- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Hatta canım bir ay öncede ben 83 çıkmıştım yine 83 çıktım doktor çok güzel dedi. Bebek almıŞ sadece. 3000 dediği gün çok mutlu olcam yaa
Evet hemşire de uyuyor dedi küçük küçük hareket'ediyordr uyanık değil dedi
Kuzum bu arada badem sütü satın mi alcm
Şimdi baktım evde yapılan birşey galiba
Sen nasıl yapıyorsun
Ben korkmuyorum aslında perine masajindan bakalım denicem yine
Burada artık hafta da bir e düştü kontrol ler
Bakalım üç kontrol mu dört kontrol mu olacak daha
Markası modeli nedir acaba?Bizde kameralı var canım. Elimiz ayağımız oldu resmen. Çok kullandık.
Canım aynen benim doğum yapacağım hastane de otel konforunda ve temizliğinde hatta buradaki hemen hemen bütün özel hastaneler çok dikkat ediyor hijyene. Şaşırdım duyunca ama acaba oda süsü konseptine uygun olsun diye mi aldılar bilmiyorum.Canım benim özel hastanede olacak kısmetse otel gibi ve oldukça temizler. Hem sordum hemşireye gerek yok dediler. Ben götürmeyeceğim o nedenle. Belki kendini daha iyi hissedecekse, o yüzden yanlarına alacak olabilirler.
Ben de anlam veremedim canım ama merak ettim forumdaki arkadaşların düşüncesi nedir diyeaa hiç duymadım desem . hatta benm bildiğim yasak bile öle sermek vs standartı bozduğu için .
Canım ya 5 euroya aldıgın slingin lınkını atabılır mısın? Cok ıyıymıs fıyat. EĞer gönderim olursa bende almak ısterım. Gule gule kullan.
Dunya hasy gidiyorum ben ama.oglumu tekden de dogurm yaomistim dogum odalari 2 kisilikmoldugu icin esim istemedi sonucda normal dogum emzirme sureci derken diger hastanon yakınları gelcek rahat edemiyor insan oglumda tanidik birini bulup odaya en son yatak kalmaz sa hasta almalari konusunda kojusunca rahat etmistik yani 1 kisi kalmistkm yoksa 100 tl gibi bir farkla kaloniyordu 3 seneonce bi dr vok daha iyi senin hast. Yasli bir ebe var oglumun ebe siydi esmer uzun boyle ruhiye midi acaba ismi ne fakulteden emekli mis onu tavsiye ederim orda normal dogum yaparsan egersuzan6638 Canım senin hastanen hangisi. Ben tekden de zehra dayım hala. Çok sevdim bu doktorumu. Ama doğum şartlarını bilmiyorum. Bend e hafta ya bir doğum katına çıkayım merak ettim bizde nasıl
Evet 2700 olsun minigim prensesimO zaman annesi 1 sonraki randevu tahminim 2700 :) Badem sütü evde de yapılıyormuş, doğrudur. Bademler çekilip suda tutuluyormuş sonra süzülüyormuş. Ama ben hazır aldım canım alpro marka. Migroslarda 15 tl cıvarıymıs sanırım lıtresı. Kıbrıs'ta burada bıraz daha ucuz 10 TL ıdı. Hesap ettim, badem alıp kendim yapsam da aynı fıyata gelecektı nerdeyse, hazırına kaçtım. Zaten normal süt gibi lıkır lıkır içemiyorum, 1 haftada anca bitirebildim. Badem sütü olmazsa, akşam yatmadan 2 bardak normal süt iç her akşam düzenli olarak canım, o da çok farkediyor. Ben ilk hafta sadece süt içmiştim çünkü, sonra badem sütünü aldım.
Benim de artık haftada bir kontroller, Haftaya 37+1 de de ilk kez nst olacak inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Canim ben ikinci el aldim ebayde özel bir kisiden. Degisik ilanlar oluyor. Simdi baktim da tekrar 10 euroya bulabildim.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s...ergobaby-babybjoern-meitai/268285842-258-3678
Bu saticinin ikinci el magazasi varmis. Cesit cesit var, hepsi 10 euro. Belki gönderir? Sormak ister misin? Ben de sorabilirim istersen?
Kızlar Mevlid için neler yapicaksiniz
Evet 2700 olsun minigim prensesim
Tamam ben migros a bakayım o zaman
Ama süt acilinca iki günde bitirmem gerekmez mi.
Metro da da var cnmEvet 2700 olsun minigim prensesim
Tamam ben migros a bakayım o zaman
Ama süt acilinca iki günde bitirmem gerekmez mi.
