2016 Aralık Anneleri

Ay maşallah örnek kayınvalidelerden bir tane daha çok güzel düşünmüşsün canım kv de mutlu olsun tabiki.

Aman nolcak canim ya

1 kilo ne ya ayıp söyleme bari ben neredeyse 15 kilo aldım normal doğum tarihim 18 Aralık ama daha önce gelecek minnoş, Pazartesi belli olacak günümüz! Yoksa 1 ay daha beklesem kaç kilo alırdım acep
Ayip mi oldu canim pardon kiz basta 7 kilo verdim. O yuzden verdiklerimi geri aldim. Ne kadar şişmiş gibi gorunsemde kilolari bebek almis bide bebegin suyu

Iyi düşünmüşsün benim annemlerin durumu iyi ama ilgilenmiyorlar kv min pek yok oda gecen gun ceyıxınden örtü çıkarmış kızın dolaplarının içine serelim dedi kırmamak için sericem bende

Bnmki oynamio çok fazla yaa

Kızlar gobegim.kasiniuo die bebek.yagi kullandım sonra.aklima geldi acaba simdiden goguslere de kullansam yara olmasını engeller mi :/
Göğüsler için Bebek yağından ziyade lanolin içeren lansinoh gibi kremler öneriyorlar bir de çok erken haftalarda meme ucu uyarımı doğumu tetiklediği için önerilmiyor 36 san sonra başlamak daha iyi olabilir

Bnmki oynamio çok fazla yaa
Ben kendim de biraz hareketli biriyim, hatta eşim bu kız sana benzeyecek diye korkuyorum diyor, annem de sende benim karnımda hiç durmazdın diyor. Biraz bebekten bebeğe değişen bir şey bence bu, gün içinde hareketi yeterliyse üzme kendini

Bizim oglus beni oturtmuyor uyutmuyor.
Okadar hareketliki.
Gece bile yatirmiyor.
Bende cok hareketli diye endiseliyim her kontrolde cok hareketli bisey olurmu diyorum.
Doktorumda oynasa dert oynamasa dert dimi diyor.
Ultrasyona bile her girdigimde devamli hareket halindeyiz.
Ah annelik iste kizima hamileykende devamli dokyora kosardim kalbi atiyormu diye

Bugün çok yoruldum niyeyse ya. Kv de de aradı istersen geleyim kızı alayım bu gece rahat bi uyku uyu diye. Ama göndermedim çünkü babasıyla bana portakal,mandalina,nar sıkıyorlar :) birazdan da göbeğimi kremleyecek kızım hem kardeşine masaj yapıyor hemde çatlaklarla savaşıyoruz :))

Merhaba kızlar, bugün baya stresliydi benim için. Çamaşırımda yarım çay bardağı kadar kokusuz renksiz su gibi bir akıntı oldu hatta bir anda foş diye geldi, ben de korktum tabi haliyle. Doktorumun sekreterine haber verdim hastaneye gelin Dedi turnusol kağıdı koydular bir yandan da nst ye bağladılar. Çok şükür bebeğin suyu değilmiş, nst ilk çektiklerinde kalp atışı 130-140 arası çıktı .. Hemşire durum stabil Dedi sonra yan yatıp tekrar çekildim çok şükür bu sefer 140-180 arası çıktı kalp atışları.. Sancı da 50-70 leri gördü ama düzenli değil diye önemsemedi doktor .. Sonra ultrasonda da kontrolü yapıldı çok şükür bir sıkıntısı yokmuş . Böyle işte kızlar bugünümüz biraz stresli geçti, doğuma artık bir adım daha yakın olduğumuzu hissettim

Ordu'dayız canım. Zaten son zamanlarda temizliğe gelen ablamızdan da pek memnun değildik. Artık bakıcı ararken günlük işleri de yapacak birini ayarlarız inşallah. Büyük temizlik için de yine şirketten ayarlarız memnun kalırsak.

Canım 130-140 olması gereken zaten neden tekrar bağladılarki ??

bugün üzerime hüzün çöktü
eşimde bugün göbeğime bakarken ee ne hissediyorsun 1 hafta kaldı ayrılmaya deyince ne diyeceğimi bilemedim
içerdeyken koruyoruz ama dışarıda nasıl koruyacağız diye dertleniyorum
bide 2 çocuk,abimiz 9 yaşında hadi anne uyandıralım kıpırdasın kardeşim diyo

Yok estağfurullah. Evet öne dönükten bahsediyor. Ben de okudum bugün bahsettiğin konuda yazıyı. Bu sayede babywearing teriminden haberdar olmuş oldum. Facebookda ekledim. Uygun kumaş bulursam ilk 3-4 ay evde kullanmak için sling yapmak istiyorum.

Gecmis oldun canim. Zaman daraldikca insani stres basiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…