2016 Aralık Anneleri

Gozun aydin cnmbenim :) Rabbim anali babali buyumesini nasip etsin oglusunun... peki neden sezeryan oldun? kendi isteginlemi
D Dilek362 Ben hamileyken iki kere ameliyat oldum. Eylülde geçirdiğim operasyon genital bölgedendi ve iç dikişlerim henüz iyileşti burda bilenler var maalesef cok zorlu bi hamilelik sürecim oldu doktorum riske atmak istemedi tekrar, değerli bebek olduğundan böyle karar aldık.
Amiiin cok sağolun o güzel dilekleriniz için.

Gözün aydın hayırlı olsun :)

Suyun nasıl geldi yani nasıl oluyo su gelmesi anlatırmısın.

Gece 3 tü uykumdan ıslaklık hissiyle uyandım ve durduralamayan bi sıvının geldiğini anlamamla ayağa fırladım bacaklarımdan aşağı foş diye kese dolusu su patladı adeta! Şok geçirdim hiç böyle beklemiyodum gerçekten, o halime şimdi gülüyorum ama cidden cok enteresandı!:)

Gündüz doktor açılmam var mı diye elle kontrol etti henüz 1 cm olduğunu söyledi iki gün sonraya kontrole çağırdı akşam eve grldim nişan gelmesi denilen kanla karışık akıntı geldiğini gördüm, gece de suyumun gelmesinden bir saat öncede pıhtı şeklinde kan geldi tuvalette akıntıyla beraber peçeteye sildiğimde. Benim belirtim buydu sanırsam.:)

Son düzenleme:
Benimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)

Benimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)

Hosbulduk canim benim oglan 3 kilo dogsun bana yeter Allahimin izniyle. Birde ayni gun dogum yapiyormusuz kiz bende pilates topu ve hurmaya devam
Bnde sisrtcem smdi ziplicm :)) valla ayni gun olurmu olurr :)
C

Canim hic akintim yok hatta doktor dedi belki biraz kanamam olabilir alttan muayene ettigi icin ama hic bisey olmadi sukur akintim yok yani
Ewe geldiginde olmadiysa daha olmaz canm. Ben hastaneden ewe geldim direk wc girmistim anaaa bi silindim kan revandi.. gelmediyse daha gelmez bnde acayip akinti var nisandan dolayi sanirim ne bliyim anlamadm. Agri durumlarin nasil. Bi duzenli bi duzensiz var sancim benm.

Ayy pardon cnm kacirmisim burayi :)) tesaduf olmasi ihtimal olsada genelde bu muayeneden sonra dogum baslio. Cok kurcaladiklari icin sanirm.

Hosbulduk canim benim oglan 3 kilo dogsun bana yeter Allahimin izniyle. Birde ayni gun dogum yapiyormusuz kiz bende pilates topu ve hurmaya devam
Hurma kac tane yiosun ya bnm.mide duzenim hala kacik oldugu icin icim.almio fazlasini 1 tane zorlasam 2 yi ancak yiorum ?

Iyi bakalim hadi bende birazdan topun uzerinde ziplicam. Yani demi hic belli olmaz ayni gun dogururuz canim aslinda sancim var ama ben hissetmiyorum agrilarimi karnim kasiliyor surekli oda zaten sanci. o didinda nisan flan yok yani. Eger seninde nisanin gelmisse o yuzden yogun akintin vardir hadi bakalim kim once doguruyorum haberini verecek

Hurma kac tane yiosun ya bnm.mide duzenim hala kacik oldugu icin icim.almio fazlasini 1 tane zorlasam 2 yi ancak yiorum ?
Kiz 1 2 ne ? Ben gunluk 6 tane yiyorum sabahlari aksam oluncada canim cekerse 3 tanede aksamlari yiyorum esim gecen hafta gitti 1 kutu aldi bitti bile surekli yiyorum

Gelen kasilmalarda mi sanci olarak gecio bnmde cogu zaman agrili kasilma cogu zaman agrisiz kasilma oluyo.

Canim sende git gel 1 tane at agzina araliklarla hepsini birden yeme .
Bakiyim deneyim. :) carsambayi iplee cekiyorum. Cumaa gunude annnemm gelioo kizzz :) biletini aldik bugun artik. Sans dedik :) cuma gece 23.00 de bincek 1 saat snra burda. Tam 38 oldugumuzda gelmis olck oda dio ins gelirim 2 gun snrada dogurursun cok bekletmezsin dio :)

Kızlar ya bnm idrar rengim birkaç gündür çok koyu turuncu gbi resmen suda içiyorm yanma flnda yok niye böyleki acaba

Ayy hadi insallah kiz ne guzel annen yaninda olacak. Bende anneme gel diyorum gelmiyorum. Benim kucuk kardesim var oglumla hic anlasamiyorlar kardesim cok kiskanc. Annemlerde gittim 1 hafta kaldik burnumuzdan getirdiler o yuzden annemde hic gelmek istemiyor dogur ondan sonra gelecem diyor bende dedim torun sevmeye gelme ben gelirim yanina dedim. Dogumdan once ne guzel gelse ben hastaneye gidecem gun ogluma baksa ne guzel olur cunku burda hic kimsem yok oglumu birakip gidecek ben istoyordum ki esimde yanimda olsun malesef yanliz girecem doguma cunku oglumu birakacak bir yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…