Allah acil şifalar versin, sağlıkla kavuş inşallah oğluşuna canım.herkese merhaba bende hergun sayfayı takıp edenlerdenım.2 yasında bır cocuugum var yazı yazmama musade etmesede telefndsn yazılanları okuyabılıyorum.24 kasım persembe gunu doğumum var.epidural sezeryan olcam allahn ıznıyle.bebek 37+1 de alınacak .hıdronefroz cıktı oglumda.insallaj sorunsz dogar ve hemen gecer.Aralık 14 tu normalde olmadı kasıma gun verdıler.allah hepımızın yardmcsı olsun.
Ayy hic ugrasasim yoktu zaten bez mez hemen ikna oldum ve gunluk pede basliycim cok tesekkurler cnmkızlar hızlıca bi göz attım :)
icequeen87 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini inşallah
kevok08 Z zazey benim de ciddi akıntım var hamileliğimin 5. ayından beri doktoruma ped kullanmak mantar yapıyor diyorlar dediğimde "kızım zaten hamile bir kadının genital bölgesi mantar tarlası gibidir, istediğin önlemi almaya çalış farketmez. kullanman da bi sıkıntı yok, hamilelik sonrası hepsinin çaresine bakıcaz" dedi. ben de kullanıyorum o yüzden.
Saglikla gelsin annesi insallah gelsin de iyileşir dışarda daha iyi midahale ederler zaten...herkese merhaba bende hergun sayfayı takıp edenlerdenım.2 yasında bır cocuugum var yazı yazmama musade etmesede telefndsn yazılanları okuyabılıyorum.24 kasım persembe gunu doğumum var.epidural sezeryan olcam allahn ıznıyle.bebek 37+1 de alınacak .hıdronefroz cıktı oglumda.insallaj sorunsz dogar ve hemen gecer.Aralık 14 tu normalde olmadı kasıma gun verdıler.allah hepımızın yardmcsı olsun.
aynen sürekli iç çamaşırı değiştirmekten gına gelmişti bana da ben de hemen ikna olmuştumAyy hic ugrasasim yoktu zaten bez mez hemen ikna oldum ve gunluk pede basliycim cok tesekkurler cnm
Canım ben kim ne derse desin hamileliğimin başından beri kullanıyorum günlük ped yoksa iç çamaşırı sıkıntısı yaşıyorum. Şimdiye kadar hiçbir şey olmadı şimdiden sonra da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Pedi Sık sık değiştirdikten sonra problem olmaz.Ayy hic ugrasasim yoktu zaten bez mez hemen ikna oldum ve gunluk pede basliycim cok tesekkurler cnm
Ayy canim gozun aydin Rabbim anali babali buyutsun. Kiz artik foruma girmeye korkuyorum her girdigimde birisi dogurmus oluyorKızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
Ben de cok terliyorum cnm normal son haftalarda ozellikle hormonal. Burun tıkanıklığı da normal diye biliyorum doku sivisi arttığı icin odemden kaynakli bolsu içmek karbonhidrat ve tuzu azaltmak bi de yatmadan once burnuna serumfizyolojik yapman seni rahatlatir diye dusunuyorum.kızlar sızlere bır sorum olacak.
son 3 haftadır ozellıkle gece asırı bır terleemem var.gecelık ve yastık degısıorum o derece.bu normal mı
annelık tabı kolay degıl ustelık ıkıncı cocugum ama asırı streslıyım saglıklı cocuk dogacam mı dogmayacam mı dıye kafayı yemısım.
2 aydr burnum tıkalı nefes alamıyorum esım dıyo horluyosun.
bacaklara gıren kramplar.agızdan su gelmesı (bende bıde amıplı parazıt cıktı).dogum sonrası bı checkup yapmalıyım sanırım.benm gıbı olan var mı??*plansz ıstenmyen bır gebelıktı benmkı hazır degıldim.strresten hersey cıktı..
