- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Çıktım cnm emmiyo malesef daha duş alamadım masaj yapsam iner belki sıkınca bişiler gelşyo ama bebeği tatmin edecek kadar değilÇıktınmı hastaneden
Yanıyor benmkide
Ara sıra
Gülme hapşırma ve öksürme cnm
Bebiş emiyor mu
Hiç deme canım ya her hafta düzenli oraya gidilir benimkilere senede 4 defa anca gider eşim tamam bişi demiyorum yoğun benim aileme gitmemede karışmaz bende onunkilere pazardan başka gitmem ama sıkıldım artık ya hamilelik alışverişi için falan bile çıkamadık her şeyimi ablamlarla yapıyorum bugün gezeriz son alırız bişeyler diyorduk maksak alınacaklarda degil zaten hava alırız diyeydi gene yaptı yapacağını dayılarının kırkı varmış gorumcelerimle gidicem alacaklar beni dedi kaç gündür o yüzden dun goruştuk onlarla bizde bugün aramış oğlumla gidicem diye benim de canım sıkıldı aglayıp duruyorum eşim hadi gidelim çarşıya diyo bi saatte gene dırdırıbına napıcaksal...zaten ilk dogumumdada kv gorumcesinin kızının kaynanasına hasta yoklamaya gitti benim bebeğim kuveze alındı hasta dedilir kalp falan ddiediler kendi yetmiyo gibi eşim de bırakmaya gitmiş sende yukarı çık demiş aradım eşimi çay içiyolardı ne güzel demi sonra da ben niye sürekli aglamışım doğumumda sutum niye azmış amannn her özel gunumde bir darbesi var kv ni nikahımdada memur nikah defterini ona verdi kızına ver diye o kadar millet içinde vermem de vermem dedi kaç defa oğluna verdi ilk gecemiz bile kavgalıydı eşimle
Yahu ben 5 desem yaşım küçük değil diye itiraz eden olur belki de Sen enesi okula yollarken benim yaşımda olacaksınCansuEylul aman sormaa yaa. Cok istiosa tasisin bakalim . Gecen kaynim dioki cok cektin daha bebek istemezsin heralde dio bnde 5 sene dusunmuyorum dedim hemen ordan dioki 5 cok . Cok derken neresi cok . O kdr istiosan kendin yap dedim. Dun gene gorumcem dio oda kucuk daha 16 yasinda. Daha istemezsin die. Gene dedim 5 sene gene aynisini dio ne 5 i ya die. Gel bari yatagimizada girde sen karar ver alla alla. Ne yasadigimj ben bliyorum. Toparlamam lazim kendimi. Onun kres cagi gelmeye yakin yapcm gene ilk zamanlarim zor gecerse cunku bide o ewde olmus olmaz rahat ederim. Onu gonderirim krese . Ole dusunuyorum yani... 3 yas iyimis guyaa ne 3 mu dedim tabi kiskansin beni delirtsinler ewde sonra dedm.
Çıktım cnm emmiyo malesef daha duş alamadım masaj yapsam iner belki sıkınca bişiler gelşyo ama bebeği tatmin edecek kadar değil[/QUOTEA]
Aslında bi duş alsan epey iyi gelir hem vücuduna hem sütüne. Birde emzirirken emzirme yastığı kullan o zaman daha rahat emzirirsin canım daha az eğilirsin
Hayir bu insanlar ne cok biliyor ya anlayamiyorum si-ze-NE! baskasinin en ozeli bu sorulmamasi bile lazim ben anneme bile kizdim daha bismillah ilk cocugum dogmadi bu neyin muhabbeti bos konusmayi tum toplum olarak cok seviyoruzCansuEylul aman sormaa yaa. Cok istiosa tasisin bakalim . Gecen kaynim dioki cok cektin daha bebek istemezsin heralde dio bnde 5 sene dusunmuyorum dedim hemen ordan dioki 5 cok . Cok derken neresi cok . O kdr istiosan kendin yap dedim. Dun gene gorumcem dio oda kucuk daha 16 yasinda. Daha istemezsin die. Gene dedim 5 sene gene aynisini dio ne 5 i ya die. Gel bari yatagimizada girde sen karar ver alla alla. Ne yasadigimj ben bliyorum. Toparlamam lazim kendimi. Onun kres cagi gelmeye yakin yapcm gene ilk zamanlarim zor gecerse cunku bide o ewde olmus olmaz rahat ederim. Onu gonderirim krese . Ole dusunuyorum yani... 3 yas iyimis guyaa ne 3 mu dedim tabi kiskansin beni delirtsinler ewde sonra dedm.
Ayy hiç deme ağladım ağladım zoruma gitti aslında planlık falan bişeyimiz yoktu ama gene de zoruma gitti son hafta dogumdan pnce iki dolaşır eksik alır belki bi yerlerde otururuz dedim ....eşimde bişi diyemedi annesine biliyorum zaten yorgundu sabah ve öğleden sonra sınavları vardı çıktı bizi iki dolaştırdı şimdi eve bıraktı annesine gitti anneside aradı kaç defa nerde kaldın bide bende gidecekmişim ben normalde oturamıyorum orda ne işim varsa bide tanımam etmem kızım çok gerildi ama bi saga dayanıyo bi sola dayanıyoooBir acayipmis ya. Allah kolaylik versin, bizim bi planimiz varsa benimki asla gitmez, hayir oyle bu durum varsa niye son dakikaya birakiyorsunki? Zaten hamilelikte bi acayip oluyoruz birde boyle seyler oldumu insan iyice kiziyor
Bende annemlerde kalırım bişey olursa ona gitsem tamam iş yap falan demez ama illa bi laf sokulur bide kesin rahat edemem...eşimide göndermek istemiyorum bişi mi diycek acaba diye amann kv çok çoçugu olmalıymış o zaman sıra bize az gelirdi aayyyy bugün ne çok konuştum ya hakkınızı helal edin çok zoruma gitti kimseye de demek istemiyorum birazda eşime kızdım ben ağlıyorum madem gelip sarılsana okuz demi :))))))Aman kaynana demeyin ya. esimin nöbetlerinde annemde kaliyorum diye kuduruyo. dün gece annemde kalmam gerekti. esim onlarda kaldi ben annemde. artik ne dediyse esime.
