2016 Aralık Anneleri

Kızlar günaydın anca kendime gelebildim... iyi dileklerde bulunan tüm herkesten Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli vakitli kavuşun inşallah kuzularınıza

sancılarım vardı zaten ama geçmedi cumartesi gecesi saat 2den sabah 10A kadar sancı çektim evde... daha dayanamadım hastaneye geldik... sancılarımı durdurmaya çalıştılar ama 127ye vurunca haydi hoppp alıyoruz...

ikiye doğru doğumhaneye çıktık... sabah az da olsa su içip bi tane elma yediğim için epidurel sezaryen oldu... 13.55de oğlum 2530 gram, 13.56 da kızım 2430 gram olarak doğdular... oğlumun ağlama sesini duyunca ben de çeşmeleri açtım... çok güzeldi onları görmek...

4 saat yenidoğan yoğun bakımda takip edildiler herşey yolunda olunca akşam 6da yanımda bitiverdiler

Çok şükür bugünlere Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah

Çok çok öpüyorum hepinizi

Maşallah kiloları çok iyi doğmuşlar ne güzel gelişimlerini de tamamlamışlar çok sevindim ayrı kalmamanıza. Şimdilik hastanedeyken bol bol dinlenmeye bak

Maşallah kiloları çok çok iyi
Normal doğurdun dimii

Gunaydin caninm rabbim uzun saglikki omurler versin inşallah hayirlisiyla kavusmussun NE güzel

Ben ve kaşıntılarım yine sizlerleyiz ilaçta içtim losyanda surdum ama by defa bana mısın demedi(((

Düzenli almadım ondan mı bilmiyorum ilk içtigimde. Rahatlatmıştı dun içtim bana mısın demedi bide kolanyas doktum şimdi uyuz gibiyim resmen halıcı gelecek gelsede bi duş alsam belki rahatlatır doktor 29 unda gel dedi ama 24 unde gitsem mi napsam bi yanım dur bebek buyusun diye diğer yanım gitt diyo((

İlaçlar bana baya iyi gelmişti

Günaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Ben çarşambadan beri gribim ama işe geldim. Yarın doktor kontrolüm var ctesi aradık salıya kadar geçmezse ona göre ilaç vericem dedi.
Çalışabilir almışken rapor alma hakkımız var mı? Zor dayanıyorum resmen kasık ağrısı ayrı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı ayrı, yüzüm de şişti iyice

Ayy bide o derdimiz br o kadar agda yapmaya çalıştım son kontrolle jilet kullandım (((
O resmen çöküş yaaa bende temizlemiştim acile gitmme gerekti baktım ağdalık değil ama var mecbur jilet kullandım şimdide sürekli sezeryan yerini pansumana gelecekleri için ağda yapim dedim doğuma artık bi ağda bi jilet mahvoldu kukucuk

Rabbim anali babali saglikla buyutsun insallah :)

Ayy bide o derdimiz br o kadar agda yapmaya çalıştım son kontrolle jilet kullandım (((

Bende baktım ağda işini kendim halledemiyorum, dün her zaman gittiğim ağdacıma gittim canım, jilet yapma sakın ben yavaş yavaş hallederim, sen kendini rahat bırak dedi.
Biraz kasılsam da çok şükür tertemiz oldu, jilet yapınca iki güne çıkıyor hemen ve felaket kaşıntı yapıyor bende.
O kaşıntıyı, kızarıklığı çekmemek için kendimi telkin ede ede yaptırdım :)

Harika. Bundan sonrası için Allah sana ve ailene kuvvet versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…