Merhaba hoşgeldinn ay aynı gün doğumumuz nasip olursa sağ sağlim alalım kucaklarımıza inşallahhherkese merhaba bende hergun sayfayı takıp edenlerdenım.2 yasında bır cocuugum var yazı yazmama musade etmesede telefndsn yazılanları okuyabılıyorum.24 kasım persembe gunu doğumum var.epidural sezeryan olcam allahn ıznıyle.bebek 37+1 de alınacak .hıdronefroz cıktı oglumda.insallaj sorunsz dogar ve hemen gecer.Aralık 14 tu normalde olmadı kasıma gun verdıler.allah hepımızın yardmcsı olsun.
Krampi atlamisimkızlar sızlere bır sorum olacak.
son 3 haftadır ozellıkle gece asırı bır terleemem var.gecelık ve yastık degısıorum o derece.bu normal mı
annelık tabı kolay degıl ustelık ıkıncı cocugum ama asırı streslıyım saglıklı cocuk dogacam mı dogmayacam mı dıye kafayı yemısım.
2 aydr burnum tıkalı nefes alamıyorum esım dıyo horluyosun.
bacaklara gıren kramplar.agızdan su gelmesı (bende bıde amıplı parazıt cıktı).dogum sonrası bı checkup yapmalıyım sanırım.benm gıbı olan var mı??*plansz ıstenmyen bır gebelıktı benmkı hazır degıldim.strresten hersey cıktı..
tesekkurler canım .zaten kalmıs 3 4 gunum.dogum sonrası tepden tırnaga bı muayene olcm ayrı ayrı bolumlere.boll su iciyorum aynı zmanda bol sut ve yumurta portakal suyu.Ben de cok terliyorum cnm normal son haftalarda ozellikle hormonal. Burun tıkanıklığı da normal diye biliyorum doku sivisi arttığı icin odemden kaynakli bolsu içmek karbonhidrat ve tuzu azaltmak bi de yatmadan once burnuna serumfizyolojik yapman seni rahatlatir diye dusunuyorum.
Walla ben de yasiyorum cnm ic camasiri sıkıntısı baya. Zaten sık degistirmezsem dolar tasar akintidan o derece benimCanım ben kim ne derse desin hamileliğimin başından beri kullanıyorum günlük ped yoksa iç çamaşırı sıkıntısı yaşıyorum. Şimdiye kadar hiçbir şey olmadı şimdiden sonra da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Pedi Sık sık değiştirdikten sonra problem olmaz.
Ayy evet ya cok az kalmış senin walla zaman kavrami falan gitti bende de 3 yasinda bi sipa var parmağında oynatiyor bizi. Hic hamileligimi yasayamadim yatip dinlendirmedi bi cani sagolsun kuzumun... Ben de hayirlisiyla pirttirip kurtulsam cok bunaltıcı boyle...tesekkurler canım .zaten kalmıs 3 4 gunum.dogum sonrası tepden tırnaga bı muayene olcm ayrı ayrı bolumlere.boll su iciyorum aynı zmanda bol sut ve yumurta portakal suyu.
Gözün aydın canım benim. Doya doya kokla bebeklerini.Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
İlk doğumda yanımdaydı yasak olmasına rağmen. Doktorum o zaman hastane yönetimindeydi, sağolsun kırmadı bizi. Bunda da çok istiyorum ama doktorum ayrıldı hastaneden, özel muayenehanesinde bakıyor artık. Ama aynı hastane. Müsade ederlerse yine eşimle beraber girmek istiyoruz.Kızlar bişi sorucam, eşlerinizi doğuma istiyo musunuz? Ben yanımda olsun istiyorum da, merak ettim siz ne düşünüyosunuz?
Ya bende kullanıyorum o bölgenin nemli olmaması lazım kullanmamak mı lazımBenim de var baya akıntım. Günlük ped önerilmiyo mu??? Ben başından beri paketlerrrce kullandımşimdi de fazlalaştı iyice, sürekli değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?