2016 Aralık Anneleri

ellerın hafıf olmasını ıstıyorsan ozelde o ıslemlerı yaptırcan devlette yaptırırsan telef olursn

Ben çok kötü oldum ya sabah kendi doktorum baktı anlamadım bile akşam servis doktorları mahvettti çok ağladım çatı üstünde istemiyorum artık yeter diye.açıklık varmı diye baktılar yok deyip yolladılar odaya bi çıktım kan hadii kanama var açılma olmuş olabilir bidaha parmak ve şu kanıya vardım erkekler daha kibar

Kızlar doktordan çıktım şimdi kızım 33+6 2480 doktor yanak tamamen dedi şeker yüklemesi yüksek çıkmıştı bu hafta biraz dikkat etmedim canım ne istiyorsa yedim karın çevresi de önde dedi enerjimi düşürdü sizin bu haftalarda nasıldı?

suan cocugun kılosu okdr yuksek degılkı normal yanı benımkı 32.haftada ılk gun 2280 ıdı ozaman benımkı sekerden nolmus bılmem bence canını sıkma

Bugün kontrolden
gelen anneler yazdınız mi
Bebeğim i gördük çok mutluyum.
Doktor yine iri bir Bebek değil dedi
Kilosu içinde iki dört yüz küsür Hadi moral olsun diye 2500 diyeyim dedi :)
ekonomistgonul seninle tahminde bulunmuştuk galiba. Sen 2400 çıkacak demiştin Bende altında olmasından korkuyorum demiştim çok şükür altında çıkmadı. Doğuma kadar üç buçuk olabilir
Ben de üç olsun yeter dedim :)
Çatı muayenesi 3hafta sonra yani 39. Haftada yapılacak
İlk defa nst ye bağlandım hemşire bebeğin uyuyor dedi
Halbuki minik minik hareketlerini duyuyordm :/
Bir de hareketlensin diye iki çikolata yemiştim girmeden önce :))
Meyve suyu denicem bir dahakine
Ayakta uyuşma, vajinada zonklama
Karında kasılma hepsi normal dedi
Perine masajıni Sordum normal doğum için yapabilirsin tabi ki dedi. Geçen deneyeyim dedim ama oturdugum halde elim yetişmedi pek :)))
Sanırım bebeğim 40 a kadar bekler gibi
Çok özledim onu ama beklesin büyüsün güzelce inşallah

Kızlar hastaneye giderken yanınızda yeni nevresim ya da pike takımı götürecek misiniz? Geçen gün bir tanıdığa rastladım hastane için çarşaf takımı aldığını söyledi biraz garipsedim ama 2-3 kişide de aynı şeye rastlayınca acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim.

Canım ne güzel haberlerle gelmişsin, inan çok sevindim. Maşallah kuzucuğa. Güzel kilo almış annesi. Bir sonraki randevu ne zaman acaba? Yine tahminde bulunalım

Doğuma kadar 3000 i çok büyük ihtimal geçecekler inşallah. Birşey kalmadı şunun şurasında.
Benim kuzucuk süt- badem sütü içince coşuyor. Sende bir dene istersen. Bir de 2-3 hafta önce usg de doktorum bakarken, seninkine benzer hareket hissetmiştim ben. Aaa tekme attı dedim doktora, yok dedi bebiş uyuyor. E dedim nasıl oluyor hareket etti. Eee dedi sen uyurken hiç hareket etmeden sağa sola dönmeden mi uyuyorsun annesi Perine masajını yapmak gönlümden geçiyor ama hiç cesaret edemedim

Ben de yeni gördüm yazıyı. Ergo baby aldığıma pişman değilim, ergonomikler arasında sayılıyor ama 4 aya kadar aparat bile olsa kullanmayın deniyor. dışarıda 4. Aydan sonra rahat kullanırım sanki. ama yeni doğan aparatı yerine sling almak daha mantıklı...
5 euro çok iyiymiş...

benimkide 33+2 de 2270 di o kadar cok değil sizinkinin bnce

Canım benim özel hastanede olacak kısmetse otel gibi ve oldukça temizler. Hem sordum hemşireye gerek yok dediler. Ben götürmeyeceğim o nedenle. Belki kendini daha iyi hissedecekse, o yüzden yanlarına alacak olabilirler.

O kadar da yüksek değil canım, bende de şeker var ve dikkat ediyorum. Daha önce konuşmuştuk.
32.haftada 2700 gr dı bebeğim, 34.haftada 2900 gr'dı.
Doktor kilo alması yavaşlamış dedi. Normalde hep beni korkuturdu, ne yiyorsun, kaçamak mı yapıyorsun diye.
Her bebeğin kilo alım hızı değişikmiş. Benimki ilk zamanlar çok kilo aldı, sonradan yavaşladı, bazısı da tam tersi oluyormuş.

2,5 bile değil bunun neresi çok allahaşkına şaşrmış bu doktorlar benm o hafta 3200 dü bir hafta sonra yani 35 de 3,5 kilo olmuştu . yarın gdicem bakalım kaç oldu :)
ki bana bile dr um oo bu çok deiyp strese sokmuyor .son dönemlerde kilo alımı durabilir daha çok erken bunları konuşmak için vs diyor siz tabi dik. edin yediklerinize ama çokta takmayın kaldıki 500 gr a kadar yanılma payı var cihazların.

Hatta canım bir ay öncede ben 83 çıkmıştım yine 83 çıktım doktor çok güzel dedi. Bebek almıŞ sadece. 3000 dediği gün çok mutlu olcam yaa
Evet hemşire de uyuyor dedi küçük küçük hareket'ediyordr uyanık değil dedi
Kuzum bu arada badem sütü satın mi alcm
Şimdi baktım evde yapılan birşey galiba
Sen nasıl yapıyorsun
Ben korkmuyorum aslında perine masajindan bakalım denicem yine
Burada artık hafta da bir e düştü kontrol ler
Bakalım üç kontrol mu dört kontrol mu olacak daha

aa hiç duymadım desem . hatta benm bildiğim yasak bile öle sermek vs standartı bozduğu için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…