2016 Aralık Anneleri

Aynen ya şimdi agdada zor sezeryan kısmına da razıyım offf...

Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Hadi hayırlısı annesi dogurun dogurun sıra bize de gelsin:)

Kuaförum uzak biraz bide normalde işkence ki bu halimle tüm felaket

nefise erdem Canım hayırlı uğurlu olsun, çok geçmiş olsun. Bu kadar hızlı bir şekilde en az ağrı ile normal doğum yapmış olmana çok sevindim. Ne kadar güzel 8 cm açıklığa ulaşana kadar rahatça ulaşmana. Bebeğinin kilosu çok çok iyi. Önlem amaçlı almışlardır onu. Hiç merak etme kısa süre içinde kavuşacaksın Allah'ın izniyle bebeğine. Gözün aydın canım.

Ne güzel de anlatmissin. Gözun aydin. masallah size. allah ömürlerini uzun etsin hayirli evlat olsunlar sana insallah.

Ayy canim ya ne guzel anlatmissin. Insan heycanlaniyor inanki. Ne mutlu sana yavrularina kavustun. Simdi onlar minik minik mis gibi kokuyorlsrdir. bol bol öp kokla onlari. Benimkide bi gelseydi özledik iyice. Tekrardan Rabbim anali babali saglikli buyutsun insallah

Günaydın arkadaşlarım
Kızımla bugün karnımda son gün
Nasip olursa yarın kavuşacaz
Bugün buruğum
Alışmıştım karnımda tıpıdık tıpıdık hareketlerine
Ayy bende bir yandan o kadar cok istiyorum ki gelmesini bi yandanda diyorum gelmesin boyle rahatim azda olsa. Rabbim sag salim kavustursun insallah

Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Ayy kiz sende mi yarin doguracan. Ee burda hic kimse aralik ayini beklemiyor ki ne aceleci ciktilar bunlar Rabbim sag salim kavustursun insallah .

mrb kaşıntı ilacınızın adı ne acaba .

Gunaydin.

Ay hadi sagsaglim saglikla kucagina alirsin bebisini dualarim seninle

Gozun aydin allah sana bagislasin bonibonlarini.
Ne sanslisin bi anda bi kizin bi oglun oldu
Masallah

Kizlar gunaydin nefise erdem ne zaman dogurdu ya ben mi kacirdim dogum mesajinj ki gormedim.

Bu arada ruyamda nisanim geliomus wc ye gidiorum kucuk abdest yapiorum sonra arkasi kan gelio hemen esime sesleniorum oda dioki masallah allahtan telas yaptirmicaktin yani dio bende o su gelseydi oleydi bu kan diyorum sonraa gidiyorum doguruyorum norml :)

Canım bence 24e git
Kaşıntı önemli
Bu arada ben ilaç kullanımıyorum
Losyon el yapımı krem ve fucidin diye bir antibiyotikli krem açık yaralarım var bacağımda kaşımaktan

hayirli sabahlar guzel annelerrrr :) dun bende fazla giremedim misafirlerim vardi coooook yorulduk kizimla :) bugun bol bol dinlenicem insallaaaaaah

AzRASILAM saglikla kavus insallah bebisine cnmbenim :)
Amin inşallah canım inşallah hep beraber

Sende 22 kasımsın dimi doğumdaş arkadaşım :)
günaydın bizimde dogum tarihimiz 28 kasım olacak Allah'tan bir mani cıkmazsa bebişler geliyor birer birer maşallah.
Ooo gün alınmış hadi hayırlı olsun
Bir haftan var 40ından gün alacaksın çok iyi
Kaç kg kaç cm olmuş iclalcim bebiş

Ayy bende bir yandan o kadar cok istiyorum ki gelmesini bi yandanda diyorum gelmesin boyle rahatim azda olsa. Rabbim sag salim kavustursun insallah
Aslında şu en güzel zaman
Yarın kucağımıza alınca, yok neden ağladı neden uyumadı neden uyanmadı gaz sancısı emdi emmedi daha çok sıkıntımız olacak :)

Günaydın güzel anneler.. Bakalım bugün doğum haberi alacak mıyız. Bana öyle geliyor ki aralık annelerinin yarısı kasım annesi olacak
Ben aralık annelerini açınca tahmin etmiştim kasım annesi olacağımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…