Gözün aydın, geçmiş olsun. Allah sağlıkla, hayırla, analı babalı büyütsün..nişanım geldi doktor kontrol etti 8 cm açıklık var dedi.suni sancı verdi.doğdu bebek çok şükür
Gözün aydın , rabbim en kısa zamanda şifa verip sana kavustursun inşallahkızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Amin canım inşallahGültencim bebişler sırayı şaşırtıyor her an bi aceleci gelebiliyor inşallah seninkinde sağ salim haberini alırız ben belirsizlikleri sevmem ama şuan resmen takdiri ilahiyi bekliyoruz kimin vakti dolduysa hop ben geldim anne yapıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hiç korkma zorlancak bi şey yok, kendini kasma yeter :)Masallah canim ne guzel, bugun banada bakcak insallah zorlanmam cok
Ben de bağcılar medipole gidiyorum.Doktorum elif hanım acil sezaryen olduğu bi gün sadece randevu saatim değişmişti onun dışında bekleme vs olmadı.Şimdi de kolunu kırmış o yuzden 1 hafta ertelendi bakalım ne olacak.Benim de oraya giden arkadaşlarım memnun kaldı evime de çok uzak değildi orayı tercih ettim.benim kızımın da beklenen dogum tarihi 22 Aralık :)) Medipol e giden orda dogum yapacak olan var mı aranızda?
Cnm ben Elif hanıma gidiyorum çok tatlı bi kadın memnunum yogun baya evet ama önceden alıyorum randevumu hiç sıkıntı yasamadimPeki doktorunuz kim memnun musunuz? Yogunlugundan korkuyorum o hastanenin bide randevum da iptal olunca bilemedim. 3 arkadaşım orda Nagihan hanım da dogum yaptı memnun hepsi de ama yogunluktan herkes şikayetçi sen ne düşünüyorsun ? fikir verirsen sevinirim
Bende hafta içi alıştırmalar yaptım ilk başta çok korktum ama sonra yavaş yavaş alıştım ebe başta 2.3 cm ile başlayın sonra 5-7cm e kadar çıkarın demişti o şekilde denedim süre olarak da başlangıçta 10-15 an yaptıysam dün 2 dakikaya çıkardım...Ben bugun ufak alistirma yaptim ama tam perine masaji sayilmaz. Haftaya z.yagi ile bende baslicam insallah.cok canin acidimi buarada?
Çıkmıştır inşallah canım hep iyi düşün...34.haftadan sonra bebekleri küveze almıyoruz kilo dışında başka bir sağlık sorunu olmadığında dedi doktorum...33+6da benim bebiş 2148 gr dı. tabi 1 hafta geriden geliyor kilomuz . 10 günde 350 gr almıştı. son ciğer geliştiricimizi vurulduk 10 günde bu sefer anca 100 gr alır gibime geliyor 28. haftadaki ciğer geliştirici sonrası kontrolümüzde 100 gr almıştı. 2500 gr üstüne çıksa biraz daha rahatlayacağız. serklajlıyım erken doğum riskim hala devam ediyor. her an bebiş gelebilirmiş dikişler tutuyor. sancım kalmadı. rahatladım sanki.
Bende hafta içi alıştırmalar yaptım ilk başta çok korktum ama sonra yavaş yavaş alıştım ebe başta 2.3 cm ile başlayın sonra 5-7cm e kadar çıkarın demişti o şekilde denedim süre olarak da başlangıçta 10-15 an yaptıysam dün 2 dakikaya çıkardım...Ben bugun ufak alistirma yaptim ama tam perine masaji sayilmaz. Haftaya z.yagi ile bende baslicam insallah.cok canin acidimi buarada?
Çıkmıştır inşallah canım hep iyi düşün...34.haftadan sonra bebekleri küveze almıyoruz kilo dışında başka bir sağlık sorunu olmadığında dedi doktorum...33+6da benim bebiş 2148 gr dı. tabi 1 hafta geriden geliyor kilomuz . 10 günde 350 gr almıştı. son ciğer geliştiricimizi vurulduk 10 günde bu sefer anca 100 gr alır gibime geliyor 28. haftadaki ciğer geliştirici sonrası kontrolümüzde 100 gr almıştı. 2500 gr üstüne çıksa biraz daha rahatlayacağız. serklajlıyım erken doğum riskim hala devam ediyor. her an bebiş gelebilirmiş dikişler tutuyor. sancım kalmadı. rahatladım sanki.
Ben normal pijama takimi aldim 2 tane bir bedende buyuk aldimKızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??
peki nerden aldin cnm siyah inci uygun fiyati ama iyi midir netten bakıyorum daBen normal pijama takimi aldim 2 tane bir bedende buyuk aldim
Canım benim ikinize de geçmiş olsun. En kısa sürede kucağına alırsın inşallah bebeğini.kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Evet canm ben gittim ya onun yzuunden acile :)) 32. Haftadan beri var bende son 3gundurde kasilmalar agrili olmaya basladi. O kdr cektim gttim bise yok dediler bi kez daha ders oldu bana :)) ama akillanmam :)Arkadaslar gunaydin sizdede adet sancisi gibi bir agri oluyormu
Nstdeyim suan.sonucla berabr bebegimi gorcem insallahhhiç korkma zorlancak bi şey yok, kendini kasma yeter :)
Bende hafta içi alıştırmalar yaptım ilk başta çok korktum ama sonra yavaş yavaş alıştım ebe başta 2.3 cm ile başlayın sonra 5-7cm e kadar çıkarın demişti o şekilde denedim süre olarak da başlangıçta 10-15 an yaptıysam dün 2 dakikaya çıkardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?