Sağol cnm gerçekten öyle, insan korkuyor bir şey olacak diye. Bir de doğuma şurda ne kaldı kiGecmis oldun canim. Zaman daraldikca insani stres basiyor
Benim dediklerim pembe mavi güpürlü dantelli nevresimlerben bi kaç hastada gördim hatta onlarınki işlemeli felandı benim baya beyaz dümdüz
serpil-ozbey-89@hotmail.com cnm cokteşekkürlermail adresim :coskun_sema@hotmail.com dilerseniz mail atın veya burdan yazarsanız mail adresinizi hemen gönderiyim
Ha anladım evet inişli çıkışlı olması gerekkiyormuş neyseki sorun yokmuş geçmiş olsun çokkCnm grafik hep aynı olunca istedikleri bir şey değilmiş sanırım. Hemşire öyle söyledi Bebek uyuyor sanırım Dedi sonra soluma dönüp tekrar çekildim
Sağol cnm gerçekten öyle, insan korkuyor bir şey olacak diye. Bir de doğuma şurda ne kaldı ki
Eki Görüntüle 1913506 Kızlar su Gül kurusu pijamadan sipariş vericem. Nasıl sizce. Birde bedene karar veremedim siz pijamaları hamile öncesi bedene göre mi aldınız bi beden büyük mü aldınız
Bende L alayım en iyisi yaCok guzek canim. Normal bedenim S ama ben M aldim :) rahat rahat giyerim artik. Şişlik hemen gitmiyor nasilsa.
Ben xxl alayımBende L alayım en iyisi ya
Aynenn ayyyyynennnn altima kacirck gbi oluyorum bi degisik biseler oluyo asagiya kafasi oynadikca. Bizim bide elimizi diretme huyumuz var yerimden zipliyorum ciglik atcak hale geliorum o kdr yakio canimi.O kadar çok olmasa da epeyce hareketli benim bebiş de, elimi koyup sakinleşmesini bekliyorum, bazen tatlı tatlı kızıyorum napıyorsun kızım sen ya diyorum, sanki anlıyor gibi sakinleşiyor o zaman, bazen de altıma kaçıracak gibi oluyorum
Xxxxl var mı acaba:))))))))Ben xxl alayım
Xxxxl var mı acaba:))))))))
Anam kaşınıyom ben gene kaşıntı ilacı mı içsem midem yanıyor soğuk sut mu içsem boğazım agrıyo ılık aut mu içsem karnım kocaman oldu aşağı indi doktor aralığı bekliycem dedi ben oyy oyy artık o kadar agırlaştım ki burayı bile okuyom yazamıyom son zamanlarda
Tartı martı boş işler verirsiniz verirsiniz korkmayın kızzzz.....Varsa degistirsem iyi olacak aslinda :)) 4 gunde 2 kilo almisim. Az once tartiyla aram cok fena bozuldu
AminAllah yardimcin ve yardimcimiz olsun canim
Tartı martı boş işler verirsiniz verirsiniz korkmayın kızzzz.....
Kızım kudurdu uykusu yok koşuyo duruyo bugün coştu gene ablamız
Benim kızım da bazen dizi olduğunu tahmin ettiğim bir şişlikle acıtıyor içeriden, sürtünüp geçiyor. Canım çok yanmıyor da çok tuhaf bir his, ben seviyorum hatta o hissi, sanırım hamilelikle ilgili en çok özleyeceğim his de bu olacakAynenn ayyyyynennnn altima kacirck gbi oluyorum bi degisik biseler oluyo asagiya kafasi oynadikca. Bizim bide elimizi diretme huyumuz var yerimden zipliyorum ciglik atcak hale geliorum o kdr yakio canimi.eli bole yumruk seklinde bi ileri bi geri yapio. Yada bole ileri dogru ittiriyo.
Ayy yok cok canim aciyoBenim kızım da bazen dizi olduğunu tahmin ettiğim bir şişlikle acıtıyor içeriden, sürtünüp geçiyor. Canım çok yanmıyor da çok tuhaf bir his, ben seviyorum hatta o hissi, sanırım hamilelikle ilgili en çok özleyeceğim his de bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?