Ahahha valla ben de kendimden korkuyorum küfür edebilirim ortaya karışıkBen eşime sordum.Sen orada o acıyla bana kızar küfredersin senin yüzünden diye bağırırsın rezil olamam dediKendisi iğneden korkan kan veremeyen düşüp bayılan birisi olduğu için girmez zaten :)
Çok vakit geçirmemek lazım.Sonuçta gelen bebeğin suyu.arkadaşlar suyumuz gelince hemen gitmek mi gerekiyo hastaneye doğum hemen başlar mı
Dün dinledim cnm bi dr dan enfeksiyon riskine karşı hemen gidilmeli dedi.tecrübeliler daha iyi bilir tabi amaarkadaşlar suyumuz gelince hemen gitmek mi gerekiyo hastaneye doğum hemen başlar mı
bende bide enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktorumDün dinledim cnm bi dr dan enfeksiyon riskine karşı hemen gidilmeli dedi.tecrübeliler daha iyi bilir tabi ama
Benim doktorum; eğer suyun gelirse hiç acele etme, yavaş yavaş gelirsin dedi. Doğum hemen başlamıyor dedi.arkadaşlar suyumuz gelince hemen gitmek mi gerekiyo hastaneye doğum hemen başlar mı
Hayırlı uğurlu olsunlar inşallah. Takvimdeki doğum tarihlerimiz aynı. Çok heycanlanıyor insan. Bebekler nasıl siz nasılsınız. Nasıl bir doğum oldu.Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Enfeksiyon bende de var. Hangi antibiyotiği kullanıyorsunuzbende bide enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktorum
Ben de istiyorum ama benimki istemiyo korkarim ben diyoKızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
vajinal fitil verdi canım xyl gibi harflerle bitiyo adıEnfeksiyon bende de var. Hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz
Bol su canım inan 124 dü lökosit değerim bilşyosun normal aralık 1-5 dr ilaç vermicem dedi 2 haftada günde 3-4 litre suyla 8e düşmüştü 3 gün öncebende bide enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktorum
Vagihex olabilir mi cnm bende suan kullanıyorum mantar varvajinal fitil verdi canım xyl gibi harflerle bitiyo adı
baktım şimdi canım donaxyl adı 6lı tabletVagihex olabilir mi cnm bende suan kullanıyorum mantar var
maşşallah iyi geçmiş ben de bol su içiyorum hem canım da çok su istiyo vucüt ihtiyaç duyuyo heraldeBol su canım inan 124 dü lökosit değerim bilşyosun normal aralık 1-5 dr ilaç vermicem dedi 2 haftada günde 3-4 litre suyla 8e düşmüştü 3 gün önce
arkadaşlar suyumuz gelince hemen gitmek mi gerekiyo hastaneye doğum hemen başlar mı
Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var mi
Hadi gözünüzaydın canımKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Teşekkürler biraz daha zor sanırım :)Ben el ile muayene olmadim ama cati muayenesi oldum. Bas ve orta parmak vajina girisinde ve vajinanin icinde saga sola ve yukari asagi acilarak yapilan muayene oluyor cati muayenesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?