2016 Aralık Anneleri

nefise erdem cnm Allah analı babalı büyütsün .. Senle aynı gündeymişiz bir an heyecan yaptım sanki erken olmuş gibi ama değil Aslında cnm. Kilosu vs de gayet iyi maşallah . Umarım bir an evvel kucağına alırsın

Gözün aydın , rabbim en kısa zamanda şifa verip sana kavustursun inşallah

Amin canım inşallah
Darısı sağ salim hepimize
Kızlar büyüklerimiz derki bu durumda ve özellikle normal doğum yapan annelerin o an ettiği dua kabul olurmuş
Tabiki aklınıza o an gelebilirse :)
Yinede bu mucizeden faydalanmaya bakalım :)
Tabii biz sezeryanlılarda etsin
:) o an

benim kızımın da beklenen dogum tarihi 22 Aralık :)) Medipol e giden orda dogum yapacak olan var mı aranızda?
Ben de bağcılar medipole gidiyorum.Doktorum elif hanım acil sezaryen olduğu bi gün sadece randevu saatim değişmişti onun dışında bekleme vs olmadı.Şimdi de kolunu kırmış o yuzden 1 hafta ertelendi bakalım ne olacak.Benim de oraya giden arkadaşlarım memnun kaldı evime de çok uzak değildi orayı tercih ettim.

Cnm ben Elif hanıma gidiyorum çok tatlı bi kadın memnunum yogun baya evet ama önceden alıyorum randevumu hiç sıkıntı yasamadim

Ben bugun ufak alistirma yaptim ama tam perine masaji sayilmaz. Haftaya z.yagi ile bende baslicam insallah.cok canin acidimi buarada?
Bende hafta içi alıştırmalar yaptım ilk başta çok korktum ama sonra yavaş yavaş alıştım ebe başta 2.3 cm ile başlayın sonra 5-7cm e kadar çıkarın demişti o şekilde denedim süre olarak da başlangıçta 10-15 an yaptıysam dün 2 dakikaya çıkardım...
Çıkmıştır inşallah canım hep iyi düşün...34.haftadan sonra bebekleri küveze almıyoruz kilo dışında başka bir sağlık sorunu olmadığında dedi doktorum...

Ben bugun ufak alistirma yaptim ama tam perine masaji sayilmaz. Haftaya z.yagi ile bende baslicam insallah.cok canin acidimi buarada?
Bende hafta içi alıştırmalar yaptım ilk başta çok korktum ama sonra yavaş yavaş alıştım ebe başta 2.3 cm ile başlayın sonra 5-7cm e kadar çıkarın demişti o şekilde denedim süre olarak da başlangıçta 10-15 an yaptıysam dün 2 dakikaya çıkardım...
Çıkmıştır inşallah canım hep iyi düşün...34.haftadan sonra bebekleri küveze almıyoruz kilo dışında başka bir sağlık sorunu olmadığında dedi doktorum...

Kızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??

Canım benim ikinize de geçmiş olsun. En kısa sürede kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Arkadaslar gunaydin sizdede adet sancisi gibi bir agri oluyormu
Evet canm ben gittim ya onun yzuunden acile :)) 32. Haftadan beri var bende son 3gundurde kasilmalar agrili olmaya basladi. O kdr cektim gttim bise yok dediler bi kez daha ders oldu bana :)) ama akillanmam :)

5-7 cm iceri sokmakmi gerekiyormus? Ben de daha 2-3 cm deyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…