2016 Aralık Anneleri

Evet canm ben gittim ya onun yzuunden acile :)) 32. Haftadan beri var bende son 3gundurde kasilmalar agrili olmaya basladi. O kdr cektim gttim bise yok dediler bi kez daha ders oldu bana :)) ama akillanmam :)
Bende öyle diyorum ağrı var diye gidiyorum bişi yok diyolar rezil oluyorum daha gitmicem diyorum ama suan bile kendimi zor tutuyorum

Kızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??
ben iki pijama takımı aldım bide eşofman altı aldım üstüne giymek için de uygun bi bluz ve biraz uzun çeket koydum eşofmanı çıkarken giyerim dedim...oncekinde alt üst eşofman almıştım ustunu büyük almıştım hamileykende kapanıyordu sonra pek giyinemedim. Büyük almak pek mantıklı olmuyo....

Gunaydin kizlar. Benim buyuk oglan hasta olmuş hic cekilmiyor bide üstüne karnim burnumda . Ne saga yata biliyorum nede sola

Bu sabah adet sancim vardi, akintimda oldu dedim nişan vs biseymu geldi gittin baktim normal akintiymis. Ama bel ve kasik agrim hala var
Oluyo oluyo kizlar bnde suan bile var 3 gundur hem kasilmayla oluyo hem kasilma olmadan agrio hiiiiicc telas etmeyin relaxxx

Kızlar bugün hiç bebeğin hareketini hissetmedim sadece hickirir gibi oldu yemekten sonra napmaliyim
Günlük 10 tane hareket saymak anlamlı diye okudum bir yerde, biraz tatlı şekerli bir şeyler yiyip tekrar yokla bakalım, eğer yine hareket etmezse uyuyor olabilir ama için rahat etmeyecekse acile de gidebilirsin

Gunaydin kizlar. Benim buyuk oglan hasta olmuş hic cekilmiyor bide üstüne karnim burnumda . Ne saga yata biliyorum nede sola
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun :)

Kızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??
Ben lcw den aldım normal pijama takımı bide sabahlıklı pijama takımı aldım hastanede yürüyüş yaparken üstüme alırım diye düşündüm

Eki Görüntüle 1913506 Kızlar su Gül kurusu pijamadan sipariş vericem. Nasıl sizce. Birde bedene karar veremedim siz pijamaları hamile öncesi bedene göre mi aldınız bi beden büyük mü aldınız
ben normalde L ya da XL giyiyorum canım pijamayı da XL aldım anca oldu L alsam hayatta olmıcakmış galiba bacaklarda falan şişkinlik oluyomuş doğurunca geçiyomuş etlerim kabarık kabarıkmış gibi hissediyorum ben de

canım inşallah bir an önce kavuşursunuz allah sağlık versin analı babalı büyütün bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…