- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bnm suan dunki siddeti yok bakalim. Ilerleyen saatlerde nolckBen şuan direniyorum resmen.bide hastanede yatarken hiç bişe hissetmiyodum sancı 99 çıkmıştı şimdi gitsem nst patlar galiba. Eşimde yok babamda yatmaktan ağrın oluyo kalk gez diyo annem desen son ayındasın olacak bu ağrılar diyo eşim arayıp hastaneye git diyo napcağımı şaşırdım yemin ederim bişe olacak Allah korusun eşimin çenesi yer ömrümü niye gitmedin diye 3 güncük diren be kızım ya 3gun sonra yatacaz hastaneye sora napıyosan yap
Gcmis olsn cnmGünaydın kızlar. Ishalliler kervanına bende katıldım. Ama sanırım zehirlenme gibi birşey oldu. Kusamadm da. Normalde eskiden kendi mi kusturrdm kusacak gibi olduğumda ama şimdi bebeğe birşey olur diye korktum. İki soda içtim geçmedi o pis kusma hissi. Yoğurt yiyince rahatladım.
Tabi sabahta ishal olmuştum
Aman dikkat edin yediklerinize kızlar
Benimde geceki şiddeti yok ama yinede bi rahatsızlık varBnm suan dunki siddeti yok bakalim. Ilerleyen saatlerde nolck
Dayandin canm dayandim gece 4 lere kadar bas bas bagirdim agladim. Uyku falan yoktu sonra sizmisin 6.30 da uyandim tekrar uyudum ama midem bulanio smdide her zamanki gbicok kotu bi geceydi. Ikide bide wc ye gttim. Bebek hic durmak bilmedi devamli hareketliydi
Ole bi pozisyon yok ki canmsabah olduguna inanamiorum gozlerim balon kafâm 100000 olmus durumda
Oy azalmak ne kelime dun biz masallah kazi calismasi yaptik hic durmaksizin hareket etti cektigin agridan mi etkilendi artk blmiorm
Saol canim cok kotu bi gece gecirdim suan o siddetli girenlerden henuz gelmedi ama sancim devam edio. Isin garibi bnde ole pozisyon degstrmeyle falan ne agri hafiflio ne gecio. Dun volta attim ewin icinde kac kere bana misin demedi
Banada kanala indi ondan bu kdr siddeti artti gbi gelio ama blmiorum artk emin deglm hc bseyden yoruldum ama gercektenbugun 4 . 5. Gun gun boyu sanci. Bole yalanci sanci mi olur. Bizim yalancilar fazla gercekci galiba
benimde hem sali hem cuma var bakalim bunun siddeti artipda gene tasinmazsak tabi. Bugun dunki gbi siddeti artarsa gtcez ama dayanilmaz. Ve soylede bise okudum dogum basladiginda illa su ve nisan gelck die bse yokms ve agrilarinda illa duzenli olcj die bse yokms herkesin agri esigi farkliymis.
Durmuyo çeneleri işte hoş dun gittim hiç bi iş yapmadım falan yaptırmadı da ama bi laf ediyo bitiyo herşey ..halini gormuyo mu da kek istiyo Allah Allah benimkide laf olsun diye milletin yanında yakın olsa kızına bakatım işini yaparım diyo alakasız bi ara işe girdim önce küçük bebek bakamam dedi annen baksın dedi sonra müsait olmadı falan eşim bişey demiş heralde 4 gun baktı üst üste zaten ben de o zaman bıraktım işi...o yüzden şimdi de bakmaz biliyorum işe başlarsam kuçugu anneme buyugu ona bırakacakmışız sabah akşam zıt yerlere çocuk mu gider hem büyügun ne derdi kaldı sanki Allahtan annem ben bakarım diyo..ayy ne çenem düştü gene ...
