Senin ki erkek ya ondan öyle güçlüdür annesiAyy yok cok canim aciyoyan yatamiyorum resmen zipliyorum
Fena valla fenaaaSenin ki erkek ya ondan öyle güçlüdür annesi
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah çabucak toparlar bebeğin, sen sakin kalıp sütünü sağ, moralini yüksek tut, çıkınca onu toparlanmış bir şekilde karşıla. Dualarımız seninlekızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Ve heyecanlandim. Cok tebrik ederim,masallah. Allah bagislasin. Sag salim evinizede gidin insallah. Normalmi dogum oldu? Nasil gelisti? Sen nasilsinn simdi?kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Hayırlı uğurlu olsun canım maaşallah boyu kilosu yerinde.En kısa sürede nefesini koynunda hissedersin inşallah.kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Kızlar perine masajına başladınız mı ben bugün zeytinyağı ile denedim...
Kızlar perine masajına başladınız mı ben bugün zeytinyağı ile denedim...
33+6da benim bebiş 2148 gr dı. tabi 1 hafta geriden geliyor kilomuz . 10 günde 350 gr almıştı. son ciğer geliştiricimizi vurulduk 10 günde bu sefer anca 100 gr alır gibime geliyor 28. haftadaki ciğer geliştirici sonrası kontrolümüzde 100 gr almıştı. 2500 gr üstüne çıksa biraz daha rahatlayacağız. serklajlıyım erken doğum riskim hala devam ediyor. her an bebiş gelebilirmiş dikişler tutuyor. sancım kalmadı. rahatladım sanki.Kızlar doktordan çıktım şimdi kızım 33+6 2480 doktor yanak tamamen dedişeker yüklemesi yüksek çıkmıştı bu hafta biraz dikkat etmedim canım ne istiyorsa yedim karın çevresi de önde dedi enerjimi düşürdü sizin bu haftalarda nasıldı?
Ayy canim hayirli olsun. Cok sevindim senin adinakızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
en mantıklısını yapıyorsun, ben de doğumdan sonra bakıcam..Anneme müracaat :) makine lazım. Zaten 4 kenarına düz dikiş bişey yok. BI de kullanamazsam diye almak istemiyorum ekstra.
SAğlık olsun...
ben doğumdan sonra bakayım dedim, siz kullanın memnun kalırsanız ben de alırım :)))Neko marka ürünleri yapan mağazanın adı Tuniko ve internet üzerinden satış yapıyor sadece diye biliyorum ben. Hepsiburada.com'da da mağazası vardı ben de hediye çekim olduğu için hepsiburadadan aldım canım bordo rengini.
Hayırlı olsun. Maşallah kilosu da haftası da iyi. Inşallah en kısa sürede toparlayıp yanınıza gelir. Dualarım sizinle.kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
nişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükürcatuk: 4893ember: 671830 .!.:Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babasağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah çabucak toparlar bebeğin, sen sakin kalıp sütünü sağ, moralini yüksek tut, çıkınca onu toparlanmış bir şekilde karşıla. Dualarımız seninle
Peki neden erken oldu, bir sebebi var mıydı?
bana 35. haftada çatı muayenesi yaptı doktor erken doğum riskim olduğu için ama kanamam olmadı canımKizlar bu alttan muayeneden sonra illa kanama oluyormu? Yaptiran arkadaslarda oldumu acaba,
normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamıCanim cok sasirdim
Ve heyecanlandim. Cok tebrik ederim,masallah. Allah bagislasin. Sag salim evinizede gidin insallah. Normalmi dogum oldu? Nasil gelisti? Sen nasilsinn simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?