- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Anasına babasına hayırlı uzun ve mutlu ömürleri olsun inşallah. Gözün aydın anneleri darısı bizlerin başınaKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Evet canım Ayşe ÖnerAyşeÖner mi okuyorsun sende canımaynı cümleleri dün okudum da :))
Hayırlı olsun, Allah ikisine de sağlıklı, hayırlı güzel birer ömür nasip etsin, sana da güzel güzel büyütmek nasip etsin canım :)Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Bende girmesini istiyorum, benim eşim doktor zaten, bayılmaz düşmez nasılsaKızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Beklenen tarihte gerçkeleşirse doğumum alıcam eşimi :) o da benimle aynı anda görsün bebeğimizi hem telkin etsin güç versin bana yanımdaKızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Aynen gunduz tek basima ewde kendimi idare ediorum. Gece olunca kimildick halim olmuyo azcik kipirdamaya esimden yardim istiormNe bilim içime öyle doğdubugünde bitiyo şaka maka gece oluyo yine gece bambaşka biriyiö gündüz bambaşka gece wcye zor kalkıyorum bugğn gittim taaa kuaföre sanki gece o ağrıları çeken başkasıydı
Ya tam tersi olsaydıAynen gunduz tek basima ewde kendimi idare ediorum. Gece olunca kimildick halim olmuyo azcik kipirdamaya esimden yardim istiorm
Yaa evet izin vermeyebiliyorlarmış. Ben de sormadım doktoruma gerçiBende çok istiyorum ama fakülte hastanesinde kimseyi almıyolarmışeşimide kan tutuyo zaten hiç oralı değil
Hayırlı olsun canım güzel günlerde büyüt bebişleriniKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
İnşallah bizimki de izin verir :) ama eşim de biraz çekimser bu konuda. ZorlıycamEvet canım Ayşe Öner
Hayırlı olsun, Allah ikisine de sağlıklı, hayırlı güzel birer ömür nasip etsin, sana da güzel güzel büyütmek nasip etsin canım :)
Bende girmesini istiyorum, benim eşim doktor zaten, bayılmaz düşmez nasılsadoktorumuza sormadık daha, izin verirse girecek inşallah
Evet ya o da hem şahit olsun her aşamasınaBeklenen tarihte gerçkeleşirse doğumum alıcam eşimi :) o da benimle aynı anda görsün bebeğimizi hem telkin etsin güç versin bana yanımda
Kızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
O da var tabi, elinden bişey gelmeden yanında olmak da zorlayabilir onları. Allah hepimize yardım etsinBnde isterdim girmesini. Esim cok soguk kanlidir . Ama seni ole ciglik cigliga aci icinde gorunce dayanamam kahrolurum daha btmeden bile cikablirim oda sana iyi olmaz demisti. Zaten devlette olck ordada almiolardir . Kapida beklicek kuzu kuzu kac saat allah bilir
Ben kesinlikle istiyorum. Oda istiyor. Esim olmadan doguramam gibi geliyor
Aynen canım gerçi benimki sezaryen olacak perdeden ötesini göremeyeceğiz ama yanımda olması bile beni çok rahatlatır. Miniğimizi aynı anda görmek de babalık hislerini daha erken kazandıracağına inanıyorumEvet ya o da hem şahit olsun her aşamasına
Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Kızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Amin canim.O da var tabi, elinden bişey gelmeden yanında olmak da zorlayabilir onları. Allah hepimize yardım etsin
Ben eşime sordum.Sen orada o acıyla bana kızar küfredersin senin yüzünden diye bağırırsın rezil olamam dediKızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Ay aynı benimki hastalansa hastaneye götüremem kan alırlar iğne yaparlar diyeBen eşime sordum.Sen orada o acıyla bana kızar küfredersin senin yüzünden diye bağırırsın rezil olamam dediKendisi iğneden korkan kan veremeyen düşüp bayılan birisi olduğu için girmez zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?