Oh maasallah ben cvb yazana kdr gitmissin bile sen cnm ebe ler oyle sukurnki dedigim gibi ama oglumjn ebe si cok tecrubelimolan bir ebe di yasli di 50 yasinda vardi eamer uzjn biylu kocaman elleri olan biriydiDoğum katına çıktım bir ebeyle görüştüm.
Geçen hafta hamilelere eğitim verilmiş Ama benim haberim yoktu
Bütün odalar doluydu oda ya bakamadm. Sadece vip oda boştu ona baktık. orayı da seçmem zaten.
Doğumhaneyi göstermediler ama
Bebeğim e kavuşmak için çok heyecanlandm ebe çok tatlıydı çok güzel anlattı
Ben götürmeyeceğim.Kızlar hastaneye giderken yanınızda yeni nevresim ya da pike takımı götürecek misiniz? Geçen gün bir tanıdığa rastladım hastane için çarşaf takımı aldığını söyledi biraz garipsedim ama 2-3 kişide de aynı şeye rastlayınca acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim.
Sadece hediye götürülür diye biliyorum ben, şimdiye kadar başka da bir şey götürmedim bebek hediyesi dışında ama içim rahat etmez dersen bir pasta götürebilirsin.Kizlar bir arkadasin bebegini görmeye gidicez. Aslinda biraz zaman oldu dogali. Giderken hediyesinin disinda ne götürülür? Pasta falan gibi bir sey olur mu? Normalde ev oturmasina giderken aliyoruz böyle seyler ama bebekte nasil olur bilemedim. Bir de yarim saate kalksak olur dimi. Ay bu misafirlik kurallari konusunda cok kötüyüm
Markası "gigaset" canım. Ablam almıştı bize, sanırım e-bebekten almıştı. Kızım 4 aylık olduğundan itibaren odasında uyumaya başlamıştı. O zaman başladık kullanmaya. Şu an 2 yaşını geçti hala kullanıyoruz. Yatak odalarımız orta katta bizim. Hem alt katta hem üst katta kullanabiliyor uz. Bahçede de çekiyor.Markası modeli nedir acaba?
Canım aynen benim doğum yapacağım hastane de otel konforunda ve temizliğinde hatta buradaki hemen hemen bütün özel hastaneler çok dikkat ediyor hijyene. Şaşırdım duyunca ama acaba oda süsü konseptine uygun olsun diye mi aldılar bilmiyorum.
Ben de anlam veremedim canım ama merak ettim forumdaki arkadaşların düşüncesi nedir diye
Bence de yarım saatte kalksanız iyi olur canım. Ben ilk kızımda hatırlıyorum gitseler artık diye düşündüğüm misafirleri. Sık sık emziriyorsun sonuçta düzen bozuluyor misafir olunca. Tabi ki misafirin başımızın üstünde yeri var ama kısası en makbulü bence.Kizlar bir arkadasin bebegini görmeye gidicez. Aslinda biraz zaman oldu dogali. Giderken hediyesinin disinda ne götürülür? Pasta falan gibi bir sey olur mu? Normalde ev oturmasina giderken aliyoruz böyle seyler ama bebekte nasil olur bilemedim. Bir de yarim saate kalksak olur dimi. Ay bu misafirlik kurallari konusunda cok kötüyüm
Planlı sezaryende alttan muayene yapmıyorlar canım. Ancak vaktinden önce sancı, kanama vs. olursa doğum başlamış mı diye muayene edebilirler.Kızlar ben zorunlu sezeryan olucam kan sulandırıcı kullanıyorum sezeryanda da kontrolde parmak sokuyorlar mı ben fitil bile kullanmak istemiyotum parmak olayı bi fena yapıyor beni
Bide hastanede yatarken hAngi hastaya parmak soksalar kanamaları geliyordu tabi onların gebelik haftaları benden ileriydi
Ay olabilir bak ne titiz kadınmış vay be mi dedirtmeye çalışıyorlar acaba bilemedimCanim bende ilkkez duyuyorum :)
Otele nevresim ve banyo havlusu goturmek gibi bisey bu hamarat gelin desinler diyemi goturuyorlar nevresim pike acaba
Kizimi dogurdugumda hemen gorevliler ertesi gun erkenden gelip tertemiz mis gibi carsafimi yastigimi degistirdi.
annem refekatcimdi annemin battaniyesi carsafi alindi temizi birakildi.
Banyomun havlusunu degistirdiler sterilize edilmis biz bile oyle hijyenik yikiyamayiz.
refakatci havlusu bile birakildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?