Allah analı babalı büyütsün canım gozun aydın darısı bizlere inşallahKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Ee benmde rahim agzim 2.57 ydi en sonBöyle yazmıştıı sancılandı demekki yine bebişler nasıl acaba 3 gun var aramızda
Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Benimde 3 hafta önce öyleydi :)) hala doğurmadım kız sen zorla doğırtcan kendini haftaya değil sonraki hafta doğurcan görürsünEe benmde rahim agzim 2.57 ydi en son
Aciline gidersen alırlar tabi eğer kadın doğum acili varsaBu arada sok sok sok.. aldigim devlet randevusu bugun bi kontrol ediyim dedim ama ortada yok gorunmuyo gecmiste 182 aradim onlarda goremedi yeniden randevu aldimm teeee ayin 28 ine.dogurcam hala devlete bi kere gidemedim napcgmi da sasirdim. Ayin 28 ine dogurmicgm ne malum. Bise sormak istiorum. Simdi hic kontrole gtmedim ben oraya daha eger randevumdan once diyelim dogum basladi direk oraya gttim dogum die alirlar degilmi. Takibi yok dierek gndermzler?
evet canım benim bebişte kız ve artık her an gelicekmiş gibi hissediyorumSenin bebiş kız mıydı canım? Kızlar 40 ı pek beklemiyor diyorlar genelde. Bende 30 kasım da 38 haftamı dolduruyorum, sonra istediği zaman gelsin diye düşünüyorum. Zaten o gün kontrolümüz var 3000 Gr ın üstüne çıkmış olursa hiç korkum kalmayacak inşallah :)
Bu arada okuduğum Doğum kitabında Doğumdan 1-2 gün önce enerji seviyesinde çok yükselme olduğu hatta kadınların çoğunun bu enerjiyle tüm evi süpürüp sildikleri ama bu enerjinin Doğumda Lazım olacağı İçin boş yere harcanmaması gerektiği yazıyor. Belki daha önce tecrübe eden anneler olmuştur ama bu bilgi benim çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim
Yok alırlar. Devlette geri gönderme olmuyor pek. yer yoksa bi sıkıntı olur mu bilmiyorum ama...Doğum başlayınca zaten acilden giriyorsunBu arada sok sok sok.. aldigim devlet randevusu bugun bi kontrol ediyim dedim ama ortada yok gorunmuyo gecmiste 182 aradim onlarda goremedi yeniden randevu aldimm teeee ayin 28 ine.dogurcam hala devlete bi kere gidemedim napcgmi da sasirdim. Ayin 28 ine dogurmicgm ne malum. Bise sormak istiorum. Simdi hic kontrole gtmedim ben oraya daha eger randevumdan once diyelim dogum basladi direk oraya gttim dogum die alirlar degilmi. Takibi yok dierek gndermzler?
Zorla dogurtma degilde. Agrilari ayirt edememek ve bu kdr siddetli cekmemden kaynaklanio tum endiselermBenimde 3 hafta önce öyleydi :)) hala doğurmadım kız sen zorla doğırtcan kendini haftaya değil sonraki hafta doğurcan görürsün
Kiz gitcegm hastane zaten komple kadin dogum hastanesi. Hic kontrole gtmemiste olsam direk dogum baslayinca gidince sorun yasamam ins. Bide yer yok muhabbeti var ya hayirlisi bakalimAciline gidersen alırlar tabi eğer kadın doğum acili varsa
Tama canm tesekkurler. Bide onu ogrrnmisler cunku bu lutfi kirdarda ole zeynep kamilde goztepede gidiosun muayene ederiz ama yatis gerekirse yer yok bilgin olsun bu nasi bi sacmaliksa artik.Yok alırlar. Devlette geri gönderme olmuyor pek. yer yoksa bi sıkıntı olur mu bilmiyorum ama...Doğum başlayınca zaten acilden giriyorsun
Seninde su 8 gun icerisinde gelcek gbi canm ole hssettim bi an nedense.. müneeeccim olurverdim :)evet canım benim bebişte kız ve artık her an gelicekmiş gibi hissediyorum
Ne bilim içime öyle doğduZorla dogurtma degilde. Agrilari ayirt edememek ve bu kdr siddetli cekmemden kaynaklanio tum endiselermnie sonraki hafta dogurcagima karar verdin :)
tebrik ederim canım allah uzun ömürler versin ikisine de gözün aydınKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
gelişimi 36+3 çıktı ben de daha solunum problemi falan olur diye korkuyorum ama ay sonuna kadar beklesin bakalım inşSeninde su 8 gun icerisinde gelcek gbi canm ole hssettim bi an nedense.. müneeeccim olurverdim :)
Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var mi
Bende çok istiyorum ama fakülte hastanesinde kimseyi almıyolarmışKızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?