Arkadaslar gunaydin sizdede adet sancisi gibi bir agri oluyormu
Bende öyle diyorum ağrı var diye gidiyorum bişi yok diyolar rezil oluyorumEvet canm ben gittim ya onun yzuunden acile :)) 32. Haftadan beri var bende son 3gundurde kasilmalar agrili olmaya basladi. O kdr cektim gttim bise yok dediler bi kez daha ders oldu bana :)) ama akillanmam :)
ben iki pijama takımı aldım bide eşofman altı aldım üstüne giymek için de uygun bi bluz ve biraz uzun çeket koydum eşofmanı çıkarken giyerim dedim...oncekinde alt üst eşofman almıştım ustunu büyük almıştım hamileykende kapanıyordu sonra pek giyinemedim. Büyük almak pek mantıklı olmuyo....Kızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??
normal doğum oldu.nişanım geldi.doktor baktı açıklık 8 cm dedi doğuma aldı ben iyiyim çok şükür bi de bebek yanımda olsaydı.hayırlısı buymuş sağlıklı olsun da beklerim paşamı
Yok anam yok en sonki gelen agridan sonra da bise cikmadiysa daha tamam yani...Bende öyle diyorum ağrı var diye gidiyorum bişi yok diyolar rezil oluyorumdaha gitmicem diyorum ama suan bile kendimi zor tutuyorum
Gunaydin kizlar. Benim buyuk oglan hasta olmuşhic cekilmiyor bide üstüne karnim burnumda . Ne saga yata biliyorum nede sola
Oluyo oluyo kizlar bnde suan bile var 3 gundur hem kasilmayla oluyo hem kasilma olmadan agrio hiiiiicc telas etmeyin relaxxxBu sabah adet sancim vardi, akintimda oldu dedim nişan vs biseymu geldi gittin baktim normal akintiymis. Ama bel ve kasik agrim hala var
Günlük 10 tane hareket saymak anlamlı diye okudum bir yerde, biraz tatlı şekerli bir şeyler yiyip tekrar yokla bakalım, eğer yine hareket etmezse uyuyor olabilir ama için rahat etmeyecekse acile de gidebilirsinKızlar bugün hiç bebeğin hareketini hissetmedim sadece hickirir gibi oldu yemekten sonra napmaliyim
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun :)Gunaydin kizlar. Benim buyuk oglan hasta olmuşhic cekilmiyor bide üstüne karnim burnumda . Ne saga yata biliyorum nede sola
Ben onlari gorerrk aldim carsidan ama geceligi lohusa sepetinden aldim olurda sezeryan olursam diye cok hosuma gittipeki nerden aldin cnm siyah inci uygun fiyati ama iyi midir netten bakıyorum da
Ben lcw den aldım normal pijama takımı bide sabahlıklı pijama takımı aldım hastanede yürüyüş yaparken üstüme alırım diye düşündümKızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??
Günlük 10 tane hareket saymak anlamlı diye okudum bir yerde, biraz tatlı şekerli bir şeyler yiyip tekrar yokla bakalım, eğer yine hareket etmezse uyuyor olabilir ama için rahat etmeyecekse acile de gidebilirsin çikolata yedim bakalım bekliyorum
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun :)
Canm naptin ciktinmiBu sabah adet sancim vardi, akintimda oldu dedim nişan vs biseymu geldi gittin baktim normal akintiymis. Ama bel ve kasik agrim hala var
ben normalde L ya da XL giyiyorum canım pijamayı da XL aldım anca oldu L alsam hayatta olmıcakmış galiba bacaklarda falan şişkinlik oluyomuş doğurunca geçiyomuş etlerim kabarık kabarıkmış gibi hissediyorum ben deEki Görüntüle 1913506 Kızlar su Gül kurusu pijamadan sipariş vericem. Nasıl sizce. Birde bedene karar veremedim siz pijamaları hamile öncesi bedene göre mi aldınız bi beden büyük mü aldınız
canım inşallah bir an önce kavuşursunuz allah sağlık versin analı babalı büyütün bebeğinizikızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Babamiz calisiyor canimGeçmiş olsunbabamız yok mu evde?
Tatlı bişiler yiyip sola yat canım uyuyodur belkiKızlar bugün hiç bebeğin hareketini hissetmedim sadece hickirir gibi oldu yemekten sonra napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?