- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Aynen ya şimdi agdada zor sezeryan kısmına da razıyım offf...O resmen çöküş yaaa bende temizlemiştim acile gitmme gerekti baktım ağdalık değil ama var mecbur jilet kullandım şimdide sürekli sezeryan yerini pansumana gelecekleri için ağda yapim dedim doğuma artık bi ağda bi jilet mahvoldu kukucuk
Hadi hayırlısı annesi dogurun dogurun sıra bize de gelsin:)Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Kuaförum uzak biraz bide normalde işkence ki bu halimle tüm felaketBende baktım ağda işini kendim halledemiyorum, dün her zaman gittiğim ağdacıma gittim canım, jilet yapma sakın ben yavaş yavaş hallederim, sen kendini rahat bırak dedi.
Biraz kasılsam da çok şükür tertemiz oldu, jilet yapınca iki güne çıkıyor hemen ve felaket kaşıntı yapıyor bende.
O kaşıntıyı, kızarıklığı çekmemek için kendimi telkin ede ede yaptırdım :)
Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Günaydın kızlar. .calismaya devam bu haftada ..
Kızlar günaydın anca kendime gelebildim... iyi dileklerde bulunan tüm herkesten Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli vakitli kavuşun inşallah kuzularınıza
sancılarım vardı zaten ama geçmedi cumartesi gecesi saat 2den sabah 10A kadar sancı çektim evde... daha dayanamadım hastaneye geldik... sancılarımı durdurmaya çalıştılar ama 127ye vurunca haydi hoppp alıyoruz...
ikiye doğru doğumhaneye çıktık... sabah az da olsa su içip bi tane elma yediğim için epidurel sezaryen oldu... 13.55de oğlum 2530 gram, 13.56 da kızım 2430 gram olarak doğdular... oğlumun ağlama sesini duyunca ben de çeşmeleri açtım... çok güzeldi onları görmek...
4 saat yenidoğan yoğun bakımda takip edildiler herşey yolunda olunca akşam 6da yanımda bitiverdiler
Çok şükür bugünlere Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah
Çok çok öpüyorum hepinizi
Ayy canim ya ne guzel anlatmissin. Insan heycanlaniyor inanki. Ne mutlu sana yavrularina kavustun. Simdi onlar minik minik mis gibi kokuyorlsrdir.Kızlar günaydın anca kendime gelebildim... iyi dileklerde bulunan tüm herkesten Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli vakitli kavuşun inşallah kuzularınıza
sancılarım vardı zaten ama geçmedi cumartesi gecesi saat 2den sabah 10A kadar sancı çektim evde... daha dayanamadım hastaneye geldik... sancılarımı durdurmaya çalıştılar ama 127ye vurunca haydi hoppp alıyoruz...
ikiye doğru doğumhaneye çıktık... sabah az da olsa su içip bi tane elma yediğim için epidurel sezaryen oldu... 13.55de oğlum 2530 gram, 13.56 da kızım 2430 gram olarak doğdular... oğlumun ağlama sesini duyunca ben de çeşmeleri açtım... çok güzeldi onları görmek...
4 saat yenidoğan yoğun bakımda takip edildiler herşey yolunda olunca akşam 6da yanımda bitiverdiler
Ayy bende bir yandan o kadar cok istiyorum ki gelmesini bi yandanda diyorum gelmesin boyle rahatim azda olsa.Günaydın arkadaşlarım
Kızımla bugün karnımda son gün
Nasip olursa yarın kavuşacaz
Bugün buruğum
Alışmıştım karnımda tıpıdık tıpıdık hareketlerine
Ayy kiz sende mi yarin doguracan. Ee burda hic kimse aralik ayini beklemiyor kiGünaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Anam kaşınıyom ben gene kaşıntı ilacı mı içsem midem yanıyor soğuk sut mu içsem boğazım agrıyo ılık aut mu içsem karnım kocaman oldu aşağı indi doktor aralığı bekliycem dedi ben oyy oyy artık o kadar agırlaştım ki burayı bile okuyom yazamıyom son zamanlarda
Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Kızlar günaydın anca kendime gelebildim... iyi dileklerde bulunan tüm herkesten Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli vakitli kavuşun inşallah kuzularınıza
Canım bence 24e gitDüzenli almadım ondan mı bilmiyorum ilk içtigimde. Rahatlatmıştı dun içtim bana mısın demedi bide kolanyas doktum şimdi uyuz gibiyim resmen halıcı gelecek gelsede bi duş alsam belki rahatlatır doktor 29 unda gel dedi ama 24 unde gitsem mi napsam bi yanım dur bebek buyusun diye diğer yanım gitt diyo((
Amin inşallah canım inşallah hep beraberhayirli sabahlar guzel annelerrrr :) dun bende fazla giremedim misafirlerim vardi coooook yorulduk kizimla :) bugun bol bol dinlenicem insallaaaaaah
AzRASILAM saglikla kavus insallah bebisine cnmbenim :)
Sende 22 kasımsın dimi doğumdaş arkadaşım :)Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Ooo gün alınmış hadi hayırlı olsungünaydın bizimde dogum tarihimiz 28 kasım olacak Allah'tan bir mani cıkmazsa bebişler geliyor birer birer maşallah.
Aslında şu en güzel zamanAyy bende bir yandan o kadar cok istiyorum ki gelmesini bi yandanda diyorum gelmesin boyle rahatim azda olsa.Rabbim sag salim kavustursun insallah
Ben aralık annelerini açınca tahmin etmiştim kasım annesi olacağımı :)Günaydın güzel anneler.. Bakalım bugün doğum haberi alacak mıyız. Bana öyle geliyor ki aralık annelerinin yarısı kasım annesi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?