2016 Aralık Anneleri

Kızlar ben bugün gittim kontrole 32+0 Dayım 2250 kilo geldi. Birazcık tombik boyu da 46.5 cm. Ama doktor 2 hafta önden gidiyor diye 36 da almam dedi. 38 bitsin 39 ü da zorlarız dedi. Ben özel sağlık sigortası yaptırmıştım8 muayene tahliller Doğum ve odada kalkış 1580 lira ödedim. Normalde sadece Doğum tek gece kalış 4500 lira :)

Oy onu yesin annesi ya kavuşuyorsn. Allah m evlat duygusu nasıl çok merak ediyorum ne güzel sen öğreneceksin. Buraya yaz ama doğumdan sonra tamam mi
Bizi unutma canım
Tabikideee unuturmuyum hiç.bende çok merak ediyorum daha karnımızdayken bukadar bağlandık doğunca nasıl olacak bakalımm

Yok canım illa kanama olacak diye bişey yok. Ben bilerek doktora aordum olursa paniklemeyeyim diye. Doktor olabilir ama normal demişti. Dün yaptırdım bende mesela kanama falan olmadı hiçbişey.

Canim zorlandinmi cok? Bende yarin yaptircam insallah cok zorlanmam

Iyi aksamlar . Gecmisi fazla okuyamadim. Aramizda dogum yapan yok insallah
Bizimde bugun kontrolumuz vardi ama bebisi gormeye gitmedik.
Ebe'ye gittim kan tahlillerimi flan gosterdim . Kilo ma flan bakti tansiyon. Bu arada hamileligin basin berli 1 kilo almisim cok guzel bisey en cok buna sevindim.
Ebe alttan muayene etti hersey guzel dedi rahimde yumuşa yok dedi rahim boyu uzunluguda iyi bebekte baskı yapmiyor.
Haftayada gidip bebegi gorecez insallah. Bizden boyle kizlar. Rabbimin izniyle az kaldi. Bundan sonra bol bol yuruyus yapacam acilmam olsun. Korkuyorum acilmam olmicak diye

1 kilo ne ya ayıp söyleme bari ben neredeyse 15 kilo aldım normal doğum tarihim 18 Aralık ama daha önce gelecek minnoş, Pazartesi belli olacak günümüz! Yoksa 1 ay daha beklesem kaç kilo alırdım acep

Bende de o sıkıntı var ilk geldiğinde maşallah diyorsun sonra savsaklamaya başlaıyorlar ben arkasında önünde dolaşırken onun kadar yoruluyorum

Bugün annemi doktora götürdük, fizik tedavi önerdiler boyun ağrıları vardı diye.Doğumdan sonra 3 hafta boyunca gidecek. Doktor halimi görünce bebeği annene baktıramazsın iyileşene kadar dedi, annem iyi olsun da ben kendim de bakarım Allah' ın izniyle. Doğum yaklaştıkça acaba becerebilecek miyim diye düşünceler oluyor gerçi ama herkes nasıl yaptıysa yaparım bende diyorum. İnşallah bu iyimserliğim Doğumdan sonra da devam eder.

Ay olabilir bak ne titiz kadınmış vay be mi dedirtmeye çalışıyorlar acaba bilemedim
Tabi canım hastane sonuçta belirli standartları olmak zorunda. Ben normalmişim demekki çok sevindim valla
Benim kayınvalidem bana işlemeli nevresim takımı yapmış ama tek kişilik, lohusa yatağına serersin demişti, evde kullanamayacağım İçin bende hastaneye götüreceğim. Doğuma gelemeyecekler en azından gönderdiğimiz fotoğraflarda nevresim takımını görürse sevinir kullandığımı görünce diye düşündüm.

Bende üns hastanesinde yapıcam izin vermıyorlar diye biliyorum keske verseler

Benimde çeyizimde kırmızı bi nevresim takımım vardı gecen gun yıkamıştım kayınvalidem topladı çamaşırları kırmızı nevresimi görünce bunu doğum yapınca senin yatağına serelim kırmızı olmalı dedı detay sormadım nıye kı şimdi seni söyleyince hatırladım

sukufelale QueenSweethart mihaelamarta kızlar hakkınızı helal edin dün sizin kafanızı karıştırıp içinize şüphe düşürdüysem bugün tekrar okudum ergobaby kanguru ile ilgili gönderileri, ergobaby 360 modelinin bebeğin yüzü öne doğru taşınacak şekilde takılması ergonomik değilmiş. Kendinize bakacak şekilde taktığınızda sorun yokmuş. Mahcup oldum, özür dilerim sizlerden

Canım kv özel olarak yaptırmış ve heves etmiş. Ben özel olarak kendi başına gidip alma konusunda fikir almak istemiştim
Çok geçmiş olsun tatlım umarım fizik tedavi annene iyi gelir ve endişe etme annelerin yanımızdaki varlığı yeter

Lohusa yatağında veya en azından başında üstünde bir yerinde kırmızı olması gelenek gibi bir şey galiba, eskiden lohusa depresyonuna al basması diyorlarmış belki onunla ilgili de olabilir bilmiyorum. Ben kayınvalidemin gönlünü kırmak istemediğim için kullanmak istiyorum aslında, Mutlu bir gün ve onlar gelemeyecekler en azından kendi diktiğini kullandığımı görüp değer verdiğimi hisseder, sevinir :)

Kizlar sende benim gbi misinix? Nefes nefese. Oturamiyorum hic ya yemek yemek zulum oldu valla. 5 dkka oturamiorum baslio ellerini ittirmeye kafayi oynatmaya bagirck gbi oluyorum. Devamli uzanmam gerekio bu durumda

Âmin canım inşallah iyi gelir, anneler birtane, Allah başımızdan eksik etmesin :)

Kayınvalidemlerin durumu çok iyi değil, bebek için hediye falan alamadı o yüzden. Elinden geleni yapmak İçin kendi diktiği nevresimi, bebeğim için yaptığı nevresimi, battaniye gibi şeyleri verdi, bende en azından kullandığımı görüp mutlu olsun istiyorum, sağ olsun

Kizlar sende benim gbi misinix? Nefes nefese. Oturamiyorum hic ya yemek yemek zulum oldu valla. 5 dkka oturamiorum baslio ellerini ittirmeye kafayi oynatmaya bagirck gbi oluyorum. Devamli uzanmam gerekio bu durumda
O kadar çok olmasa da epeyce hareketli benim bebiş de, elimi koyup sakinleşmesini bekliyorum, bazen tatlı tatlı kızıyorum napıyorsun kızım sen ya diyorum, sanki anlıyor gibi sakinleşiyor o zaman, bazen de altıma kaçıracak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…