2016 Aralık Anneleri

Benim de dünden beri ağrılarım var dayak yemiş gibiyim.Bebeğin hareketleri azaldı bi pıt hissediyorum gerisi yok.Saatlerdir bekliyorum.Şimdi bi muzla bi tane çikolata yedim ama bakalım.

Ediz Enesin Annesi canim cok gecmis olsun acile gidersen sakin parmaklatma kendini istemedigin takdirde yapamazlar cunku hasta olarak boyle bir hakkin var, ha bakarlar incelme var, nst de gercek sanci var vs o zaman zaten ozelde gittigin doktoru arar sonuclarinla ona gder parmagi en azindan ondan tersin daha az acili olacagi kesin. Bebek benim de iyice kafayi asagi dayadi hani diyosun ya hareket edince agriyo diye benimkide hareketli vuruyo asagilara agri o vurdukca oluyo ama belki agri esiklerimiz farklidir bunlar normal seyler her hasta her gebe bir degil ki. 2 gun kalmis randevuna dayanamaz gibi olursan dedigimi yap CansuEylul canim senin de az kalmis persembeye ama yan durus biraz insanin kafasini kurcaliyor ani acilma vs ye neden olabiliyor ama oyle bir durum olunca zaten suyun gelir anlarsin yine de esinin dedigini yap bence sonra niye beni dinlemedin olmasin kendiminkinden biliyorum cenesi durmaz benimkinin insallah bisey yoktur da ikiniz de biraz rahat edersiniz bugun

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk.

Ha ha biliyorum onu ben de hatta disi kus sendromu da deniyormus kisi kendini tutamayip bir anda evini temizleyip toparlayip cocugun hazirliklarinini falan tamamliyomus ondan heralde yuva tamamlansin diye

Aynen oyle canim. Masallah bize bakalim son gunler nasil olacak hangi belirtiler olucak bizde. 4 gozle bekliyorum dogumu inan.

Bu adet sancisina benzer agri niye olurkiya iki gundur var bende
Tam dun gece yasayip korktugum bi olaydi ki ben agridan nete girememistim, yazdiklarinizi okusaydim icim rahatlardi. bel yada baska bi agri degil sadece karin yani adet agrisi var bende de dun geceden beri, bide karnim tas gibi sert ki magnezyum icmeme ragmen. sadece adet agrisi olmasi beni korkuttu, gecede cok artti ama suan azaldi. idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye de dusundum. daha 34.haftadayim, dogumada var, ters biseyler mi oluyor diye korktum cok

Takipdeyim dunki gbi hssedecek olursam gtmeyi dusunuyorum cnm. Smdilik dunki gbi degil. Ama bana yalanci gbi gelmio artk. Bide bu kdr siddrtli agri illaki kisalmaya falan sebeo olmustur die dusunuyorum

Canm bana bi günde tam 6 kere alttan baktılar ve sadece parmak değil önce bi demir bişi var onunla açıyo bakıyo sonra parmakla bakıyo

Rabbim insallah kolayliklar versin kizlar hepimize. Ihmal etmeyin lutfen, kotu olursaniz gidin genede doktora

Evet cnm biliyorum doktorumda başka bi doktora benimle ilgili bilgi verirken duymuştum birden tam açılma olabilir demişti ama şuan iyiyim şükürler olsun bacaklarımı halletmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz son güne bırakmayayım eğer yine olursa ağrı mutlaka gidicem akşama

Aksam yediklerimiz yüzünden seninle ayni seyleri yasamisiz bu kadar kotu bi gece gecirmemistim hic. tuvalete git gel ayri bi de sancım oldu acayip. hamileligim boyunca ilk defa acile gitsem diye düsündüm. tuvaletten kopamadim
Evet ya hiç sorma ilk defa böyle oldu
Ama ben doğum yaklaştı gözüyle bakmıyorum yediklerimden dolayı oldu.
Valla aynen ilk defa bu kadar kötü hissettim acile gidilirdi yani

Evet ya hiç sorma ilk defa böyle oldu
Ama ben doğum yaklaştı gözüyle bakmıyorum yediklerimden dolayı oldu.
Valla aynen ilk defa bu kadar kötü hissettim acile gidilirdi yani
Disardan cok yiyip icmemek lazim bu aralar bana da dokunmustu ishal olmadim ama midem kotuydu baya kusmak da karnin burnundayken cok kotu ve bebis icin de karin ici basinci artirdigindan zorlayici gecmis olsun canim dikkat et beslenmene az kaldi sunun surasinda

Dunki siddetli agrim olmadi benm cnm normal ara ara gelenlerden oluyo oda onemsencek bise degil zaten.
Cano benm sorun yok ewt donmus dediler ama bnmde daha cati muayenem olmadi. Herseyi o belirliyo biliosun. Bakalim. Hem sali hem cuma kontrol var sali devlette cuma ozelde son kez cumada tam 37 olck belki yapar . Belkide devletteki yapar blmiorum
ay inanmıyorum biz aralığı göremicez heralde ya ben aralığı beklesin istiyorum aslında bebişim daha 2900 gr mış ama doktor bana da aralığı görmeyiz dedi
Evet evet banada ole gelio aralik 15 zor ihtimal. Max ya ay sonu yani 29 30 yada aralik 4 5 ilk haftasi icinde olck hep ole diodum zaten daha erken davranmazsa tabi bu gidisle.o kadar sık oluyoki artik kasilmam ne sayabliorum ne sure tutabliorm.
Yok bu sefer atamick parmak falan. Istemicem. Rahim uzunluguna bakablir sadece sonra nst alio zaten alsin bakti sanci var vs. Tekrar derseki acilmaya bakmam lazim sanci ckmis derse kendi dr ma gtcm dicm
Rabbim insallah kolayliklar versin kizlar hepimize. Ihmal etmeyin lutfen, kotu olursaniz gidin genede doktora
Bakalim cnm. Simdilik gunluk olan agrili kasilmalarim var. Ama gece olunca oluo hersey nedense. Kocalarida surukluyoruz. Bide bise cikmiyo ya en sinir oldugum sey o. Nolmus dio bse yokmus demek artik cok zoruma gidio kendimi o aptal salak telase muduru pinpiriklinin teki gbi hssediorum. Halbuki agri coktu siddetliydi kasilma vardi vs hastanede nedense hepsi yokoluyo

AyşeÖner mi okuyorsun sende canım aynı cümleleri dün okudum da :))

Çoook sağol canım ya
Dışarıdan nasıl rahatça yiyebiliyorsm.
Bu kez eşimdede aynı belirti oldu. Allah tan hastanelik olmadım :)))
Dikkat edelim çok az kaldı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…