2016 Aralık Anneleri

Benim Sat 26 şubat ama iki hafta geç döllenme olmuş bende. Ablamında 28 şubat. Bakalım inşallah benden önce doğursun.
Yoksa annem bana gelemez
burda kimsem yok arkadaş çevresi dışında.
Ama yine de korkmuyorum
Allah eşlerimize bizimle beraber uzun ömürler versin.

Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum ve birsey sormak istiyorum. Her kontrolde bizde hem alttan muayne ediliyor yani parmak ile hemde karina ultrason ile bakiliyor. Cati muaynesi zaten alttan parmakla olmuyormu? Yani bir cok yerde okudum cok can yakiyor falan diye ama degisi bir uygulama mi yapiliyor ki

Selam kizlar,

Son 1 haftadir bendede gece kasilma gibi de algilanabilcek bence gaz sancisi oluyor. Bazen kasilmami diyorum ama hem geciyor hemde devaminda gazim oluyor nohut pilavin etkisi de vardir muhakkak

Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var mi

Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var mi

Benim doktorum gerci demisti catin baya genis bebekte bayaa bir asagida hatta olmamasi gerektigi kdr asagida. Dogumun kolay ve cabuk olur senin ( insallah ) .
Ama bu kontrolu yaparken herzmnki gibi parmakla bakti fakat demirle genisletti bir vajinayi ve alttan ultrasyon yapti. Fakat ilk haftalarda zaten hep alttan ultrason ile bakiyordu benim doktorum yani degisik birsey yoktu. Herzmnkindne fazlada bir can yangisi yasamamistim

Annem beni doğurduğu gün aksama kadar temıxlık yapmış hatta teyzem görmüş bu kızda bugun bi iş varya demiş akşam babam geldiğinde kalk gidiyoruz doğuruyorum demiş aksam haberlerinde ben doğmuşum bende temizlik yapmayı pek sevmem teyzem hep der annen seni doğurduğu gün akşama kadar evı sıldı ondan sevmıyosun der

icequeen87 canım gözün aydın. ohh ne güzel bir duygu böyle. Bende bir an önce yazmak istiyorum böyle görünce
Nasıl gerçekleşti doğum canım
Sancın falan mi geldi

Böyle yazmıştıı sancılandı demekki yine bebişler nasıl acaba 3 gun var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…