- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Ay maşallah örnek kayınvalidelerden bir tane dahaÂmin canım inşallah iyi gelir, anneler birtane, Allah başımızdan eksik etmesin :)
Kayınvalidemlerin durumu çok iyi değil, bebek için hediye falan alamadı o yüzden. Elinden geleni yapmak İçin kendi diktiği nevresimi, bebeğim için yaptığı nevresimi, battaniye gibi şeyleri verdi, bende en azından kullandığımı görüp mutlu olsun istiyorum, sağ olsun
Aman nolcak canim yasukufelale QueenSweethart @mihaelamarta kızlar hakkınızı helal edin dün sizin kafanızı karıştırıp içinize şüphe düşürdüysem bugün tekrar okudum ergobaby kanguru ile ilgili gönderileri, ergobaby 360 modelinin bebeğin yüzü öne doğru taşınacak şekilde takılması ergonomik değilmiş. Kendinize bakacak şekilde taktığınızda sorun yokmuş. Mahcup oldum, özür dilerim sizlerden
Canım kaşıntılar artmazsa, ilerleme olmazsa hiç endişe etme. Zamanla geçiyor benim bayağı azaldı. Geçmiş olsun.
Sagol canim. Simdilik stabil. Umarim ayni kalir :)
ben bi kaç hastada gördim hatta onlarınki işlemeli felandı benim baya beyaz dümdüzBende üns hastanesinde yapıcam izin vermıyorlar diye biliyorum keske verseler
O zaman bişey demezlerben bi kaç hastada gördim hatta onlarınki işlemeli felandı benim baya beyaz dümdüz
Ayip mi oldu canim pardon kiz1 kilo ne yaayıp söyleme bari ben neredeyse 15 kilo aldım normal doğum tarihim 18 Aralık ama daha önce gelecek minnoş, Pazartesi belli olacak günümüz! Yoksa 1 ay daha beklesem kaç kilo alırdım acep
Iyi düşünmüşsün benim annemlerin durumu iyi ama ilgilenmiyorlar kv min pek yok oda gecen gun ceyıxınden örtü çıkarmış kızın dolaplarının içine serelim dedi kırmamak için sericem bendeLohusa yatağında veya en azından başında üstünde bir yerinde kırmızı olması gelenek gibi bir şey galiba, eskiden lohusa depresyonuna al basması diyorlarmış belki onunla ilgili de olabilir bilmiyorum. Ben kayınvalidemin gönlünü kırmak istemediğim için kullanmak istiyorum aslında, Mutlu bir gün ve onlar gelemeyecekler en azından kendi diktiğini kullandığımı görüp değer verdiğimi hisseder, sevinir :)
Bnmki oynamio çok fazla yaaO kadar çok olmasa da epeyce hareketli benim bebiş de, elimi koyup sakinleşmesini bekliyorum, bazen tatlı tatlı kızıyorum napıyorsun kızım sen ya diyorum, sanki anlıyor gibi sakinleşiyor o zaman, bazen de altıma kaçıracak gibi oluyorum
BenimdeBnmki oynamio çok fazla yaa
Göğüsler için Bebek yağından ziyade lanolin içeren lansinoh gibi kremler öneriyorlar bir de çok erken haftalarda meme ucu uyarımı doğumu tetiklediği için önerilmiyor 36 san sonra başlamak daha iyi olabilirKızlar gobegim.kasiniuo die bebek.yagi kullandım sonra.aklima geldi acaba simdiden goguslere de kullansam yara olmasını engeller mi :/
Ben kendim de biraz hareketli biriyim, hatta eşim bu kız sana benzeyecek diye korkuyorum diyor, annem de sende benim karnımda hiç durmazdın diyor. Biraz bebekten bebeğe değişen bir şey bence bu, gün içinde hareketi yeterliyse üzme kendiniBnmki oynamio çok fazla yaa
Ordu'dayız canım. Zaten son zamanlarda temizliğe gelen ablamızdan da pek memnun değildik. Artık bakıcı ararken günlük işleri de yapacak birini ayarlarız inşallah. Büyük temizlik için de yine şirketten ayarlarız memnun kalırsak.Ah o temizlikci ablalar ah
Bende guvenebilsem temizlik sirketi en iyisi en azindan bi sikayetin oldugunda iletisim kurabilcegin bi ustu oluyo.
Kisiyi kendi kendine sikayet etmek komik oluyo :)
Bende gelecek hafta icin yeni bi bayanla goruatum bakalim nasil olcak.
Ilk gun tum eforlarini sarf ediyorlar sonraki gelmede yalap şalap
Bi bak bakalim memnun kalcakmisin sirketten.
Bide nerde oturuyorsunuz belki tavaiye alirim sizden
Canım 130-140 olması gereken zaten neden tekrar bağladılarki ??Merhaba kızlar, bugün baya stresliydi benim için. Çamaşırımda yarım çay bardağı kadar kokusuz renksiz su gibi bir akıntı oldu hatta bir anda foş diye geldi, ben de korktum tabi haliyle. Doktorumun sekreterine haber verdim hastaneye gelin Dedi turnusol kağıdı koydular bir yandan da nst ye bağladılar. Çok şükür bebeğin suyu değilmiş, nst ilk çektiklerinde kalp atışı 130-140 arası çıktı .. Hemşire durum stabil Dedi sonra yan yatıp tekrar çekildim çok şükür bu sefer 140-180 arası çıktı kalp atışları.. Sancı da 50-70 leri gördü ama düzenli değil diye önemsemedi doktor .. Sonra ultrasonda da kontrolü yapıldı çok şükür bir sıkıntısı yokmuş . Böyle işte kızlar bugünümüz biraz stresli geçti, doğuma artık bir adım daha yakın olduğumuzu hissettim
Yok estağfurullah.sukufelale QueenSweethart @mihaelamarta kızlar hakkınızı helal edin dün sizin kafanızı karıştırıp içinize şüphe düşürdüysem bugün tekrar okudum ergobaby kanguru ile ilgili gönderileri, ergobaby 360 modelinin bebeğin yüzü öne doğru taşınacak şekilde takılması ergonomik değilmiş. Kendinize bakacak şekilde taktığınızda sorun yokmuş. Mahcup oldum, özür dilerim sizlerden
Cnm grafik hep aynı olunca istedikleri bir şey değilmiş sanırım. Hemşire öyle söyledi Bebek uyuyor sanırım Dedi sonra soluma dönüp tekrar çekildimCanım 130-140 olması gereken zaten neden tekrar bağladılarki ??
Merhaba kızlar, bugün baya stresliydi benim için. Çamaşırımda yarım çay bardağı kadar kokusuz renksiz su gibi bir akıntı oldu hatta bir anda foş diye geldi, ben de korktum tabi haliyle. Doktorumun sekreterine haber verdim hastaneye gelin Dedi turnusol kağıdı koydular bir yandan da nst ye bağladılar. Çok şükür bebeğin suyu değilmiş, nst ilk çektiklerinde kalp atışı 130-140 arası çıktı .. Hemşire durum stabil Dedi sonra yan yatıp tekrar çekildim çok şükür bu sefer 140-180 arası çıktı kalp atışları.. Sancı da 50-70 leri gördü ama düzenli değil diye önemsemedi doktor .. Sonra ultrasonda da kontrolü yapıldı çok şükür bir sıkıntısı yokmuş . Böyle işte kızlar bugünümüz biraz stresli geçti, doğuma artık bir adım daha yakın olduğumuzu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?