- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk.Slm kızlar ben de bugün az daha doğuruyordum... kontrolümüz vardı nst de sancılar yüksek çıktı... Rahim ağzı da 2.5 cme düşmüş... sancılar yüksek çıkınca araya haftasonu gireceği için doktorum alalım dedi... sonra biraz dinlendirdi tekrar nst çekildi sancılarım var ama ilki kadar yüksek değildi... pazartesiyi bekleyelim dedik... tekrar ciğer geliştirici yapıldı... pazartesi ola hayrola artık... durumumuza göre artık gelecek hafta içinde gün verecek... hayırlısıyla kavuşalım inşallah kuzularımıza
Senin bebiş kız mıydı canım? Kızlar 40 ı pek beklemiyor diyorlar genelde. Bende 30 kasım da 38 haftamı dolduruyorum, sonra istediği zaman gelsin diye düşünüyorum. Zaten o gün kontrolümüz var 3000 Gr ın üstüne çıkmış olursa hiç korkum kalmayacak inşallah :)
Bu arada okuduğum Doğum kitabında Doğumdan 1-2 gün önce enerji seviyesinde çok yükselme olduğu hatta kadınların çoğunun bu enerjiyle tüm evi süpürüp sildikleri ama bu enerjinin Doğumda Lazım olacağı İçin boş yere harcanmaması gerektiği yazıyor. Belki daha önce tecrübe eden anneler olmuştur ama bu bilgi benim çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim
Saol canim.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Aynen oyle canim. Masallah bizeMaşallah diyelim canım kendimize nazar etmeyelim de ben de senin gibiyim, çok çok zorlamazsam kendimi(1saate yakın yürümek gibi) ağrım sızım hiçbir şeyim yok çok şükür
İlk hamileliğimde de son 2 gün ağrım oldu, bakalım bunda son günler nasıl olacak
@eylul durulmaz @Ediz Enesin Annesi nasıl oldunuz kızlar
Tam dun gece yasayip korktugum bi olaydi ki ben agridan nete girememistim, yazdiklarinizi okusaydim icim rahatlardi. bel yada baska bi agri degil sadece karin yani adet agrisi var bende de dun geceden beri, bide karnim tas gibi sert ki magnezyum icmeme ragmen. sadece adet agrisi olmasi beni korkuttu, gecede cok artti ama suan azaldi. idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye de dusundum. daha 34.haftadayim, dogumada var, ters biseyler mi oluyor diye korktum cokBu adet sancisina benzer agri niye olurkiya iki gundur var bende
Takipdeyim dunki gbi hssedecek olursam gtmeyi dusunuyorum cnm. Smdilik dunki gbi degil. Ama bana yalanci gbi gelmio artk. Bide bu kdr siddrtli agri illaki kisalmaya falan sebeo olmustur die dusunuyorum
Canm bana bi günde tam 6 kere alttan baktılar ve sadece parmak değil önce bi demir bişi var onunla açıyo bakıyo sonra parmakla bakıyo
Aman onlar da zaten ya hiç bir şey demiyolar ya da herşeye normal, olur öyle diyolarBilmiyorumki sanki karnımda yara var acıyo gibi doktorada sordum cevap veremedi
Evet cnm biliyorum doktorumda başka bi doktora benimle ilgili bilgi verirken duymuştum birden tam açılma olabilir demişti ama şuan iyiyim şükürler olsun bacaklarımı halletmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz son güne bırakmayayım eğer yine olursa ağrı mutlaka gidicem akşamaEdiz Enesin Annesi canim cok gecmis olsun acile gidersen sakin parmaklatma kendini istemedigin takdirde yapamazlar cunku hasta olarak boyle bir hakkin var, ha bakarlar incelme var, nst de gercek sanci var vs o zaman zaten ozelde gittigin doktoru arar sonuclarinla ona gder parmagi en azindan ondan tersin daha az acili olacagi kesin. Bebek benim de iyice kafayi asagi dayadi hani diyosun ya hareket edince agriyo diye benimkide hareketli vuruyo asagilara agri o vurdukca oluyo ama belki agri esiklerimiz farklidir bunlar normal seyler her hasta her gebe bir degil ki. 2 gun kalmis randevuna dayanamaz gibi olursan dedigimi yap CansuEylul canim senin de az kalmis persembeye ama yan durus biraz insanin kafasini kurcaliyor ani acilma vs ye neden olabiliyor ama oyle bir durum olunca zaten suyun gelir anlarsin yine de esinin dedigini yap bence sonra niye beni dinlemedin olmasin kendiminkinden biliyorum cenesi durmaz benimkinin insallah bisey yoktur da ikiniz de biraz rahat edersiniz bugun
Evet ya hiç sorma ilk defa böyle olduAksam yediklerimiz yüzünden seninle ayni seyleri yasamisizbu kadar kotu bi gece gecirmemistim hic. tuvalete git gel ayri bi de sancım oldu acayip. hamileligim boyunca ilk defa acile gitsem diye düsündüm. tuvaletten kopamadim
Sağol tatlım yaaGcmis olsn cnm
Evet ya hiç sorma ilk defa böyle oldu
Ama ben doğum yaklaştı gözüyle bakmıyorum yediklerimden dolayı oldu.
