Te
Teşekkürler biraz daha zor sanırım :)
Bende kayıt oldum ama gidemedim sınava ya gitseydim oralarda doğururdum galibaSelam kızlar iyi akşamlar
Bugün kpss vardı bildiğiniz üzere
Sağolsun bayan hoca anlayaşlıymış
Öğretmen koltuğunu verdi
Yoksa 2 saat bir sıra üstünde oturmak çok zorlardı
Sonra eşimle en büyük keyfimiz olan sinemaya gittik
Belliki uzun bir süre gidemeyeceğiz :)
Dağ2 filmiydi
Tavsiye ederim ağladım ama olsun değerdi.
Bebişe son 2 gün
Heyecan hat safhada
Bugün içimde kuduruyor resmen :)
O da sıkılmış çıkmak istiyor bence
Cnm doktor normal doğum yapabilirsin mi Dedi sana merak ettim, benim de haftaya çarşamba çatı muayenem varRica ederim ama hani dedigim gibi normal alttan muayene olmadigim icin aradaki farki bilmiyorum. Cati muayenesi icerdeki kemiklerin acikligina bakiyor parmaklarla. Sonra biraz daha derine sokuluyor parmaklar ve gene orda aciliyor ama saniye suruyor ve muayene sonrasi agri olmuyor. Ancak tabiki yapan kisiye gorede aci durumu degisebiliyormus
Ben de anlamadım onu. Öyle deyip vakit varken baştan atmaya çalışıyorlar. Ama doğum başladığında öyle kolay kolay geri gönderemezlerTama canm tesekkurler. Bide onu ogrrnmisler cunku bu lutfi kirdarda ole zeynep kamilde goztepede gidiosun muayene ederiz ama yatis gerekirse yer yok bilgin olsun bu nasi bi sacmaliksa artik.
Anladım canım bana hap verdi antibiyotikvajinal fitil verdi canım xyl gibi harflerle bitiyo adı
Sabah yazdım canım aynı şeyi bildiğin acıyor karnımın içi bayadır var benim o acı ama bu ara fazlalaştı özellikle ayaktayken daha çok hissediyorum acıyoDoğum yapan arkadaşların gözleri aydın :) ne güzel haberler bunlar darısı bizim başımiza inşallah.
Ben artık çok sıkıldım hamilelikten iyice Zorlanıyorum. Bide iki gündür karnım acıyo. Böyle sanki yara varmış o acıyomuş gibi. Varmı böyle bişey yaşayan? Doğumla alakalı olabilirmi?
geçmiş olsun canım iştahsızlık bende de başladı sankiAnladım canım bana hap verdi antibiyotik
Ondan mıdır bilmem ağzımın tadını mahvetti. Tadım tuzum yok. Suda içemiyorum .
Sabah yazdım canım aynı şeyi bildiğin acıyor karnımın içi bayadır var benim o acı ama bu ara fazlalaştı özellikle ayaktayken daha çok hissediyorum acıyo
Sagol canım. Cidden zaman yaklaştıkça zorluklarda artıyormuş. Bunada sukur diyelim.geçmiş olsun canım iştahsızlık bende de başladı sankicanım hiç bişey yemek istemiyo
Cnm doktor normal doğum yapabilirsin mi Dedi sana merak ettim, benim de haftaya çarşamba çatı muayenem var
Benim de acıyor içiDoğum yapan arkadaşların gözleri aydın :) ne güzel haberler bunlar darısı bizim başımiza inşallah.
Ben artık çok sıkıldım hamilelikten iyice Zorlanıyorum. Bide iki gündür karnım acıyo. Böyle sanki yara varmış o acıyomuş gibi. Varmı böyle bişey yaşayan? Doğumla alakalı olabilirmi?
Evet anlam veremedi bi kaldı böyle olabilir dedi sonra prof bideYa neden oluyoki acaba. Doktoruna sordunmu canım
Sabah yazdım canım aynı şeyi bildiğin acıyor karnımın içi bayadır var benim o acı ama bu ara fazlalaştı özellikle ayaktayken daha çok hissediyorum acıyo
Doğum pozisyonundaysa bebiş başı baskı yapıyodur artıkBende bugun biraz yuruyeyim dedim. Yurudum ama asagi baski inanilmaz oluyor, sanki vajinamin uzerinde bisey varmis gibi
Maşallah diyelim.:) Nasil geçti normal miydi ayy böyle yapanları duyunca ikinci olmasına rağmen aglayasim geliyor urperiuorumKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Canım benimkinin de bir günü bir gününe uymuyor bazen bakıyorum inanılmaz hareketli oturtmuyor beni bazen bakıyorum sadece geriniyor hafif hafif hissediyorum.Kızlar bana acil cevap yazar mısınız? Bebeğim ın hareketlerini çok az hissediyorum, gündüz hiç denecek kadar azdı, çok endişeli yim,sizde nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?