- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Benim de dünden beri eskiye göre epey az.Sonuçta az da olsa hareket ediyor ve artık doğum zamanı yaklaştığı için hem yeri dar hem de çok daha fazla uykuya meyilli oluyorlarmis.Yine de içiniz rahat etmezse doktora gidin.Kızlar bana acil cevap yazar mısınız? Bebeğim ın hareketlerini çok az hissediyorum, gündüz hiç denecek kadar azdı, çok endişeli yim,sizde nasil?
canım günlerimiz yakın benim oğlan da acıkmadıkça pek hareket etmiyor artık o da bi kaç sürtünme falan... bi de arada hıçkırıyor ama sen içgüdülerine göre hareket biraz uzan konuş onunla 1 saat kadar süt falan iç yat baktın hala tık yoksa bi acile git için rahat etsin derim...Kızlar bana acil cevap yazar mısınız? Bebeğim ın hareketlerini çok az hissediyorum, gündüz hiç denecek kadar azdı, çok endişeli yim,sizde nasil?
Benmde cnm bir gün bir güne tutmuyor dün çok hareketsizdi bugün hareketli ki dr da aynı şeyi det oda bi insan her günü bir olmayabilir şüphelendiğin an çikolata ye ve sol yana yat bekle diyeKızlar bana acil cevap yazar mısınız? Bebeğim ın hareketlerini çok az hissediyorum, gündüz hiç denecek kadar azdı, çok endişeli yim,sizde nasil?
Doğum pozisyonundaysa bebiş başı baskı yapıyodur artık
Ay ne güzel benim 30 da baştı 32 de makat oldu şimdide yan30. Haftadan beri bas gelis pozisyonunda canim bebis
off çok heyecanlı... sağlıkla huzurla gelsin inşallah kuzucuk. tabi darısı da başıma bizim tarih belli değil henüz ama sezercik kesin bakalım ben çoğunuzu doğurtup öyle doğurucam anlaşılanSelam kızlar iyi akşamlar
Bugün kpss vardı bildiğiniz üzere
Sağolsun bayan hoca anlayaşlıymış
Öğretmen koltuğunu verdi
Yoksa 2 saat bir sıra üstünde oturmak çok zorlardı
Sonra eşimle en büyük keyfimiz olan sinemaya gittik
Belliki uzun bir süre gidemeyeceğiz :)
Dağ2 filmiydi
Tavsiye ederim ağladım ama olsun değerdi.
Bebişe son 2 gün
Heyecan hat safhada
Bugün içimde kuduruyor resmen :)
O da sıkılmış çıkmak istiyor bence
Dün kafayı yiyordum, zor dayandım acile gitmemek için. Bekledim saatlerce hiç kımıldamadığı oldu ama bugün maşallah baya hareketli, bir günleri diğerini tutmuyor inan ki cnm. Telaş yapma bence ama yine de çok uzun süre hiç bir hareket etmezsen hastaneye gitKızlar bana acil cevap yazar mısınız? Bebeğim ın hareketlerini çok az hissediyorum, gündüz hiç denecek kadar azdı, çok endişeli yim,sizde nasil?
Benim de var baya akıntım. Günlük ped önerilmiyo mu??? Ben başından beri paketlerrrce kullandımkızlar ya idrar mı kaçırıyorum akıntı mı bilemedim bildiğimiz baya sıvı ıslanıyor iç çamaşırım. günlük ped önerilmiyor gebelikte ama günde 5 kere kilot değiştiriyorum bu sefer de walla annemin yöntemi bi sürü pamuklu bez ayarlayıp onlardan koyucam heralde bu gidişle don dayanmıyor banasizde böyle bişi oluyor mu?
walla hava almasını önlediği için mantar riskini arttırdığını okumuştum o yüzden gebelikte daha hassas oluyormuş orası falan... zaten pamuklu iç çamaşırı öneriyorlar ondan pamuklu bişiler bulup keseyim küçük küçük bezler yapıp onları kullanayım diyorum offf ya hani teknoloji hayatı kolaylaştırıyorduBenim de var baya akıntım. Günlük ped önerilmiyo mu??? Ben başından beri paketlerrrce kullandımşimdi de fazlalaştı iyice, sürekli değiştiriyorum
Oluyor cnm genelde kahvaltıdan sonra oluyo kolum kalkmıyo o anda saatlerce uyuyasım geliyo normaldir galiba çok durmadım üzerindeKızlar bi anda halsizlik basıyor beni 3 gündür.canım kesiliyor aniden .
Doğum sata göre oluyor canım benimkinin karın çevresi de geri kilosu da az sadece iri bi bebek olmayacak dedi doktor.Doğum tarihini geciktirecek bi durum değil.Bi de kızlar benim Beren im 10 gun onden gidiyor kilo olarak.doğum da ona göre olabilir mi erken mi olur
Kızlar bi anda halsizlik basıyor beni 3 gündür.canım kesiliyor aniden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?