normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, bir an önce yanınıza almayı nasip etsinnişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükür
Ya kızlar dün ben dr gittim benim hatırladığım 15-16 mart son adet tarihi benim gece olduğu için 15 baz aldım neyse 16 mart diyelim 21 aralık beklenen Doğum tarihi dr inatla 23 aralık Dedi ya dedim telefondaki bütün uygulamalar öle gösteriyor yok Dedi inanmadı bi site açtı orda baktı 21 aralık çıktı ya olamaz Dedi bize NAGEL öğretisine göre (son adet tarihi gün hesabına +8 som adet tarihi ay hesabından 4 çıkarınca çıkıyor ) yani 16 +8 gün =23 mart - 3 ay=aralık mış benim onun hesabına göre 35+0 olmam gerekiyor ultrasona göre34+1 ben neye göre doğurucam bu çocuğu salınan gelsin srtık
cnm hayirli olsun rabbim bebegini size bagislasin insallahnişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükür
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı uzun mutlu ömürler nasip etsin minik beyefendiye, dualarımız sizinle inşallah tez vakitte kavuşursunuz birbirinize. Kilosu çok iyi doğmuş maşallah hiç bozma moralini annesi bebeğinin gelişimi gayet güzel en yakın zamanda kurtarır kendisini.kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Evet cnm bağcılar medipol e gidiyorum benbenim kızımın da beklenen dogum tarihi 22 Aralık :)) Medipol e giden orda dogum yapacak olan var mı aranızda?
Peki doktorunuz kim memnun musunuz? Yogunlugundan korkuyorum o hastanenin bide randevum da iptal olunca bilemedim. 3 arkadaşım orda Nagihan hanım da dogum yaptı memnun hepsi de ama yogunluktan herkes şikayetçi sen ne düşünüyorsun ? fikir verirsen sevinirimEvet cnm bağcılar medipol e gidiyorum ben
Geçmiş olsun canım gripse Koru kendini de salgın varmışGeceyi uykusuz geçiriyorum bende kızım ateşlendi başında bekliyorum, şükür düştü.şimdi uyumaya çalışmak.
Doğum yapan arkadaşa da hayırlı olsun.biran önce evladına kavuşur inşallah
kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa sürede toparlanırsınızteşekkür ederim. 36 haftalık doğum yaptım nişanım geldi açılma 8 cm di dr doğuma aldı.normal doğum oldu elhamdülillah
Annem demişti herseyın tarihini ayarlarsın belki ama doğumu ayarlayamazsın demiştiGünaydın kızlar
Bol kasılmalı bi geceyi daha bitirdim şükürler olsun. Son 4 gün büyük kavuşmayaama sanki yine benim kızım siz belirleyemezsiniz ben belirlerim dicek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?