Valla aynen ilk defa bu kadar kötü hissettim acile gidilirdi yani
Disardan cok yiyip icmemek lazim bu aralar bana da dokunmustu ishal olmadim ama midem kotuydu baya kusmak da karnin burnundayken cok kotu ve bebis icin de karin ici basinci artirdigindan zorlayiciEvet ya hiç sorma ilk defa böyle oldu
Ama ben doğum yaklaştı gözüyle bakmıyorum yediklerimden dolayı oldu.
Valla aynen ilk defa bu kadar kötü hissettim acile gidilirdi yani
Dunki siddetli agrim olmadi benm cnm normal ara ara gelenlerden oluyo oda onemsencek bise degil zaten.Maşallah diyelim canım kendimize nazar etmeyelim de ben de senin gibiyim, çok çok zorlamazsam kendimi(1saate yakın yürümek gibi) ağrım sızım hiçbir şeyim yok çok şükür
İlk hamileliğimde de son 2 gün ağrım oldu, bakalım bunda son günler nasıl olacak
@eylul durulmaz @Ediz Enesin Annesi nasıl oldunuz kızlar
Cano benm sorun yok ewt donmus dediler ama bnmde daha cati muayenem olmadi. Herseyi o belirliyo biliosun. Bakalim. Hem sali hem cuma kontrol var sali devlette cuma ozelde son kez cumada tam 37 olck belki yapar . Belkide devletteki yapar blmiorumCanım tmm ağrılar felan sıkıntı evet ama senin normal doğum için sorunun yok doğumda başlasa bile ki hastaneye yetişememe gibi bişi olmazmış bebekte büyüdü 37 olmuş korkma bence benim normal olmaması lazım ondan korkum yoksa zaten perşembe gelecek inşallah
Evet evet banada ole gelio aralik 15 zor ihtimal. Max ya ay sonu yani 29 30 yada aralik 4 5 ilk haftasi icinde olck hep ole diodum zaten daha erken davranmazsa tabi bu gidisle.o kadar sık oluyoki artik kasilmam ne sayabliorum ne sure tutabliorm.ay inanmıyorum biz aralığı göremicez heralde yaben aralığı beklesin istiyorum aslında bebişim daha 2900 gr mış ama doktor bana da aralığı görmeyiz dedi
Yok bu sefer atamick parmak falan. Istemicem. Rahim uzunluguna bakablir sadece sonra nst alio zaten alsin bakti sanci var vs. Tekrar derseki acilmaya bakmam lazim sanci ckmis derse kendi dr ma gtcm dicmEdiz Enesin Annesi canim cok gecmis olsun acile gidersen sakin parmaklatma kendini istemedigin takdirde yapamazlar cunku hasta olarak boyle bir hakkin var, ha bakarlar incelme var, nst de gercek sanci var vs o zaman zaten ozelde gittigin doktoru arar sonuclarinla ona gder parmagi en azindan ondan tersin daha az acili olacagi kesin. Bebek benim de iyice kafayi asagi dayadi hani diyosun ya hareket edince agriyo diye benimkide hareketli vuruyo asagilara agri o vurdukca oluyo ama belki agri esiklerimiz farklidir bunlar normal seyler her hasta her gebe bir degil ki. 2 gun kalmis randevuna dayanamaz gibi olursan dedigimi yap CansuEylul canim senin de az kalmis persembeye ama yan durus biraz insanin kafasini kurcaliyor ani acilma vs ye neden olabiliyor ama oyle bir durum olunca zaten suyun gelir anlarsin yine de esinin dedigini yap bence sonra niye beni dinlemedin olmasin kendiminkinden biliyorum cenesi durmaz benimkinin insallah bisey yoktur da ikiniz de biraz rahat edersiniz bugun
Bakalim cnm. Simdilik gunluk olan agrili kasilmalarim var. Ama gece olunca oluo hersey nedense. Kocalarida surukluyoruz. Bide bise cikmiyo ya en sinir oldugum sey o. Nolmus dio bse yokmus demek artik cok zoruma gidio kendimi o aptal salak telase muduru pinpiriklinin teki gbi hssediorum. Halbuki agri coktu siddetliydi kasilma vardi vs hastanede nedense hepsi yokoluyoRabbim insallah kolayliklar versin kizlar hepimize. Ihmal etmeyin lutfen, kotu olursaniz gidin genede doktora
AyşeÖner mi okuyorsun sende canımSenin bebiş kız mıydı canım? Kızlar 40 ı pek beklemiyor diyorlar genelde. Bende 30 kasım da 38 haftamı dolduruyorum, sonra istediği zaman gelsin diye düşünüyorum. Zaten o gün kontrolümüz var 3000 Gr ın üstüne çıkmış olursa hiç korkum kalmayacak inşallah :)
Bu arada okuduğum Doğum kitabında Doğumdan 1-2 gün önce enerji seviyesinde çok yükselme olduğu hatta kadınların çoğunun bu enerjiyle tüm evi süpürüp sildikleri ama bu enerjinin Doğumda Lazım olacağı İçin boş yere harcanmaması gerektiği yazıyor. Belki daha önce tecrübe eden anneler olmuştur ama bu bilgi benim çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim
Çoook sağol canım yaDisardan cok yiyip icmemek lazim bu aralar bana da dokunmustu ishal olmadim ama midem kotuydu baya kusmak da karnin burnundayken cok kotu ve bebis icin de karin ici basinci artirdigindan zorlayicigecmis olsun canim dikkat et beslenmene az kaldi sunun surasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?