normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı
normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı
estafurullah canım benim, helal olsun sen de helal et@sukufelaleQueenSweethart mihaelamarta kızlar hakkınızı helal edin dün sizin kafanızı karıştırıp içinize şüphe düşürdüysem bugün tekrar okudum ergobaby kanguru ile ilgili gönderileri, ergobaby 360 modelinin bebeğin yüzü öne doğru taşınacak şekilde takılması ergonomik değilmiş. Kendinize bakacak şekilde taktığınızda sorun yokmuş. Mahcup oldum, özür dilerim sizlerden
canım benim gözün aydın. hiç canını sıkma 1.5 ay önce arkadaşım 33. haftada doğum yaptı, 2 kilo 100 gram doğdu bebişi. solunum yetmezliği deyip küveze aldılar ama bi hafta kaldı o kadar. şimdi maşallahı var çok şükür. Allah tez elden kavuşmanızı nasip etsin inşallah. tebrik ederim anneliğini denişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükür
Aaaaaa Allah yardımcın olsun. Ne mutlu sana bebeğine kavuştun. Kilosu çok çok iyi haftan da çok iyi doktor sana kötü ihtimali söylemiş 2 güne bebeğin yanında olacak emin olkızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Masallah canim ne guzel, bugun banada bakcak insallah zorlanmam cokbana 35. haftada çatı muayenesi yaptı doktor erken doğum riskim olduğu için ama kanamam olmadı canım
teşekkür ederim. 36 haftalık doğum yaptım nişanım geldi açılma 8 cm di dr doğuma aldı.normal doğum oldu elhamdülillahHayırlı uğurlu olsun canım maaşallah boyu kilosu yerinde.En kısa sürede nefesini koynunda hissedersin inşallah.
Tam olarak kaç haftalık doğum yaptın ve neden acele etmiş paşa bi sebebi var mıymış ?
amin.nişanım geldi.sancı filan hiç yoktu.dr da şaşırdı 8 cm açılma var hissetmedin mi dedi.suni sancı verdi.normal doğum yaptımAyy canim hayirli olsun. Cok sevindim senin adinacok guzel bir haber. Insallah bebegin bir an once atlatir sende guzel guzel onunla ilgilenirain. Rabbim anali babali buyutsun insallah. Tam kac haftaliktin peki. ? Hersey gonlunuzce olsun.
Sancilarin mi geldi ?
bebeğim 21 gün erken doğdu.herşey ani geliştiği için apar topar doğurdu. nişanım gelip açılma 8 cm olunca bırakmadı Dr.Canım öncelikle gözün aydın Rabbim tez zamanda kavuştursun kuzunla. Yanlız eğer imzandaki haftada doğduysa solunum skkıntısı yaşamaması lazım ciğer geliştirici felan vurmadılar mı? Haftaya bende doğurucam 36+4 de kendimi küveze girmez diye şartladım panik oldum şuanda .
normal oldu canım 36. haftadayımAyy cnm heyecanlandım yazın görünce, Allah analı babalı büyütsün minnoşu, sağlıcakla hayata tutunsun inşallah, sanada çok geçmiş olsun. Üzülme cnm çabuk toparlanır o, ben de kızım da ayrı kalmıştım, haftasında da ama Zayıf doğmuştu, kalp ritimlerini dinliyorlardı sürekli. Şimdi Büyüdü maşallahı var teyzesi.
Müsait olunca yaz, normal doğum mu yaptın, kaçıncı hafta ve günündesin?
normal oldu canım 36. haftadayım
Canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahkızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Allah analı babalı büyütsün canım bak sağlıklı kavuştun bebişine Allah bize de göstersin bu gün dr bana dediklerinden sonra normal sezeryan umrumda değil sağlıklı olsun yeterteşekkür ederim. 36 haftalık doğum yaptım nişanım geldi açılma 8 cm di dr doğuma aldı.normal doğum oldu elhamdülillah
Gültencim bebişler sırayı şaşırtıyor her an bi aceleci gelebiliyor inşallah seninkinde sağ salim haberini alırız ben belirsizlikleri sevmem ama şuan resmen takdiri ilahiyi bekliyoruz kimin vakti dolduysa hop ben geldim anne yapıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?