Canim bende ilkkez duyuyorum :)
Otele nevresim ve banyo havlusu goturmek gibi bisey bu hamarat gelin desinler diyemi goturuyorlar nevresim pike acaba
Kizimi dogurdugumda hemen gorevliler ertesi gun erkenden gelip tertemiz mis gibi carsafimi yastigimi degistirdi.
annem refekatcimdi annemin battaniyesi carsafi alindi temizi birakildi.
Banyomun havlusunu degistirdiler sterilize edilmis biz bile oyle hijyenik yikiyamayiz.
refakatci havlusu bile birakildi.
Sadece hediye götürülür diye biliyorum ben, şimdiye kadar başka da bir şey götürmedim bebek hediyesi dışında ama içim rahat etmez dersen bir pasta götürebilirsin.
Bence de yarım saatte kalksanız iyi olur canım. Ben ilk kızımda hatırlıyorum gitseler artık diye düşündüğüm misafirleri. Sık sık emziriyorsun sonuçta düzen bozuluyor misafir olunca. Tabi ki misafirin başımızın üstünde yeri var ama kısası en makbulü bence.
Kizlar bu alttan muayeneden sonra illa kanama oluyormu? Yaptiran arkadaslarda oldumu acaba,
teşekkür ederim canım.Canım ben KKTC De yaşıyorum. Burada bebekle ilgili herşey TR'ye göre çok pahalı. Ben Türkiye'den aldım, uçakla gelirken valiz bölümünde getirdim kilom dahilinde. Eğer bebek olsaydı, kilodan saymıyorlardı, hamileyim bebek yok valiz kilosu dahilinde oldu. Eğer uçakla ya da Mersin'den vapurla gelecek birisi varsa en mantıklısı o şekilde getirmek. Ama kargoyla gelirse, maalesef her iki yönde de gümrüğe tabi olacaktır. Kargo ücreti de yüksek olacaktır. En mantıklısı bu benim kullandığım bebek arabam diyip getirmek. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
O kadar da yüksek değil canım, bende de şeker var ve dikkat ediyorum. Daha önce konuşmuştuk.
32.haftada 2700 gr dı bebeğim, 34.haftada 2900 gr'dı.
Doktor kilo alması yavaşlamış dedi. Normalde hep beni korkuturdu, ne yiyorsun, kaçamak mı yapıyorsun diye.
Her bebeğin kilo alım hızı değişikmiş. Benimki ilk zamanlar çok kilo aldı, sonradan yavaşladı, bazısı da tam tersi oluyormuş.
Kızlar bizde bugün ve yarın temizlik olacaktı salı günü doğum olacağı için. Temizliğe gelen ablamızın acil şehir dışına gitmesi gerekmiş, iptal oldu. Biz de pazartesi günü için temizlik şirketinden iki kişi ayarlayabildik anca. Umarım güzel yaparlar temizliği.
Hangi marka canmMigrosta bebek bezlerinde indirim var. 1 numara 138 li paket, 2 numara 136 lı paket 35 lira. Her biri tabi
Sen de almanyadasin dimi? Peki dogum fotografcisi ile ne kadara anlastin canim?
Valla benim bulduklarim 1000 euro civarindaydi, 1500 euro isteyen bile var acayip pahali geldi. O paraya 2 tane profesyonel fotograf makinasi alinirCidden öyle yapmayi düsünüyorum. Iyi bir fotograf makinasi alcam sanirim.
Evet cnm, hastanenin kendi için de anlaşması olan biri var, o gelip çekiyor. O zaman 200€ verdik biz. Duvarda pano gibi resmi, Albümü, hediye gönderilecek kartlıklı resimleri, 4 lü büyük resim ve bi sürü de küçük resimlerimiz vardı. Ama sen doğum anına da girmesini istiyorsun sanırım, biz öyle istemedik, düşünmemiştim yani. Bunu ikinci gün gelip çekiyorlar. Doğum anın da, hastanede kaldığım sürece de eşim hep yanımdaydı, tabi onun çektiği resimlerde dolu. En Güzeli o nun çektiği zaten, göğsüme yatırdıkları an ki resimsen hastanenin sitesine bak bir, oraya da koyuyorlar fotoları!
