- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Tabikideee unuturmuyum hiç.bende çok merak ediyorum daha karnımızdayken bukadar bağlandık doğunca nasıl olacak bakalımmOy onu yesin annesi ya kavuşuyorsn. Allah m evlat duygusu nasıl çok merak ediyorum ne güzel sen öğreneceksin. Buraya yaz ama doğumdan sonra tamam mi
Bizi unutma canım
Yok canım illa kanama olacak diye bişey yok. Ben bilerek doktora aordum olursa paniklemeyeyim diye. Doktor olabilir ama normal demişti. Dün yaptırdım bende mesela kanama falan olmadı hiçbişey.
Evet cnm elinin sıcaklığını hissediyor annesi orda neresi varsa oynatıyoKizlar ben elimi karnimda nereye koysam bebegimde oraya dokunuyor, tekme gibi degil boyle kipirdama gibi. Sizdede oluyormu boyle?
Iyi aksamlar . Gecmisi fazla okuyamadim. Aramizda dogum yapan yok insallah
Bizimde bugun kontrolumuz vardi ama bebisi gormeye gitmedik.
Ebe'ye gittim kan tahlillerimi flan gosterdim . Kilo ma flan bakti tansiyon. Bu arada hamileligin basin berli 1 kilo almisimcok guzel bisey en cok buna sevindim.
Ebe alttan muayene etti hersey guzel dedi rahimde yumuşa yok dedi rahim boyu uzunluguda iyi bebekte baskı yapmiyor.
Haftayada gidip bebegi gorecezinsallah. Bizden boyle kizlar. Rabbimin izniyle az kaldi. Bundan sonra bol bol yuruyus yapacam acilmam olsun. Korkuyorum acilmam olmicak diye
Aaa marka yazmamışım :) prima yeni bebek, yeşil olan paket.Hangi marka canm
Sağol canım istemiyorum parmak benPlanlı sezaryende alttan muayene yapmıyorlar canım. Ancak vaktinden önce sancı, kanama vs. olursa doğum başlamış mı diye muayene edebilirler.
Bende de o sıkıntı var ilk geldiğinde maşallah diyorsun sonra savsaklamaya başlaıyorlar ben arkasında önünde dolaşırken onun kadar yoruluyorumAh o temizlikci ablalar ah
Bende guvenebilsem temizlik sirketi en iyisi en azindan bi sikayetin oldugunda iletisim kurabilcegin bi ustu oluyo.
Kisiyi kendi kendine sikayet etmek komik oluyo :)
Bende gelecek hafta icin yeni bi bayanla goruatum bakalim nasil olcak.
Ilk gun tum eforlarini sarf ediyorlar sonraki gelmede yalap şalap
Bi bak bakalim memnun kalcakmisin sirketten.
Bide nerde oturuyorsunuz belki tavaiye alirim sizden
Benim kayınvalidem bana işlemeli nevresim takımı yapmış ama tek kişilik, lohusa yatağına serersin demişti, evde kullanamayacağım İçin bende hastaneye götüreceğim. Doğuma gelemeyecekler en azından gönderdiğimiz fotoğraflarda nevresim takımını görürse sevinir kullandığımı görünce diye düşündüm.Ay olabilir bak ne titiz kadınmış vay be mi dedirtmeye çalışıyorlar acaba bilemedim
Tabi canım hastane sonuçta belirli standartları olmak zorunda. Ben normalmişim demekki çok sevindim valla
Bende üns hastanesinde yapıcam izin vermıyorlar diye biliyorum keske verselerBen götürücem kızlar çünkü fakülte hastanesinde olacak doğumum daha önce yattığım için serilen çarşaflar yastıklar berbat!! Düz beyaz pike aldım onlarınki gibi duracak ama benim kendimin olacak hem temiz,leke vs yok .. çünkü oda için bir sürü şey planlayıp hediyelikler,süsler felan lekeli çarşaflarda üzgünüm yatamam
Benimde çeyizimde kırmızı bi nevresim takımım vardı gecen gun yıkamıştım kayınvalidem topladı çamaşırları kırmızı nevresimi görünce bunu doğum yapınca senin yatağına serelim kırmızı olmalı dedı detay sormadım nıye kı şimdi seni söyleyince hatırladımBugün annemi doktora götürdük, fizik tedavi önerdiler boyun ağrıları vardı diye.Doğumdan sonra 3 hafta boyunca gidecek. Doktor halimi görünce bebeği annene baktıramazsın iyileşene kadar dedi, annem iyi olsun da ben kendim de bakarım Allah' ın izniyle. Doğum yaklaştıkça acaba becerebilecek miyim diye düşünceler oluyor gerçi ama herkes nasıl yaptıysa yaparım bende diyorum. İnşallah bu iyimserliğim Doğumdan sonra da devam eder.
