2016 Aralık Anneleri

jtaime020626 zaten bebisin kg ogrenelimde 3500 u gecirtmeden dogum isterim sonra hem dikislerim fazla olur hem cikmaz falan bse olur sezeryan derler korkarim ben gerek yok. Acilmam varken hazir suniyi uygun gorurse ki ne kdr onuda istemesem ve korksamda kg fazla artirmadan eger baktik kendi gelmezse bi konusma yaparim dr la.

:)))) benimkinin de iki tane biri şehir dışında bekar evlenmeye de pek niyeti yok hayatını yaşıyo istesekırk kez aynı şehre gelip iş kurardı haliyle bi biz kalıyoz benimki de kırmaz ne derse yapar...bazen kv diyo ki kocana sozunu geçir sen ne dersen yapar diye yok o anacı diyorum ...arada kv gelse belki akşam oğluyla gelip sabah ta gitsinler pazarda bize kalır ama nerdee

Ayyy neyse sakinledim ama derdime neyse bi ağladım bi ağladım ki şimdi niye bu kadar ağladım diyorum son günler ya denge kaçtı bebek gibi ilgi istiyorum galiba alamayınca zırlıyorum...
Normal olsa napardım acaba ayy hazırlıksız olmak daha zor

Aranızda abur cubura düşen var mı sağlıklı beslenmeden sıkıldım galiba
Ben sürekli yiyorum sanki zayıfım ha çoçuk içimde ne şişirdikçe şişirdi kendini çikolata ahh ahhh az önce bi kaşık daha alacaktım zor tuttum kendimi

Evet benim doktorumda oyle dedi eger acilman olursa ve bebek gelmez istemezse suni sanci veririz dedi hizlandirmak icin m.etme kiz 4 kilo doguran var

Evet benim doktorumda oyle dedi eger acilman olursa ve bebek gelmez istemezse suni sanci veririz dedi hizlandirmak icin m.etme kiz 4 kilo doguran var
Yok var bliorum canimda ben riske atmak istemiorum apar topar sezeryanlik olmak istemiorum. Korkarim ben. Bi kerede olsun bitsin. Zaten kontrolde unutmazsam dicm son beklicm tarih 15 i olur sonrasina bulsun caresini. Tasiyamiorum ya hic ayakda kalamiorum .

bugun fazla yazisma olmamis kizlar :) pazar diye sanirim bugun esimle foto cekindik Hamilelik dis cekim fotosu :) cok guzeldi bi okadarda soguktu... yarinda dr kontrolum var cok heycanliyim ne dicek acaba...
Ay ben de istiyorum stüdyo çekimi 1 tane ama ne giycem bilemedigim için düşünüyorum

Ay ben de istiyorum stüdyo çekimi 1 tane ama ne giycem bilemedigim için düşünüyorum
valla cnm resim cikmis olsaydi gosterirdim henuz resim yok elimizde uzun beyaz hamilelik elbisesi giyindim, ben tesetturlu oldugum icin uzerinede pembe sjal taktim ve cicekli tac :) cok eglenceliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…