2016 Aralık Anneleri

Kızlar su Gül kurusu pijamadan sipariş vericem. Nasıl sizce. Birde bedene karar veremedim siz pijamaları hamile öncesi bedene göre mi aldınız bi beden büyük mü aldınız

Eki Görüntüle 1913506 Kızlar su Gül kurusu pijamadan sipariş vericem. Nasıl sizce. Birde bedene karar veremedim siz pijamaları hamile öncesi bedene göre mi aldınız bi beden büyük mü aldınız

Cok guzek canim. Normal bedenim S ama ben M aldim :) rahat rahat giyerim artik. Şişlik hemen gitmiyor nasilsa.

Aynenn ayyyyynennnn altima kacirck gbi oluyorum bi degisik biseler oluyo asagiya kafasi oynadikca. Bizim bide elimizi diretme huyumuz var yerimden zipliyorum ciglik atcak hale geliorum o kdr yakio canimi. eli bole yumruk seklinde bi ileri bi geri yapio. Yada bole ileri dogru ittiriyo.

Anam kaşınıyom ben gene kaşıntı ilacı mı içsem midem yanıyor soğuk sut mu içsem boğazım agrıyo ılık aut mu içsem karnım kocaman oldu aşağı indi doktor aralığı bekliycem dedi ben oyy oyy artık o kadar agırlaştım ki burayı bile okuyom yazamıyom son zamanlarda

Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun canim

Varsa degistirsem iyi olacak aslinda :)) 4 gunde 2 kilo almisim. Az once tartiyla aram cok fena bozuldu
Tartı martı boş işler verirsiniz verirsiniz korkmayın kızzzz.....

Kızım kudurdu uykusu yok koşuyo duruyo bugün coştu gene ablamız

Benim kızım da bazen dizi olduğunu tahmin ettiğim bir şişlikle acıtıyor içeriden, sürtünüp geçiyor. Canım çok yanmıyor da çok tuhaf bir his, ben seviyorum hatta o hissi, sanırım hamilelikle ilgili en çok özleyeceğim his de bu olacak

Ayy yok cok canim aciyo yan yatamiyorum resmen zipliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…