2016 Aralık Anneleri

normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı

Bu arada boyu da kilosu da eğer burda yazan haftan doğru ise çok güzel Uyy bir an önce annesinin kucağında olsun oğluşun

normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı

Canim tebrikler Allah anali babali büyütsün, insallah en kisa sürede yanina alirsin Boyu ve kilosu gayet iyiymis. Imzana göreyse tam 37+0 haftalik dogmus erken de degil.

estafurullah canım benim, helal olsun sen de helal et sohbet ediyoruz hem ne güzel

nişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükür
canım benim gözün aydın. hiç canını sıkma 1.5 ay önce arkadaşım 33. haftada doğum yaptı, 2 kilo 100 gram doğdu bebişi. solunum yetmezliği deyip küveze aldılar ama bi hafta kaldı o kadar. şimdi maşallahı var çok şükür. Allah tez elden kavuşmanızı nasip etsin inşallah. tebrik ederim anneliğini de

Aaaaaa Allah yardımcın olsun. Ne mutlu sana bebeğine kavuştun. Kilosu çok çok iyi haftan da çok iyi doktor sana kötü ihtimali söylemiş 2 güne bebeğin yanında olacak emin ol şimdi stres yapmadan sakin olma pozitif olma zamanınki sütün etkilenmesin

Canim masallah insallah bebeginlede en kisa zamamda kavusursunuz. Bak kurtuldunuz birde bebis gelir ohh miss. Zaten haftasi boyu kilosu iyi. Cok kalacagini sanmam Allahin izniyle

Hayırlı uğurlu olsun canım maaşallah boyu kilosu yerinde.En kısa sürede nefesini koynunda hissedersin inşallah.

Tam olarak kaç haftalık doğum yaptın ve neden acele etmiş paşa bi sebebi var mıymış ?
teşekkür ederim. 36 haftalık doğum yaptım nişanım geldi açılma 8 cm di dr doğuma aldı.normal doğum oldu elhamdülillah

am
amin.nişanım geldi.sancı filan hiç yoktu.dr da şaşırdı 8 cm açılma var hissetmedin mi dedi.suni sancı verdi.normal doğum yaptım

benim
bebeğim 21 gün erken doğdu.herşey ani geliştiği için apar topar doğurdu. nişanım gelip açılma 8 cm olunca bırakmadı Dr.

normal oldu canım 36. haftadayım

Canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Ne güzel seni germeden heyecanlandırmadan gelmiş
İnşallah yanınada alırsın bir an önce
Bebeklerin küçük durduğuna bakma çok güçlülerdir
Çok sevindim senin adına

teşekkür ederim. 36 haftalık doğum yaptım nişanım geldi açılma 8 cm di dr doğuma aldı.normal doğum oldu elhamdülillah
Allah analı babalı büyütsün canım bak sağlıklı kavuştun bebişine Allah bize de göstersin bu gün dr bana dediklerinden sonra normal sezeryan umrumda değil sağlıklı olsun yeter

nefise erdem listeyi güncelledim.
2.annemiz oldun sen :)

Günaydın kızlar Son 3 banada
Gültencim bebişler sırayı şaşırtıyor her an bi aceleci gelebiliyor inşallah seninkinde sağ salim haberini alırız ben belirsizlikleri sevmem ama şuan resmen takdiri ilahiyi bekliyoruz kimin vakti dolduysa hop ben geldim anne yapıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…