2016 Aralık Anneleri

@serpil89 canım Elif.hanım yarın başlıyormuş kesin.Ben bu akşam aradım tekrar hastaneyi salı günü boşalan randevusu vardı cuma randevumu saliya aldım.

arkadaşlar suyumuz gelince hemen gitmek mi gerekiyo hastaneye doğum hemen başlar mı

Suyun hepsi boşalırsa 24 saat içinde mutlaka Doğum yaptırıyorlarmış enfeksiyon riski açısından, o yüzden eğer sancı yoksa bile normal Doğum olacaksa suni sancı ile doğumu başlatmak için ne kadar erken gidilirse o kadar iyiymiş.

Benim doktorum suyun gelirse panik yapma, duşunu alır hastaneye geçersin dedi. İnşallah önce sancı başlar da evde beklerim açılmamı diye umuyorum bakalım

Ben de bunu çok merak ediyorum. Hala çatı muayenesi olmadım. Olan kızlar bizi aydinlatsaniz el ile muayeneden bir farkı var mi

Ben el ile muayene olmadim ama cati muayenesi oldum. Bas ve orta parmak vajina girisinde ve vajinanin icinde saga sola ve yukari asagi acilarak yapilan muayene oluyor cati muayenesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…