- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Hayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var miArkadaslar ben yurt disinda yasiyorum ve birsey sormak istiyorum. Her kontrolde bizde hem alttan muayne ediliyor yani parmak ile hemde karina ultrason ile bakiliyor. Cati muaynesi zaten alttan parmakla olmuyormu? Yani bir cok yerde okudum cok can yakiyor falan diye ama degisi bir uygulama mi yapiliyor ki
Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün, bir anda mı geldi haberimiz olmadı.Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var mi
Annem beni doğurduğu gün aksama kadar temıxlık yapmış hatta teyzem görmüş bu kızda bugun bi iş varya demiş akşam babam geldiğinde kalk gidiyoruz doğuruyorum demiş aksam haberlerinde ben doğmuşum bende temizlik yapmayı pek sevmem teyzem hep der annen seni doğurduğu gün akşama kadar evı sıldı ondan sevmıyosun derSenin bebiş kız mıydı canım? Kızlar 40 ı pek beklemiyor diyorlar genelde. Bende 30 kasım da 38 haftamı dolduruyorum, sonra istediği zaman gelsin diye düşünüyorum. Zaten o gün kontrolümüz var 3000 Gr ın üstüne çıkmış olursa hiç korkum kalmayacak inşallah :)
Bu arada okuduğum Doğum kitabında Doğumdan 1-2 gün önce enerji seviyesinde çok yükselme olduğu hatta kadınların çoğunun bu enerjiyle tüm evi süpürüp sildikleri ama bu enerjinin Doğumda Lazım olacağı İçin boş yere harcanmaması gerektiği yazıyor. Belki daha önce tecrübe eden anneler olmuştur ama bu bilgi benim çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim
Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başınızaKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Aaaa inanmiyorummm hayirli olsun canimm nasilsin smdiiKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Böyle yazmıştıı sancılandı demekki yine bebişler nasıl acaba 3 gun var aramızdaSlm kızlar ben de bugün az daha doğuruyordum... kontrolümüz vardı nst de sancılar yüksek çıktı... Rahim ağzı da 2.5 cme düşmüş... sancılar yüksek çıkınca araya haftasonu gireceği için doktorum alalım dedi... sonra biraz dinlendirdi tekrar nst çekildi sancılarım var ama ilki kadar yüksek değildi... pazartesiyi bekleyelim dedik... tekrar ciğer geliştirici yapıldı... pazartesi ola hayrola artık... durumumuza göre artık gelecek hafta içinde gün verecek... hayırlısıyla kavuşalım inşallah kuzularımıza
Hayırlı olsuuunnKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Oyy darısı baŞımızAa.. minik kuşlarınızla upuzun sağlık ve mutluluk dolu yıllarınız olsun inşallah!Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Allah analı babalı büyütsün inşallah. bir sıkıntı yoktur umarım.bebişler ve sen nasılsınızicequeen87 .!.:Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Eliftum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?