2016 Aralık Anneleri

Bizde doktordan geldik simdi. Gitmeseydikte olumus hicbirsey ogrenemedik yine. Ne ultrason ne nst. Doktor sadece idrarda protein sekere bakti. Seker cikmis idrarimda, dun yatmadan sekerli birsey mi yedin dedi. Bende cikolatali pasta yemistim. Ondan olabilir dedi ustunde durmadi. Elle muayene edecekti istemedim, oda yapmadi. Sonra doplerle bebegin kalbini dinledik. Gobegimin buyuklugunu olctu - bu kadar!

Bebek kac kilo, suyum nasil, pozisyonu nasil hicbirsey bilmiyorum. Anca sancim gelip hastaneye gidince ogrenicem sanirim Coook sinir oldum cooook

Bir daha hamilelik yasarsam Turkiye'de dogum yapicam sanirim

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah çabucak toparlar bebeğin, sen sakin kalıp sütünü sağ, moralini yüksek tut, çıkınca onu toparlanmış bir şekilde karşıla. Dualarımız seninle

Peki neden erken oldu, bir sebebi var mıydı?

Canim cok sasirdim
Ve heyecanlandim. Cok tebrik ederim,masallah. Allah bagislasin. Sag salim evinizede gidin insallah. Normalmi dogum oldu? Nasil gelisti? Sen nasilsinn simdi?

Hayırlı uğurlu olsun canım maaşallah boyu kilosu yerinde.En kısa sürede nefesini koynunda hissedersin inşallah.

Tam olarak kaç haftalık doğum yaptın ve neden acele etmiş paşa bi sebebi var mıymış ?

33+6da benim bebiş 2148 gr dı. tabi 1 hafta geriden geliyor kilomuz . 10 günde 350 gr almıştı. son ciğer geliştiricimizi vurulduk 10 günde bu sefer anca 100 gr alır gibime geliyor 28. haftadaki ciğer geliştirici sonrası kontrolümüzde 100 gr almıştı. 2500 gr üstüne çıksa biraz daha rahatlayacağız. serklajlıyım erken doğum riskim hala devam ediyor. her an bebiş gelebilirmiş dikişler tutuyor. sancım kalmadı. rahatladım sanki.

Ayy canim hayirli olsun. Cok sevindim senin adina cok guzel bir haber. Insallah bebegin bir an once atlatir sende guzel guzel onunla ilgilenirain. Rabbim anali babali buyutsun insallah. Tam kac haftaliktin peki. ? Hersey gonlunuzce olsun.
Sancilarin mi geldi ?

Canim gozun aydin! Kilo ve boy iyi masallah. Yogun bakimda uzun tutmazlar. Biran once kavusursunuz

Canım öncelikle gözün aydın Rabbim tez zamanda kavuştursun kuzunla. Yanlız eğer imzandaki haftada doğduysa solunum skkıntısı yaşamaması lazım ciğer geliştirici felan vurmadılar mı? Haftaya bende doğurucam 36+4 de kendimi küveze girmez diye şartladım panik oldum şuanda .

ben doğumdan sonra bakayım dedim, siz kullanın memnun kalırsanız ben de alırım :)))

Hayırlı olsun. Maşallah kilosu da haftası da iyi. Inşallah en kısa sürede toparlayıp yanınıza gelir. Dualarım sizinle.

nişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükür

Canim cok sasirdim

Ve heyecanlandim. Cok tebrik ederim,masallah. Allah bagislasin. Sag salim evinizede gidin insallah. Normalmi dogum oldu? Nasil gelisti? Sen nasilsinn simdi?
normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı

Ayy cnm heyecanlandım yazın görünce, Allah analı babalı büyütsün minnoşu, sağlıcakla hayata tutunsun inşallah, sanada çok geçmiş olsun. Üzülme cnm çabuk toparlanır o, ben de kızım da ayrı kalmıştım, haftasında da ama Zayıf doğmuştu, kalp ritimlerini dinliyorlardı sürekli. Şimdi Büyüdü maşallahı var teyzesi.
Müsait olunca yaz, normal doğum mu yaptın, kaçıncı hafta ve günündesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…