Ayy bide annemden olsa napardım bilmiyorum Allah yardımcın olsun canım ya gene el deyip geçiştirebiliyoruzKızlar siz yine kv niZden çekiyorsunuz el dersiniz bşrax avunursunuz ben kendi annemden çekiyorum
Aynen canım da işte olmuyo bazen evdeki prensesim olmasa delirirdim geliyo opuyo sarılıyo falan da hayatım guzelleşiyo optukçe kızlarrrt dogsunda görün kız çok tatlılar rabbim uzun omur versin inşallah hepsine ...bide kızın yeri farklı yaSelam güzeller siz doğumun tadını çıkarkn.. İnanın bebiş ve kendinizi düşünmekten 3. Kişiler aklınıza bile gelmeyecek.. Hatta eşiniZ bile. En değerli kendinizsiniz.. Bırakın o bu şu.. İnanın degmez... Bende geçen sene aralıkta doğum yaptım.. Kızımla baş başayım. Kafama taktığım kimse yok. Minik kızımla ilgileniyorum.. Aklınıza olumsuz kişileri getirmeyin.. Yoksayın.. Hayat üzülme için çoook kısa.
Ayy hiç deme ağladım ağladım zoruma gitti aslında planlık falan bişeyimiz yoktu ama gene de zoruma gitti son hafta dogumdan pnce iki dolaşır eksik alır belki bi yerlerde otururuz dedim ....eşimde bişi diyemedi annesine biliyorum zaten yorgundu sabah ve öğleden sonra sınavları vardı çıktı bizi iki dolaştırdı şimdi eve bıraktı annesine gitti anneside aradı kaç defa nerde kaldın bide bende gidecekmişim ben normalde oturamıyorum orda ne işim varsa bide tanımam etmem kızım çok gerildi ama bi saga dayanıyo bi sola dayanıyooo
Bende annemlerde kalırım bişey olursa ona gitsem tamam iş yap falan demez ama illa bi laf sokulur bide kesin rahat edemem...eşimide göndermek istemiyorum bişi mi diycek acaba diye amann kv çok çoçugu olmalıymış o zaman sıra bize az gelirdi aayyyy bugün ne çok konuştum ya hakkınızı helal edin çok zoruma gitti kimseye de demek istemiyorum birazda eşime kızdım ben ağlıyorum madem gelip sarılsana okuz demi :))))))
Ayy bide annemden olsa napardım bilmiyorum Allah yardımcın olsun canım ya gene el deyip geçiştirebiliyoruz
Canım sık dişiniÇıktım cnm emmiyo malesef daha duş alamadım masaj yapsam iner belki sıkınca bişiler gelşyo ama bebeği tatmin edecek kadar değil
Aman hepsi bi ayrı alem işte...Aman birde oraya gidecekmissin. Ben gecen k.valideme soyledin ben artik biyere gidemiyorum sanada gelemem oturamiyorum baski oluyor uzanmam lazim dedim. Aksami esimi aradi yarin teyzene gidicez sizde gelirmisiniz diyeresmen komedi yani, gitmedim tabiki.onada gitmiyorum, o gelirsede uzaniyorum yatiyorum kusura bakmasin kimse valla. Anlasinlar biraz halden
Ya ya sorma kedi kopek gbi 3 4 aya bi dogurcam sankii. Hele bi dur bi dogsun bu kendime geliyim bi unutuyum acimi sizimi.Yahu ben 5 desem yaşım küçük değil diye itiraz eden olur belki de Sen enesi okula yollarken benim yaşımda olacaksın
Sorma cnm :) malesefff . Alistik:)Hayir bu insanlar ne cok biliyor ya anlayamiyorum si-ze-NE! baskasinin en ozeli bu sorulmamasi bile lazim ben anneme bile kizdim daha bismillah ilk cocugum dogmadi bu neyin muhabbeti bos konusmayi tum toplum olarak cok seviyoruz
Hosbulduk canim benim oglan 3 kilo dogsun bana yeter Allahimin izniyle. Birde ayni gun dogum yapiyormusuz kizIyi sukur cnm 2 cm le gezenler kervanina hosgeldin . :) sende bana katildin. Ben de su plates topunu sisirtcem bugun ziplayim acikkkkk ustunde. Carsambayi bekliom bende keske 3 olmus dese. Bnde onu bekliorum smdi hedef 3 haha :) bizde 11 gun once 2800 50 cm dik. Bakalim carsamba 15 gun olck ne kdr olmus.
Canim hic akintim yok hatta doktor dedi belki biraz kanamam olabilir alttan muayene ettigi icin ama hic bisey olmadi sukur akintim yok yanijtaime020626 bu arada akintin ne alemde canim?. Benim dun ve bugun her wc gidisimde haril haril valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?