2016 Aralık Anneleri

="Dilek362, post: 48931356, member: 750858"]Canim allah anali babali büyütsün. insallah en kisa sürede de yanina gelecektir kilosu gayet iyi cünkü. takvimdeki günümüz ayni seninle ama bi yanlislik mi var ki. 37 bitmis oluyo normalde. ben de dogsun artik günü doldu diyorum ama hayirlisi [/QUOTE]
dr önce 37 dedi sonra 36 diyelim dedi bende anlamadım pek

Ya kızlar dün ben dr gittim benim hatırladığım 15-16 mart son adet tarihi benim gece olduğu için 15 baz aldım neyse 16 mart diyelim 21 aralık beklenen Doğum tarihi dr inatla 23 aralık Dedi ya dedim telefondaki bütün uygulamalar öle gösteriyor yok Dedi inanmadı bi site açtı orda baktı 21 aralık çıktı ya olamaz Dedi bize NAGEL öğretisine göre (son adet tarihi gün hesabına +7 son adet tarihi ay hesabından 4 çıkarınca çıkıyor ) yani 16 +7gün =23 mart - 3 ay=aralık mış benim onun hesabına göre 35+0 olmam gerekiyor ultrasona göre34+1 ben neye göre doğurucam bu çocuğu salınan gelsin srtık

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı uzun mutlu ömürler nasip etsin minik beyefendiye, dualarımız sizinle inşallah tez vakitte kavuşursunuz birbirinize. Kilosu çok iyi doğmuş maşallah hiç bozma moralini annesi bebeğinin gelişimi gayet güzel en yakın zamanda kurtarır kendisini.

Evet cnm bağcılar medipol e gidiyorum ben
Peki doktorunuz kim memnun musunuz? Yogunlugundan korkuyorum o hastanenin bide randevum da iptal olunca bilemedim. 3 arkadaşım orda Nagihan hanım da dogum yaptı memnun hepsi de ama yogunluktan herkes şikayetçi sen ne düşünüyorsun ? fikir verirsen sevinirim

Geçmiş olsun canım gripse Koru kendini de salgın varmış

Aa gozun aydin canim. Sag salim kucaginada alirsin ins yavrunu hic uzulme sezeyan mj oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…