2016 Aralık Anneleri

Ben pikocuda gördüm hastane icin pike takimini. cok isteyen oluyo bu takimlardan dedi pikocu kadin. bana da cok gereksiz geldi.

Kızlar bizde bugün ve yarın temizlik olacaktı salı günü doğum olacağı için. Temizliğe gelen ablamızın acil şehir dışına gitmesi gerekmiş, iptal oldu. Biz de pazartesi günü için temizlik şirketinden iki kişi ayarlayabildik anca. Umarım güzel yaparlar temizliği.

Sadece hediye götürülür diye biliyorum ben, şimdiye kadar başka da bir şey götürmedim bebek hediyesi dışında ama içim rahat etmez dersen bir pasta götürebilirsin.

Tama canim saol :)

Evet ben de öyle düsündüm, fazla rahatsiz etmemek lazim. Acaba dedim öyle hemen cabucak kalksak kacar gibi olmasin ama, öyle daha iyi dogru.

Kizlar bu alttan muayeneden sonra illa kanama oluyormu? Yaptiran arkadaslarda oldumu acaba,

Yok canım illa kanama olacak diye bişey yok. Ben bilerek doktora aordum olursa paniklemeyeyim diye. Doktor olabilir ama normal demişti. Dün yaptırdım bende mesela kanama falan olmadı hiçbişey.

suzan6638 canım bir oda açıldı baktım tek kalıyorlar aileleri vardı birde
Demek ki eskiden tek kişilik oda yokmuş
Fiyatta 800 den 1000 çıkmış

Bu arada kızlar aklınızda bulunsun hastaneler de sendikalılara indirim ler var yüzde yirmi ve yüzde elli arasında değişiyoR. bence muhakkak öğrenin
Zaten ya memursen ya da kamusen olmak gerekiyor. Kocalar üyeyse yine indirim yapıyorlar sorun bence
Bütün herşey indirimli oluyor muayene ücreti bile

teşekkür ederim canım.

Canım haklısın her bebeğin gelişimi farklı ne yazık ki ufacık birşeyi şekere bağlayıp annenin moralini bozuyorlar işte o kadar adapte ettim ben kendimi normal Doğuma iri olacak gibi duruyor bu gidişle normal zor olur gibi bir cümle söyledi canımı sıktı...

Ah o temizlikci ablalar ah
Bende guvenebilsem temizlik sirketi en iyisi en azindan bi sikayetin oldugunda iletisim kurabilcegin bi ustu oluyo.
Kisiyi kendi kendine sikayet etmek komik oluyo :)
Bende gelecek hafta icin yeni bi bayanla goruatum bakalim nasil olcak.
Ilk gun tum eforlarini sarf ediyorlar sonraki gelmede yalap şalap
Bi bak bakalim memnun kalcakmisin sirketten.
Bide nerde oturuyorsunuz belki tavaiye alirim sizden

Ay olabilir bak ne titiz kadınmış vay be mi dedirtmeye çalışıyorlar acaba bilemedim
Tabi canım hastane sonuçta belirli standartları olmak zorunda. Ben normalmişim demekki çok sevindim valla

Ben götürücem kızlar çünkü fakülte hastanesinde olacak doğumum daha önce yattığım için serilen çarşaflar yastıklar berbat!! Düz beyaz pike aldım onlarınki gibi duracak ama benim kendimin olacak hem temiz,leke vs yok .. çünkü oda için bir sürü şey planlayıp hediyelikler,süsler felan lekeli çarşaflarda üzgünüm yatamam

Canım senin götürmen çok normal çünkü pis olduklarını görmüşsün zaten götürmezsen abest kaçar ama benim bahsettiğim özel hastane.

İnşallahhh bu Eylül sabırsız olanlardan en güzeli tüm gelişimini ait olduğu yerde tamamlasın kızımın adaşı
Oy onu yesin annesi ya kavuşuyorsn. Allah m evlat duygusu nasıl çok merak ediyorum ne güzel sen öğreneceksin. Buraya yaz ama doğumdan sonra tamam mi
Bizi unutma canım

Lilium37 evet benim sorduklarim dogum anlari icindi. Ondan öyle pahali galiba. Yoksa sonrasi icin bizim hastanede de varmis. Onunla konusmadim cünkü hamilelik fotograflarimi ceken kisi bebegin fotograflarini da cekecek. Artik dogum aninda da esim veya annem ceker :) Ona izin varmis.
Hatta dogum kursunda ebe anlatmisti, cocugun basini cikarmaya calisiyorum babasi araya fotograf makinasini sokuyo, lütfen yapmayin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…