Bana yemeklerden sonra oluyor bildiğin baygın gidiyorumKızlar bi anda halsizlik basıyor beni 3 gündür.canım kesiliyor aniden .
Ay ne güzel benim 30 da baştı 32 de makat oldu şimdide yançok hareketliydi ozamanlar şimdi sıkıştı kaldı belki kanala iniyodur kafası oda ağırlık yapar
Ben eczaneden almıştım günlük pedi organik demişti eczacı tanıdık bı marka değildi hatta yarın yine alıcamAyy hic ugrasasim yoktu zaten bez mez hemen ikna oldum ve gunluk pede basliycim cok tesekkurler cnm
Cati muayenesinden çok korkuyorum bende kızlar. Geçmişte vajinusmus atlattim kesin sezeryan olcak gozuyle bakıyorum ama belli de olmaz değil mi hiç bu durumda olan var mı kizlar
Yok doktor kullanabilirsin demişYa bende kullanıyorum o bölgenin nemli olmaması lazım kullanmamak mı lazım
herkese merhaba bende hergun sayfayı takıp edenlerdenım.2 yasında bır cocuugum var yazı yazmama musade etmesede telefndsn yazılanları okuyabılıyorum.24 kasım persembe gunu doğumum var.epidural sezeryan olcam allahn ıznıyle.bebek 37+1 de alınacak .hıdronefroz cıktı oglumda.insallaj sorunsz dogar ve hemen gecer.Aralık 14 tu normalde olmadı kasıma gun verdıler.allah hepımızın yardmcsı olsun.
Bende terliyorum hatta göğüslerimin arası su gibi oluyor sırf bu nedenden grip oldum terleyip üşümekten Dr a sordum östrojen hormonu arttığı için gayet normal dedi eşim yaklaşık 2 aydır benim yanımda yatmıyor horloma sesim salona kadar gidiyormuş koca yatakta rahat rahat yatıyorum Dr buna da normal dedi rahim büyüdüğünden dıyaframa baskı yaparmış yastığını bıraz yuksek tut demiştikızlar sızlere bır sorum olacak.
son 3 haftadır ozellıkle gece asırı bır terleemem var.gecelık ve yastık degısıorum o derece.bu normal mı
annelık tabı kolay degıl ustelık ıkıncı cocugum ama asırı streslıyım saglıklı cocuk dogacam mı dogmayacam mı dıye kafayı yemısım.
2 aydr burnum tıkalı nefes alamıyorum esım dıyo horluyosun.
bacaklara gıren kramplar.agızdan su gelmesı (bende bıde amıplı parazıt cıktı).dogum sonrası bı checkup yapmalıyım sanırım.benm gıbı olan var mı??*plansz ıstenmyen bır gebelıktı benmkı hazır degıldim.strresten hersey cıktı..
Aynen benimki de sırılsıklam oluyor her tuvalete girdiğimde değiştirmem gerekiyor o yüzden ben ince olanlardan kullanıyorum.Walla ben de yasiyorum cnm ic camasiri sıkıntısı baya. Zaten sık degistirmezsem dolar tasar akintidan o derece benimilk oglumda yoktu boyle bisi hayırlısı artik...
Ayy hic ugrasasim yoktu zaten bez mez hemen ikna oldum ve gunluk pede basliycim cok tesekkurler cnm
Iyim kuzum sen nasilsin. Kv deydik yemekde kaynimda dr olck son senesi bu sene o gelmis karsidan da cagirdi yemek yedik. Dersane falan oldugu icin bazen 1 kac ay gelemmedigi oluyo gelincede hemen 1 gun durup kacmak zorunda kalio ole vakit gecirdik biraz. Ondan giremedm yeni gordum mesajini.. :)
:):)bende de var aynısından her uzandıgımda sacımı ceken ustume cıkıp oyun oynamak ısteyen sırtıma atlıyor afedersın ço deh dıyor .boylede hamıleyım.ne nazı?kıme naz yapcam kocaya mı cocuga mı?*Anneolmak derın meseleymış bu halde hergun yemek utu bırde cocugu sırtla dogru parkaa...bugunde gıttık hava sıcaktı onun oynama sosyalleşme zamanı nede olsa.(bıde kaynanam benı begenmıyor yerı gelse gelınlerın anneliği eleştiriliyo;kızları super kusursuz anne)Ayy evet ya cok az kalmış senin walla zaman kavrami falan gitti bende de 3 yasinda bi sipa var parmağında oynatiyor bizi. Hic hamileligimi yasayamadim yatip dinlendirmedi bi cani sagolsun kuzumun... Ben de hayirlisiyla pirttirip kurtulsam cok bunaltıcı boyle...
Kızlar doğum yaptım ben Akif ve Elifime kavuştum
118 80 :) programla bulundugunu sanmiyorum canmArkadaslar bilmedigimiz bir numaranin kime ait oldugunu hangi program sayesinde ogreniyoruz hangisini indirmekiyiz
Benim de var baya akıntım. Günlük ped önerilmiyo mu??? Ben başından beri paketlerrrce kullandımşimdi de fazlalaştı iyice, sürekli değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?