2016 Aralık Anneleri

Ben de bazen cok takiyorum bazen hic takmiyorum. aglamalara gelince benim icin sebep olmasina gerek yok esim baslarda kızıyodu niye agliyosun simdi diye ama artik alisti kendi halime birakiyo benim daha nasil dogum yapacagim bile belli degil. bi doktor sezeryan diyo biri normal diyo ben ayri düsuncelerde. ben düsünene kadar cocuk kendi gelecek heralde

Aranızda abur cubura düşen var mı sağlıklı beslenmeden sıkıldım galiba

Ahh bir haftadir ömrümde yemedigim kadar abur cubur yedim. cikolatalar tatlilar ah o cipsler. normal hayatimda da asla yemem cikolata sevmem cips yılda bi kere bi misafirlikte denk gelirsek yerdim. bebegin kilosu artmasin diye doktor kızdıkca ben yiyorum ne olacak böyle

Anladim vanim hakkimizda hayirlisi insallah saglikli bir sekilde gelsinler insallah.

Ben cips bisküvi sevmiyorum da. Çikolata kola patates kızartması hamburger falan hiç bırakmadım valla. Son 1 haftadır da küp şekere taktım kafayı. Gelip gidip ağzıma küp şeker atıyorum. Resmen uykudan küp şeker diye kalkıyorum

İlkim sezeryan o yüzden bu da öyle olacak cumartesi yada pazartesi günü dedi ama bakalım sanki bi gece suyum gelecek gibi hissediyorum

Kızlar karnınız taş gibi oluyo mu bş sagım şişiyo sonuna kadar bi solum

Hamilelik cok etkiliyor, gecen soylemesi ayio salep getirdim esimle kendime tarcini elimle serpistirdim ve sevdigimden cok koydum. Esim gulerek dediki askm masallah sahlep de ne bol. Bir agladim bir agladim hickirarak goren derki bu kadina kocasi ne dedi acaba :)

Ayyy tek abur cuburcu ben degilmisim koladan nefret eden ben resmen gece yarisi as erdim esime dedim git getir oda gitti aldi saolsun yaninda cips flanda getirmis dedim ben istedim bi goz askim getirdi 2 goz guzel guzel yedik. Uzerinden 2 3 gun gecti gecmedi defim cikolata getir gitmis milkanin tablet cikolatalarini getirmis 4 5 paket 1 sisede nutella tabletler bitti 3 4 gunde nutella daha var aklima dusurdunuz kizlar evde Allahtan cips var ben gidim paketi acim

Evet hatirladim sanirim. erken dogum olmasin diye dikis atilmisti sanirim. sag salim kavustun ya cok sükür gerisi teferruat

Aynen bende sevmezdim film falan seyredersek ayda yılda bir dayanamıyorum yiyorum sonra vicdan azabı bebeği iyi beslemiyorum diye zaten Çikolota bebek hareket etsin diye hergun yiyorum

İlkim sezeryan o yüzden bu da öyle olacak cumartesi yada pazartesi günü dedi ama bakalım sanki bi gece suyum gelecek gibi hissediyorum

Kızlar karnınız taş gibi oluyo mu bş sagım şişiyo sonuna kadar bi solum
Ayy suan bile tas gibi bunlar sanci canim doktorum oyle defi bana bugun. Bayada oluyor yani .

Ya heralde sıkıldım ben hamile olmaktan bir an önce vakti gelsin doğsun istiyorum sağlıklı beslenmeye çalışmaktan içim şişti gelsin cipsler kolalar gitsin Çikolota gofretler

Kahvaltilik cikolata ben hic yemem esim alınca da kizarım alma şunlari sagliksiz diye. o yokken kaşik kasik yedim. gecen sabah diyo ki bu cikolataya ne olmus kim geldi ki bize diyo. ahh ahh dedim kocaman oglusunu görmüyo musun burda. babasina cekmis ben ne yapiyim

Bende tatlıcı drğil ekşiciydim derler ya ye ekşiyi doğur Ayşe'yi diye eşim ekşi yiye yiye kız doğuruyorsun diye ama bende bikaç gündür tatlıya dadandı nutella kavanozu ile yatıyorum resmen kaşık kaşık yiyorum

Ya demii kocaman oglu var adamin ben oturuyorum buyuk oglumla kasik kasik yiyoruz kucuk oglanda karnimda yiyor ama bi dogurayim hepsi ucup gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…