım, zaman nasılda gecıyor dimi? şükür bir sekılde gecıyor .
valla ben ıstege baglı sez. oldum. oldum olmasına da verılen tarıhten önce kendı geldı:=) 3 gün beklemedı yaa
bende cok korkuyordum normalden. ama 1 gece öncesınden agrısını cekıp öyle gıttım hastaneye. doktor dedı kı '' aslan gibi dogururmussun, 4 cm acıklık vardı, bebegı baya gerıden cıkardık. '' yani bebegın dogması an meselesıydıevet canım göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo sanki seni daha dün hamilelik için kutladık, hey gidi
Ay benimki erken gelmesin yaa normal doğururum diye korkuyorum valla
Bi de eşim taktı doğum tarihi 12.16.16 olsun diye, içinde nasıl tutcan demiyo
Evet canim. Ayni tarif ettigin gibi. Ben de beyaz tenliyim. Oyle aman aman bir kaşıntı yok. Arada tatli tatli kasiniyor. Minik igneler batirilmis gibi. Problem yapmiyorum ozaman :) cok tesekkur ederim.
Evet makinada 40 derecede bebek deterjani ile yikadim, bir sey olmadi :)
Ya bu yazi cok iyiymis keske daha önce görseydim. Bu bilgileri bulabilmek icin ben baya ugrasip didindim, farkli farkli yerlerden okuyarak ögrendim ben de, ama burada hepsi derli topluymus. :)
En son Ergobaby aldim ama yenidogan aparatini almamistim. Sonra tam yenidogan aparatini alacakken bari sling alayim, o da yenidogan icin uygun hem de sonradan da kullanirim dedim. Cok arastirdim en son ebayden 5 euroya Hoppediz marka dokuma wrap sling aldim
dün baktım ama almadım, nevresim güzeldi ama yatak örtüsü pek iyi değildiKızlar a101 e bunlar gelmiş dün alan oldu mu kalitesi nasıl
ooo senin açılman da olmuş, ben 2 gün sancı çektim 41 +1de 0 açılmayla sezaryen oldumbende cok korkuyordum normalden. ama 1 gece öncesınden agrısını cekıp öyle gıttım hastaneye. doktor dedı kı '' aslan gibi dogururmussun, 4 cm acıklık vardı, bebegı baya gerıden cıkardık. '' yani bebegın dogması an meselesıydı
sez. alındım. bana adet agrısıyla karıstırılıyor dendi
ona kandımhani gebelıkte bu tarz agrılar normal ya
Geçen hafta hastanede yatıcağım zaman ertesi gün sezeryan planladılar o gece tam 4 kişi parmakladıKızlar ben zorunlu sezeryan olucam kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryanda da kontrolde parmak sokuyorlar mı ben fitil bile kullanmak istemiyotum parmak olayı bi fena yapıyor beni
Bide hastanede yatarken hAngi hastaya parmak soksalar kanamaları geliyordu tabi onların gebelik haftaları benden ileriydi
dün baktım ama almadım, nevresim güzeldi ama yatak örtüsü pek iyi değildi
Ama fiyata göre kötü de değil yani
Bu arada 1 Yasin okudum
Allah kabul etsin
Anlaştık ben ilk evlendiğimde azıcık vajınısmus gibi oldum ondan sevmiyorum parmak olayınıGeçen hafta hastanede yatıcağım zaman ertesi gün sezeryan planladılar o gece tam 4 kişi parmakladıbende o kanama başlayanlardanım. Ama ben ağrıyla gitmiştim.belki direk sezeryan gününde olmak için gidersen parmaklamazlar.haftaya prrşembe olucam ben sezeryan yazarım öncesinde parmak yersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?