Allah kabul etsinAllah kabul etsin canim. Ben de okudum cok sukur bugun yasinimi.
ellerın hafıf olmasını ıstıyorsan ozelde o ıslemlerı yaptırcan devlette yaptırırsan telef olursnAnlaştık ben ilk evlendiğimde azıcık vajınısmus gibi oldum ondan sevmiyorum parmak olayını
Şimdiden Allah kolay doğumlar versin insanın biraz içi garip oluyor bebekler için katlanırız ama biraz elleri hafif olsa bari
Ben çok kötü oldum ya sabah kendi doktorum baktı anlamadım bile akşam servis doktorları mahvettti çok ağladım çatı üstünde istemiyorum artık yeter diye.açıklık varmı diye baktılar yok deyip yolladılar odaya bi çıktım kan hadii kanama var açılma olmuş olabilir bidaha parmakAnlaştık ben ilk evlendiğimde azıcık vajınısmus gibi oldum ondan sevmiyorum parmak olayını
Şimdiden Allah kolay doğumlar versin insanın biraz içi garip oluyor bebekler için katlanırız ama biraz elleri hafif olsa bari
suan cocugun kılosu okdr yuksek degılkı normal yanı benımkı 32.haftada ılk gun 2280 ıdı ozaman benımkı sekerden nolmus bılmem bence canını sıkmaKızlar doktordan çıktım şimdi kızım 33+6 2480 doktor yanak tamamen dedişeker yüklemesi yüksek çıkmıştı bu hafta biraz dikkat etmedim canım ne istiyorsa yedim karın çevresi de önde dedi enerjimi düşürdü sizin bu haftalarda nasıldı?
Bizde kameralı var canım. Elimiz ayağımız oldu resmen. Çok kullandık.Merhabalar bebek telsizi alan oldu mu aranızda?
Böyle alışmışken zor oluyor insan merak ediyorSlm kızlar, net im yok uzak kalcam sizden biraz
Bugün kontrolden
gelen anneler yazdınız mi
Bebeğim i gördük çok mutluyum.
Doktor yine iri bir Bebek değil dedi
Kilosu içinde iki dört yüz küsür Hadi moral olsun diye 2500 diyeyim dedi :)
ekonomistgonul seninle tahminde bulunmuştuk galiba. Sen 2400 çıkacak demiştin Bende altında olmasından korkuyorum demiştim çok şükür altında çıkmadı. Doğuma kadar üç buçuk olabilir
Ben de üç olsun yeter dedim :)
Çatı muayenesi 3hafta sonra yani 39. Haftada yapılacak
İlk defa nst ye bağlandım hemşire bebeğin uyuyor dedi
Halbuki minik minik hareketlerini duyuyordm :/
Bir de hareketlensin diye iki çikolata yemiştim girmeden önce :))
Meyve suyu denicem bir dahakine
Ayakta uyuşma, vajinada zonklama
Karında kasılma hepsi normal dedi
Perine masajıni Sordum normal doğum için yapabilirsin tabi ki dedi. Geçen deneyeyim dedim ama oturdugum halde elim yetişmedi pek :)))
Sanırım bebeğim 40 a kadar bekler gibi
Çok özledim onu ama beklesin büyüsün güzelce inşallah
Ben de yeni gördüm yazıyı. Ergo baby aldığıma pişman değilim, ergonomikler arasında sayılıyor ama 4 aya kadar aparat bile olsa kullanmayın deniyor. dışarıda 4. Aydan sonra rahat kullanırım sanki. ama yeni doğan aparatı yerine sling almak daha mantıklı...Evet makinada 40 derecede bebek deterjani ile yikadim, bir sey olmadi :)
Ya bu yazi cok iyiymis keske daha önce görseydim. Bu bilgileri bulabilmek icin ben baya ugrasip didindim, farkli farkli yerlerden okuyarak ögrendim ben de, ama burada hepsi derli topluymus. :)
En son Ergobaby aldim ama yenidogan aparatini almamistim. Sonra tam yenidogan aparatini alacakken bari sling alayim, o da yenidogan icin uygun hem de sonradan da kullanirim dedim. Cok arastirdim en son ebayden 5 euroya Hoppediz marka dokuma wrap sling aldim
benimkide 33+2 de 2270 di o kadar cok değil sizinkinin bnceKızlar doktordan çıktım şimdi kızım 33+6 2480 doktor yanak tamamen dedişeker yüklemesi yüksek çıkmıştı bu hafta biraz dikkat etmedim canım ne istiyorsa yedim karın çevresi de önde dedi enerjimi düşürdü sizin bu haftalarda nasıldı?
Kızlar hastaneye giderken yanınızda yeni nevresim ya da pike takımı götürecek misiniz? Geçen gün bir tanıdığa rastladım hastane için çarşaf takımı aldığını söyledi biraz garipsedim ama 2-3 kişide de aynı şeye rastlayınca acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim.
Kızlar doktordan çıktım şimdi kızım 33+6 2480 doktor yanak tamamen dedişeker yüklemesi yüksek çıkmıştı bu hafta biraz dikkat etmedim canım ne istiyorsa yedim karın çevresi de önde dedi enerjimi düşürdü sizin bu haftalarda nasıldı?
Kızlar doktordan çıktım şimdi kızım 33+6 2480 doktor yanak tamamen dedişeker yüklemesi yüksek çıkmıştı bu hafta biraz dikkat etmedim canım ne istiyorsa yedim karın çevresi de önde dedi enerjimi düşürdü sizin bu haftalarda nasıldı?
Hatta canım bir ay öncede ben 83 çıkmıştım yine 83 çıktım doktor çok güzel dedi. Bebek almıŞ sadece. 3000 dediği gün çok mutlu olcam yaaCanım ne güzel haberlerle gelmişsin, inan çok sevindim. Maşallah kuzucuğa. Güzel kilo almış annesi.Bir sonraki randevu ne zaman acaba? Yine tahminde bulunalım
Doğuma kadar 3000 i çok büyük ihtimal geçecekler inşallah. Birşey kalmadı şunun şurasında.
Benim kuzucuk süt- badem sütü içince coşuyor. Sende bir dene istersen. Bir de 2-3 hafta önce usg de doktorum bakarken, seninkine benzer hareket hissetmiştim ben. Aaa tekme attı dedim doktora, yok dedi bebiş uyuyor. E dedim nasıl oluyor hareket etti. Eee dedi sen uyurken hiç hareket etmeden sağa sola dönmeden mi uyuyorsun annesiPerine masajını yapmak gönlümden geçiyor ama hiç cesaret edemedim
Kızlar hastaneye giderken yanınızda yeni nevresim ya da pike takımı götürecek misiniz? Geçen gün bir tanıdığa rastladım hastane için çarşaf takımı aldığını söyledi biraz garipsedim ama 2-3 kişide de aynı şeye rastlayınca acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?