2016 Aralık Anneleri

AyşeÖner mi okuyorsun sende canım aynı cümleleri dün okudum da :))
Evet canım Ayşe Öner

Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Hayırlı olsun, Allah ikisine de sağlıklı, hayırlı güzel birer ömür nasip etsin, sana da güzel güzel büyütmek nasip etsin canım :)

Kızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Bende girmesini istiyorum, benim eşim doktor zaten, bayılmaz düşmez nasılsa doktorumuza sormadık daha, izin verirse girecek inşallah

Aynen gunduz tek basima ewde kendimi idare ediorum. Gece olunca kimildick halim olmuyo azcik kipirdamaya esimden yardim istiorm

Bnde isterdim girmesini. Esim cok soguk kanlidir . Ama seni ole ciglik cigliga aci icinde gorunce dayanamam kahrolurum daha btmeden bile cikablirim oda sana iyi olmaz demisti. Zaten devlette olck ordada almiolardir . Kapida beklicek kuzu kuzu kac saat allah bilir

Aynen gunduz tek basima ewde kendimi idare ediorum. Gece olunca kimildick halim olmuyo azcik kipirdamaya esimden yardim istiorm
Ya tam tersi olsaydı Yine böylesi kötünün iyisi canım. Bu arada sanki geçen hafta onca ağrı sancı ben çekmemişim gibi bu hafta sadece yorgunluk var üstümde. Biraz sabret senin sıkıntıların da hafifleyecek

İnşallah bizimki de izin verir :) ama eşim de biraz çekimser bu konuda. Zorlıycam

O da var tabi, elinden bişey gelmeden yanında olmak da zorlayabilir onları. Allah hepimize yardım etsin

Evet ya o da hem şahit olsun her aşamasına
Aynen canım gerçi benimki sezaryen olacak perdeden ötesini göremeyeceğiz ama yanımda olması bile beni çok rahatlatır. Miniğimizi aynı anda görmek de babalık hislerini daha erken kazandıracağına inanıyorum malum biz kadınlar her daim anaçız ve hamilelikle anne oluyoruz ama erkeklerin hissetmesi zaman alıyor diyorlar.

Kızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Ben eşime sordum.Sen orada o acıyla bana kızar küfredersin senin yüzünden diye bağırırsın rezil olamam dedi Kendisi iğneden korkan kan veremeyen düşüp bayılan birisi olduğu için girmez zaten :)

Ben eşime sordum.Sen orada o acıyla bana kızar küfredersin senin yüzünden diye bağırırsın rezil olamam dedi Kendisi iğneden korkan kan veremeyen düşüp bayılan birisi olduğu için girmez zaten :)
Ay aynı benimki hastalansa hastaneye götüremem kan alırlar iğne yaparlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…