Benim kayınvalidem bana işlemeli nevresim takımı yapmış ama tek kişilik, lohusa yatağına serersin demişti, evde kullanamayacağım İçin bende hastaneye götüreceğim. Doğuma gelemeyecekler en azından gönderdiğimiz fotoğraflarda nevresim takımını görürse sevinir kullandığımı görünce diye düşündüm.
Canım kv özel olarak yaptırmış ve heves etmiş. Ben özel olarak kendi başına gidip alma konusunda fikir almak istemiştimBugün annemi doktora götürdük, fizik tedavi önerdiler boyun ağrıları vardı diye.Doğumdan sonra 3 hafta boyunca gidecek. Doktor halimi görünce bebeği annene baktıramazsın iyileşene kadar dedi, annem iyi olsun da ben kendim de bakarım Allah' ın izniyle. Doğum yaklaştıkça acaba becerebilecek miyim diye düşünceler oluyor gerçi ama herkes nasıl yaptıysa yaparım bende diyorum. İnşallah bu iyimserliğim Doğumdan sonra da devam eder.
Benim kayınvalidem bana işlemeli nevresim takımı yapmış ama tek kişilik, lohusa yatağına serersin demişti, evde kullanamayacağım İçin bende hastaneye götüreceğim. Doğuma gelemeyecekler en azından gönderdiğimiz fotoğraflarda nevresim takımını görürse sevinir kullandığımı görünce diye düşündüm.
Lohusa yatağında veya en azından başında üstünde bir yerinde kırmızı olması gelenek gibi bir şey galiba, eskiden lohusa depresyonuna al basması diyorlarmış belki onunla ilgili de olabilir bilmiyorum. Ben kayınvalidemin gönlünü kırmak istemediğim için kullanmak istiyorum aslında, Mutlu bir gün ve onlar gelemeyecekler en azından kendi diktiğini kullandığımı görüp değer verdiğimi hisseder, sevinir :)Benimde çeyizimde kırmızı bi nevresim takımım vardı gecen gun yıkamıştım kayınvalidem topladı çamaşırları kırmızı nevresimi görünce bunu doğum yapınca senin yatağına serelim kırmızı olmalı dedı detay sormadım nıye kı şimdi seni söyleyince hatırladım
Âmin canım inşallah iyi gelir, anneler birtane, Allah başımızdan eksik etmesin :)Canım kv özel olarak yaptırmış ve heves etmiş. Ben özel olarak kendi başına gidip alma konusunda fikir almak istemiştim
Çok geçmiş olsun tatlım umarım fizik tedavi annene iyi gelir ve endişe etme annelerin yanımızdaki varlığı yeter
O kadar çok olmasa da epeyce hareketli benim bebiş de, elimi koyup sakinleşmesini bekliyorum, bazen tatlı tatlı kızıyorum napıyorsun kızım sen ya diyorum, sanki anlıyor gibi sakinleşiyor o zaman, bazen de altıma kaçıracak gibi oluyorumKizlar sende benim gbi misinix? Nefes nefese. Oturamiyorum hic ya yemek yemek zulum oldu valla. 5 dkka oturamiorum baslio ellerini ittirmeye kafayi oynatmaya bagirck gbi oluyorum. Devamli uzanmam gerekio bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?