Kızıma akika kurbanı kesmiştik inşallah buna da nasip olur ...allah kabul etsin herkesinkini inşallah
Ewt canm okudum dun. Bakalim bole devam ederse bi gitcem galiba gene ama bu sefer kimse parmaj falan atamaz bana. Zaten sinir stres tepemde. Yikarim valla artik baslarina yeter yani parmak parmak.. travma oldu bnde artk
Dün gece benim de aynısı olduGünaydın kızlar perşembe doğum diye diye ben bugğn gidecem sanırım dayanamıyorum çok arttı ağrımkarnımın içi okadar acıyoki ağrı değil bildiğin acı hissediyorum belimde ağrı kasıklarıma bişeyler batıyo çok kötü oldum bu gece
canım allah dayanma gücü versin sana gerçekten çok zor bi şey merak ettim bu sana en az iki hafta doğum görmüyorum dediklerinden beri ne kadar zaman geçtiOnceki dogum yapanlar bilir aslinda arkadaslar otururken suan kahvalti ediorum oturuyorum sanki afederseniz buyuk wc yapck gbi bi his oluyo alt tarafta . Bide gobek deliginin altinda kasik bolumunun tam orta bolumunde bebegin hareketleriylede siddetlenen ve bele kadar vuran bacagimada bazen gelen degisik bi agri oluyo ? Bu arada bebegin hareketlerinde hic bi sey yok hatta ilginc bi sekilde dun geceden beri fazla hareketli
Buna güldüm işte bide yemeği mi kitleyecekti ya:))))Iste maalesef canim akillarinca bisey yaptiklarini saniyorlar ama Allah da sabrini veriyor cok sukurki. Dediginn gibi isemi gidicen cocuklari servis gibi anneanne babaanneyemi birakcan. Sorsan yardimci olmaya calisiyorlar ama nerdeee. Benimki dun hastaymis basi agriyormus bana diyorki bize gel k.pederlr esimde beraberdi dun. Onlar gelir hep beraber yeriz.dedim ben yemek yapmadim o da dediki tavuk kizartiriz pilav vs yeriz. Dedim sen hastasin tavukmu kizartican bana diyorki sen kizartirsin dedim anne bosver sende yapma bende yapmiyim yiyip gelsinler dedim gitmedim. Ben koltukta oturamiyorum baskidan kadin bana is kilitleme derdinde. Hay Allahim dedim akil fikir ver
Maşallah diyelim canım kendimize nazar etmeyelim de ben de senin gibiyim, çok çok zorlamazsam kendimi(1saate yakın yürümek gibi) ağrım sızım hiçbir şeyim yok çok şükürİste benim dedigim gibi hic bir belirti yok. Buradaki arkadaslara şasiriyorum herkes sancim var agrim var diyip duruyor bende hic bir belirti yok. Son ana kadarda olmicak galibabakalim gorelim. Ne olacak. Hayirlisiyla sali gunu tam 37+0 olacaz artik gelecekse gelsin. Oglum 39+1 de geldi. Onu baz alirsam 3 hafta var doguma. benim icimede 9 ile 14 aralik arasi kesin gelir diyorum bakalim ne zaman niyetlenecek
Ewt canm bndede ole. Smdide hafif isal gbi tam degilde gbi buyuk wcBenimde geceki şiddeti yok ama yinede bi rahatsızlık var
Ewt ewt aynen ole. Ama.yok bi daha yok. Rahim uzunlugunu olcsun azaldiysa nstde sanci varsa o zaman baksin oncesinde musade etmicmCanim nie o kadar alttan bakiyorlar ya. Sen baya alttan muayene oluyorsun, doktorum dun dediki ebeler biraz daha sert oluyorlar, birde devlet ozel farkedebilir belki onuda bilmiyorum ama insani dogumdan soguturlar resmen
