2016 Aralık Anneleri

Cati muayenesinden çok korkuyorum bende kızlar. Geçmişte vajinusmus atlattim kesin sezeryan olcak gozuyle bakıyorum ama belli de olmaz değil mi hiç bu durumda olan var mı kizlar

Bende korkuyordum yapilana kadar ama cok sukur zorlanmadim cok fazla. Sende icini ferah tut canim saniyeler icinde bitiyor zaten

Saglikla kavusun insallah bebeginize

Bende terliyorum hatta göğüslerimin arası su gibi oluyor sırf bu nedenden grip oldum terleyip üşümekten Dr a sordum östrojen hormonu arttığı için gayet normal dedi eşim yaklaşık 2 aydır benim yanımda yatmıyor horloma sesim salona kadar gidiyormuş koca yatakta rahat rahat yatıyorum Dr buna da normal dedi rahim büyüdüğünden dıyaframa baskı yaparmış yastığını bıraz yuksek tut demişti

Walla ben de yasiyorum cnm ic camasiri sıkıntısı baya. Zaten sık degistirmezsem dolar tasar akintidan o derece benim ilk oglumda yoktu boyle bisi hayırlısı artik...
Aynen benimki de sırılsıklam oluyor her tuvalete girdiğimde değiştirmem gerekiyor o yüzden ben ince olanlardan kullanıyorum.

Ayy hic ugrasasim yoktu zaten bez mez hemen ikna oldum ve gunluk pede basliycim cok tesekkurler cnm

Hangi markayı kullanıyosun bilmiyırum ama pedde benim tavsiyem kotex. Çünkü pamuklu bi ped. Ben hamilelikten önce başlamıştım kullanmaya zaten. Hamileliğimdede günlük ped olarak kullanıyorum bikaç aydır. Zaten sürekli depiştirince çok zararlı olacağını sanmıyorum. Tabi yinede sen bilirsin :)

Ediz Enesin Annesi Edoşm nasılsın ? Sesin çıkmıyor iyisindir inşallah
Iyim kuzum sen nasilsin. Kv deydik yemekde kaynimda dr olck son senesi bu sene o gelmis karsidan da cagirdi yemek yedik. Dersane falan oldugu icin bazen 1 kac ay gelemmedigi oluyo gelincede hemen 1 gun durup kacmak zorunda kalio ole vakit gecirdik biraz. Ondan giremedm yeni gordum mesajini.. :)

Kizlar gunluk ped muhabbeti olmus ben gecen senelerde basima musallat olup 2.5 sene geciremedigim sonrasindada rabbime ettigim dualar ve benmde dikkat etmemle gecirdigim sistite yakalanmistim. Sosyal hayatim mahvolmustu geldigi zaman acile gtmeden birkmiodu 1 hafta sick su alip yatmam gerekiodu . Ve o zamanla bana dr kokulu gunluk ped asla kullanma ne marka olursa olsun onlar sistitide diger rahatsizliklarida azdirir demisti. Islaklikla birlikte kokunun olusturdugu karisim iceri girer oranin ph sini bozar buda rahatsizlanmanaa sebep veren sey zatn demisti. O yuzden kullanan arkadaslar kokusuz olanlari tercih edin bende kullaniyorum ama kokusuz olanlardan.

Benimde muayene tarihleri degise degise bi hal oldu
22 sinde ki devlet randevumun nasil olduysa gorunmedigini solemistim. Yeniden 28 ine almistim simdi gece 12 oldugu icin iptl vs de olabilir die bi bakiyim dedim. Aa ne goruyum gene 28 indeki dr a bu sefer ayin 25 inde tek bi yer bos hemmmeenn oburunu iptal edip kaptim tabisiii normalde 25 inde ozeldekine gtcektim.son kez ama neyse artik 24 u persembe ozele 25 cuma devlete yolculuk :) artik degismez tahmin ediyorum. :)

Benimde muayene tarihleri degise degise bi hal oldu
22 sinde ki devlet randevumun nasil olduysa gorunmedigini solemistim. Yeniden 28 ine almistim simdi gece 12 oldugu icin iptl vs de olabilir die bi bakiyim dedim. Aa ne goruyum gene 28 indeki dr a bu sefer ayin 25 inde tek bi yer bos hemmmeenn oburunu iptal edip kaptim tabisiii normalde 25 inde ozeldekine gtcektim.son kez ama neyse artik 24 u persembe ozele 25 cuma devlete yolculuk :) artik degismez tahmin ediyorum. :)

:):)bende de var aynısından her uzandıgımda sacımı ceken ustume cıkıp oyun oynamak ısteyen sırtıma atlıyor afedersın ço deh dıyor .boylede hamıleyım.ne nazı?kıme naz yapcam kocaya mı cocuga mı?*Anneolmak derın meseleymış bu halde hergun yemek utu bırde cocugu sırtla dogru parkaa...bugunde gıttık hava sıcaktı onun oynama sosyalleşme zamanı nede olsa.(bıde kaynanam benı begenmıyor yerı gelse gelınlerın anneliği eleştiriliyo;kızları super kusursuz anne)
demek allah yardım ettı hem kucuk cockla ugras hemde dıgerı karnında buyusun.9 ay gecti gitti.ALLAH HERKESIN GÖNLUNR GORE VERSIN.HERKESE SAGLIKLI MUTLU DOĞUMLAR.ELAZIGDAN SEVGILER.
buda oglum ve ben

Eklentiler

• 20151220_193613.webp
    11 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaslar bilmedigimiz bir numaranin kime ait oldugunu hangi program sayesinde ogreniyoruz hangisini indirmekiyiz

Bugün avm ye gittim 2 saat dolaşmışım eve gelirken de yürüdüm biraz.Boynumdan ayaklarıma kadar her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim.Eve gelip uzandım biraz ama ne mümkün.Şimdi de uyuyamiyorum ve yarın okul var offf offfff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…