Cidden senin bulduğun fiyatlar çok uçukmuş, hamilelik fotoları çektirdim, o da 200 € du!
Gunaydin kizçeler. Bugun bizimde artik yeni hafta baslangicimiz :) 37yi gordugume inanamiyorum :) bu arada sewgili kv dun bilezik almis bana dogum hediyesi getirdi takti. Esimde iphone 7 almis :)
Bu arada dun yedigim parmaktan sonra kendimi kastim diye mi blmiorum birden bire eklem agrilarim cikti ortaya tum kemiklerim agrio.. hic olmaya dun birden bire resmen hortlayan cati agrim basladi. Gece boyu uyandikca hssettigim sancim var.. allah dedim o dr öldugunde pamugu yanlislikla ileri tikasinlar da gorsun dedim...
Bebiş gelmeden hediye verilirmi ki?
Arkadaşlar bişi merak ediyorum, bu çatı kontrolü diyorsunuz ya, hani çok korktuğunuz. Normal ultrasondan sonra, Burda doktor her kontrole gittiğim de zaten alttan kontrol ediyor, rahim ağzı yumuşak mi değil mi, açılma var mi yok mu! Bumudur değilmidir?
Canim bende ilkkez duyuyorum :)
Otele nevresim ve banyo havlusu goturmek gibi bisey bu hamarat gelin desinler diyemi goturuyorlar nevresim pike acaba
Kizimi dogurdugumda hemen gorevliler ertesi gun erkenden gelip tertemiz mis gibi carsafimi yastigimi degistirdi.
annem refekatcimdi annemin battaniyesi carsafi alindi temizi birakildi.
Banyomun havlusunu degistirdiler sterilize edilmis biz bile oyle hijyenik yikiyamayiz.
refakatci havlusu bile birakildi.
Ay olabilir bak ne titiz kadınmış vay be mi dedirtmeye çalışıyorlar acaba bilemedim
Tabi canım hastane sonuçta belirli standartları olmak zorunda. Ben normalmişim demekki çok sevindim valla
Çok şirinn , 2-3 tane Eylül var grubumuzdakızlar arkadaşımın yaptığı magnetimde bu işte
maşallah ya çok sevdim
Eki Görüntüle 1913397
kızlar fiyatlarını bilmiyorum.
yapan arkadaşın instagram adı
kece_nisan
fiyat alabilirsiniz. hediye olduğu için kapı süsünüde bilmiyorm.
Canım senin götürmen çok normal çünkü pis olduklarını görmüşsün zaten götürmezsen abest kaçar ama benim bahsettiğim özel hastane.Ben götürücem kızlar çünkü fakülte hastanesinde olacak doğumum daha önce yattığım için serilen çarşaflar yastıklar berbat!! Düz beyaz pike aldım onlarınki gibi duracak ama benim kendimin olacak hem temiz,leke vs yok .. çünkü oda için bir sürü şey planlayıp hediyelikler,süsler felan lekeli çarşaflarda üzgünüm yatamam
Evet Eylül'lerin ilki haftaya geliyorÇok şirinn , 2-3 tane Eylül var grubumuzda
İnşallahhh bu Eylül sabırsız olanlardanEvet Eylül'lerin ilki haftaya geliyor
Allah m sağlık versin bütün bebişlere
Benim ki 40 da doğacak gibi hissediyorum
Oy onu yesin annesi ya kavuşuyorsn. Allah m evlat duygusu nasıl çok merak ediyorum ne güzel sen öğreneceksin. Buraya yaz ama doğumdan sonra tamam miİnşallahhh bu Eylül sabırsız olanlardanen güzeli tüm gelişimini ait olduğu yerde tamamlasın kızımın adaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?