2016 Aralık Anneleri

Bu arada sok sok sok.. aldigim devlet randevusu bugun bi kontrol ediyim dedim ama ortada yok gorunmuyo gecmiste 182 aradim onlarda goremedi yeniden randevu aldimm teeee ayin 28 ine. dogurcam hala devlete bi kere gidemedim napcgmi da sasirdim. Ayin 28 ine dogurmicgm ne malum. Bise sormak istiorum. Simdi hic kontrole gtmedim ben oraya daha eger randevumdan once diyelim dogum basladi direk oraya gttim dogum die alirlar degilmi. Takibi yok dierek gndermzler?
 
Aciline gidersen alırlar tabi eğer kadın doğum acili varsa
 
evet canım benim bebişte kız ve artık her an gelicekmiş gibi hissediyorum
 
Yok alırlar. Devlette geri gönderme olmuyor pek. yer yoksa bi sıkıntı olur mu bilmiyorum ama...Doğum başlayınca zaten acilden giriyorsun
 
Benimde 3 hafta önce öyleydi :)) hala doğurmadım kız sen zorla doğırtcan kendini haftaya değil sonraki hafta doğurcan görürsün
Zorla dogurtma degilde. Agrilari ayirt edememek ve bu kdr siddetli cekmemden kaynaklanio tum endiselerm nie sonraki hafta dogurcagima karar verdin :)
 
Yok alırlar. Devlette geri gönderme olmuyor pek. yer yoksa bi sıkıntı olur mu bilmiyorum ama...Doğum başlayınca zaten acilden giriyorsun
Tama canm tesekkurler. Bide onu ogrrnmisler cunku bu lutfi kirdarda ole zeynep kamilde goztepede gidiosun muayene ederiz ama yatis gerekirse yer yok bilgin olsun bu nasi bi sacmaliksa artik.
 
Zorla dogurtma degilde. Agrilari ayirt edememek ve bu kdr siddetli cekmemden kaynaklanio tum endiselerm nie sonraki hafta dogurcagima karar verdin :)
Ne bilim içime öyle doğdu bugünde bitiyo şaka maka gece oluyo yine gece bambaşka biriyiö gündüz bambaşka gece wcye zor kalkıyorum bugğn gittim taaa kuaföre sanki gece o ağrıları çeken başkasıydı
 
Kızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…