Takipdeyim dunki gbi hssedecek olursam gtmeyi dusunuyorum cnm. Smdilik dunki gbi degil. Ama bana yalanci gbi gelmio artk. Bide bu kdr siddrtli agri illaki kisalmaya falan sebeo olmustur die dusunuyorumCanim bende bugun gorun sen doktora cunku dedigin gibi boyle agri aci olmamasi laizm. Dogum agrisi cok fazla ona tamam ama bu yalanci sanci ise dogum nasl olacak? Ayrica dedigin gibi illa nisana ya sa suya gerek yok dogum icin. Bence ihmal etme git gorun doktora
Canm bana bi günde tam 6 kere alttan baktılar ve sadece parmak değil önce bi demir bişi var onunla açıyo bakıyo sonra parmakla bakıyoCanim nie o kadar alttan bakiyorlar ya. Sen baya alttan muayene oluyorsun, doktorum dun dediki ebeler biraz daha sert oluyorlar, birde devlet ozel farkedebilir belki onuda bilmiyorum ama insani dogumdan soguturlar resmen
Bilmiyorumki sanki karnımda yara var acıyo gibi doktorada sordum cevap veremediDün gece benim de aynısı olduresmen acı hissettim uzun süre, niye olur ki acaba
O sure gecti canm. Ondan sonra gttim bi daha kontrole pazartesi gunu en az 1 2 gun dogum beklemiorum senden dedi bnde ne 1 2 gun mu dedim. Oda ole degil yani en az anlaminda dedi. Bnde ayin 15 ini bulurmu dogum dedim oda smdi 15 i cok uzak bi tarih dedi. Suan icin dgum grunmuyo dedi bnde ay sonu gelirmi dedim. Oda ay sonu itibariyle her an beklemede olcksin tbi demisti. Smdilik o zamana kdr idare eder gbi demisti ama tbi dogum bu saat saati tutmuokicanım allah dayanma gücü versin sana gerçekten çok zor bi şey merak ettim bu sana en az iki hafta doğum görmüyorum dediklerinden beri ne kadar zaman geçti
Canım tmm ağrılar felan sıkıntı evet ama senin normal doğum için sorunun yok doğumda başlasa bile ki hastaneye yetişememe gibi bişi olmazmış bebekte büyüdü 37 olmuş korkma bence benim normal olmaması lazım ondan korkum yoksa zaten perşembe gelecek inşallahO sure gecti canm. Ondan sonra gttim bi daha kontrole pazartesi gunu en az 1 2 gun dogum beklemiorum senden dedi bnde ne 1 2 gun mu dedim. Oda ole degil yani en az anlaminda dedi. Bnde ayin 15 ini bulurmu dogum dedim oda smdi 15 i cok uzak bi tarih dedi. Suan icin dgum grunmuyo dedi bnde ay sonu gelirmi dedim. Oda ay sonu itibariyle her an beklemede olcksin tbi demisti. Smdilik o zamana kdr idare eder gbi demisti ama tbi dogum bu saat saati tutmuoki
ay inanmıyorum biz aralığı göremicez heralde yaO sure gecti canm. Ondan sonra gttim bi daha kontrole pazartesi gunu en az 1 2 gun dogum beklemiorum senden dedi bnde ne 1 2 gun mu dedim. Oda ole degil yani en az anlaminda dedi. Bnde ayin 15 ini bulurmu dogum dedim oda smdi 15 i cok uzak bi tarih dedi. Suan icin dgum grunmuyo dedi bnde ay sonu gelirmi dedim. Oda ay sonu itibariyle her an beklemede olcksin tbi demisti. Smdilik o zamana kdr idare eder gbi demisti ama tbi dogum bu saat saati tutmuoki
Senin bebiş kız mıydı canım? Kızlar 40 ı pek beklemiyor diyorlar genelde. Bende 30 kasım da 38 haftamı dolduruyorum, sonra istediği zaman gelsin diye düşünüyorum. Zaten o gün kontrolümüz var 3000 Gr ın üstüne çıkmış olursa hiç korkum kalmayacak inşallah :)ay inanmıyorum biz aralığı göremicez heralde yaben aralığı beklesin istiyorum aslında bebişim daha 2900 gr mış ama doktor bana da aralığı görmeyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?