- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Çikolatayı hiç birakmadim günde en az 1 tane yiyorum.Arada cips fln da yediğim oldu ama çok nadir.Aranızda abur cubura düşen var mı sağlıklı beslenmeden sıkıldım galiba
valla cnm arada kacamaklik bende yapiyorum :)Ay bende dikkat ediyodum kola cips gofret yemiyordum bir ıkı gündür dadandım insan cipse aşerir mi aşeriyorum valla
:)))) benimkinin de iki tane biri şehir dışında bekar evlenmeye de pek niyeti yok hayatını yaşıyo istesekırk kez aynı şehre gelip iş kurardı haliyle bi biz kalıyoz benimki de kırmaz ne derse yapar...bazen kv diyo ki kocana sozunu geçir sen ne dersen yapar diye yok o anacı diyorum ...arada kv gelse belki akşam oğluyla gelip sabah ta gitsinler pazarda bize kalır ama nerdee
Ayyy neyse sakinledim ama derdime neyse bi ağladım bi ağladım ki şimdi niye bu kadar ağladım diyorum son günler ya denge kaçtı bebek gibi ilgi istiyorum galiba alamayınca zırlıyorum...
Normal olsa napardım acaba ayy hazırlıksız olmak daha zor
Aranızda abur cubura düşen var mı sağlıklı beslenmeden sıkıldım galiba
Anladim vanim hakkimizda hayirlisi insallahYok var bliorum canimda ben riske atmak istemiorum apar topar sezeryanlik olmak istemiorum. Korkarim ben. Bi kerede olsun bitsin. Zaten kontrolde unutmazsam dicm son beklicm tarih 15 i olur sonrasina bulsun caresini. Tasiyamiorum ya hic ayakda kalamiorum .
İlkim sezeryan o yüzden bu da öyle olacak cumartesi yada pazartesi günü dedi ama bakalım sanki bi gece suyum gelecek gibi hissediyorumBen de bazen cok takiyorum bazen hic takmiyorum. aglamalara gelince benim icin sebep olmasina gerek yokesim baslarda kızıyodu niye agliyosun simdi diye ama artik alisti kendi halime birakiyo benim daha nasil dogum yapacagim bile belli degil. bi doktor sezeryan diyo biri normal diyo ben ayri düsuncelerde. ben düsünene kadar cocuk kendi gelecek heralde
:)))) benimkinin de iki tane biri şehir dışında bekar evlenmeye de pek niyeti yok hayatını yaşıyo istesekırk kez aynı şehre gelip iş kurardı haliyle bi biz kalıyoz benimki de kırmaz ne derse yapar...bazen kv diyo ki kocana sozunu geçir sen ne dersen yapar diye yok o anacı diyorum ...arada kv gelse belki akşam oğluyla gelip sabah ta gitsinler pazarda bize kalır ama nerdee
Ayyy neyse sakinledim ama derdime neyse bi ağladım bi ağladım ki şimdi niye bu kadar ağladım diyorum son günler ya denge kaçtı bebek gibi ilgi istiyorum galiba alamayınca zırlıyorum...
Normal olsa napardım acaba ayy hazırlıksız olmak daha zor
D Dilek362 Ben hamileyken iki kere ameliyat oldum. Eylülde geçirdiğim operasyon genital bölgedendi ve iç dikişlerim henüz iyileşti burda bilenler var maalesef cok zorlu bi hamilelik sürecim oldudoktorum riske atmak istemedi tekrar, değerli bebek olduğundan böyle karar aldık.
Amiiin cok sağolun o güzel dilekleriniz için.
Aynen bende sevmezdim film falan seyredersek ayda yılda bir dayanamıyorum yiyorum sonra vicdan azabı bebeği iyi beslemiyorum diye zaten Çikolota bebek hareket etsin diye hergun yiyorumAhh bir haftadir ömrümde yemedigim kadar abur cubur yedim. cikolatalar tatlilar ah o cipsler. normal hayatimda da asla yemem cikolata sevmem cips yılda bi kere bi misafirlikte denk gelirsek yerdim. bebegin kilosu artmasin diye doktor kızdıkca ben yiyorum ne olacak böyle
Ayy suan bile tas gibi bunlar sanci canim doktorum oyle defi bana bugun. Bayada oluyor yani .İlkim sezeryan o yüzden bu da öyle olacak cumartesi yada pazartesi günü dedi ama bakalım sanki bi gece suyum gelecek gibi hissediyorum
Kızlar karnınız taş gibi oluyo mu bş sagım şişiyo sonuna kadar bi solum
Ya heralde sıkıldım ben hamile olmaktan bir an önce vakti gelsin doğsun istiyorum sağlıklı beslenmeye çalışmaktan içim şişti gelsin cipsler kolalar gitsin Çikolota gofretlerAyyy tek abur cuburcu ben degilmisimkoladan nefret eden ben resmen gece yarisi as erdim esime dedim git getir oda gitti aldi saolsun yaninda cips flanda getirmis dedim ben istedim bi goz askim getirdi 2 goz guzel guzel yedik. Uzerinden 2 3 gun gecti gecmedi defim cikolata getir gitmis milkanin tablet cikolatalarini getirmis 4 5 paket 1 sisede nutella tabletler bitti 3 4 gunde nutella daha var aklima dusurdunuz kizlar evde Allahtan cips var ben gidim paketi acim
Ayyy tek abur cuburcu ben degilmisimkoladan nefret eden ben resmen gece yarisi as erdim esime dedim git getir oda gitti aldi saolsun yaninda cips flanda getirmis dedim ben istedim bi goz askim getirdi 2 goz guzel guzel yedik. Uzerinden 2 3 gun gecti gecmedi defim cikolata getir gitmis milkanin tablet cikolatalarini getirmis 4 5 paket 1 sisede nutella tabletler bitti 3 4 gunde nutella daha var aklima dusurdunuz kizlar evde Allahtan cips var ben gidim paketi acim
Iyi bari bi tek ben değilmişimvalla cnm arada kacamaklik bende yapiyorum :)
Ben bildiğin aşeriyorum gözüm dönüyorÇikolatayı hiç birakmadim günde en az 1 tane yiyorum.Arada cips fln da yediğim oldu ama çok nadir.
Canim hamilelikten herkes sikılmış durumda ama bugunleride aricaz inan. Tadini cikaralimYa heralde sıkıldım ben hamile olmaktan bir an önce vakti gelsin doğsun istiyorum sağlıklı beslenmeye çalışmaktan içim şişti gelsin cipsler kolalar gitsin Çikolota gofretler
Bende tatlıcı drğil ekşiciydim derler ya ye ekşiyi doğur Ayşe'yi diye eşim ekşi yiye yiye kız doğuruyorsun diye ama bende bikaç gündür tatlıya dadandı nutella kavanozu ile yatıyorum resmen kaşık kaşık yiyorumKahvaltilik cikolata ben hic yemem esim alınca da kizarım alma şunlari sagliksiz diye. o yokken kaşik kasik yedim. gecen sabah diyo ki bu cikolataya ne olmus kim geldi ki bize diyo. ahh ahh dedim kocaman oglusunu görmüyo musun burda. babasina cekmis ben ne yapiyim
Ya demii kocaman oglu var adaminKahvaltilik cikolata ben hic yemem esim alınca da kizarım alma şunlari sagliksiz diye. o yokken kaşik kasik yedim. gecen sabah diyo ki bu cikolataya ne olmus kim geldi ki bize diyo. ahh ahh dedim kocaman oglusunu görmüyo musun burda. babasina cekmis ben ne yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?