2016 Aralık Anneleri

CansuEylul aman sormaa yaa. Cok istiosa tasisin bakalim . Gecen kaynim dioki cok cektin daha bebek istemezsin heralde dio bnde 5 sene dusunmuyorum dedim hemen ordan dioki 5 cok . Cok derken neresi cok . O kdr istiosan kendin yap dedim. Dun gene gorumcem dio oda kucuk daha 16 yasinda. Daha istemezsin die. Gene dedim 5 sene gene aynisini dio ne 5 i ya die. Gel bari yatagimizada girde sen karar ver alla alla. Ne yasadigimj ben bliyorum. Toparlamam lazim kendimi. Onun kres cagi gelmeye yakin yapcm gene ilk zamanlarim zor gecerse cunku bide o ewde olmus olmaz rahat ederim. Onu gonderirim krese . Ole dusunuyorum yani... 3 yas iyimis guyaa ne 3 mu dedim tabi kiskansin beni delirtsinler ewde sonra dedm.

Bir acayipmis ya. Allah kolaylik versin, bizim bi planimiz varsa benimki asla gitmez, hayir oyle bu durum varsa niye son dakikaya birakiyorsunki? Zaten hamilelikte bi acayip oluyoruz birde boyle seyler oldumu insan iyice kiziyor

Yahu ben 5 desem yaşım küçük değil diye itiraz eden olur belki de Sen enesi okula yollarken benim yaşımda olacaksın

Aman kaynana demeyin ya. esimin nöbetlerinde annemde kaliyorum diye kuduruyo. dün gece annemde kalmam gerekti. esim onlarda kaldi ben annemde. artik ne dediyse esime.

Hayir bu insanlar ne cok biliyor ya anlayamiyorum si-ze-NE! baskasinin en ozeli bu sorulmamasi bile lazim ben anneme bile kizdim daha bismillah ilk cocugum dogmadi bu neyin muhabbeti bos konusmayi tum toplum olarak cok seviyoruz

Selam güzeller siz doğumun tadını çıkarkn.. İnanın bebiş ve kendinizi düşünmekten 3. Kişiler aklınıza bile gelmeyecek.. Hatta eşiniZ bile. En değerli kendinizsiniz.. Bırakın o bu şu.. İnanın degmez... Bende geçen sene aralıkta doğum yaptım.. Kızımla baş başayım. Kafama taktığım kimse yok. Minik kızımla ilgileniyorum.. Aklınıza olumsuz kişileri getirmeyin.. Yoksayın.. Hayat üzülme için çoook kısa.

Bir acayipmis ya. Allah kolaylik versin, bizim bi planimiz varsa benimki asla gitmez, hayir oyle bu durum varsa niye son dakikaya birakiyorsunki? Zaten hamilelikte bi acayip oluyoruz birde boyle seyler oldumu insan iyice kiziyor
Ayy hiç deme ağladım ağladım zoruma gitti aslında planlık falan bişeyimiz yoktu ama gene de zoruma gitti son hafta dogumdan pnce iki dolaşır eksik alır belki bi yerlerde otururuz dedim ....eşimde bişi diyemedi annesine biliyorum zaten yorgundu sabah ve öğleden sonra sınavları vardı çıktı bizi iki dolaştırdı şimdi eve bıraktı annesine gitti anneside aradı kaç defa nerde kaldın bide bende gidecekmişim ben normalde oturamıyorum orda ne işim varsa bide tanımam etmem kızım çok gerildi ama bi saga dayanıyo bi sola dayanıyooo

Aman kaynana demeyin ya. esimin nöbetlerinde annemde kaliyorum diye kuduruyo. dün gece annemde kalmam gerekti. esim onlarda kaldi ben annemde. artik ne dediyse esime.
Bende annemlerde kalırım bişey olursa ona gitsem tamam iş yap falan demez ama illa bi laf sokulur bide kesin rahat edemem...eşimide göndermek istemiyorum bişi mi diycek acaba diye amann kv çok çoçugu olmalıymış o zaman sıra bize az gelirdi aayyyy bugün ne çok konuştum ya hakkınızı helal edin çok zoruma gitti kimseye de demek istemiyorum birazda eşime kızdım ben ağlıyorum madem gelip sarılsana okuz demi :))))))

Kızlar siz yine kv niZden çekiyorsunuz el dersiniz bşrax avunursunuz ben kendi annemden çekiyorum
Ayy bide annemden olsa napardım bilmiyorum Allah yardımcın olsun canım ya gene el deyip geçiştirebiliyoruz

Ay Aynen canım da işte olmuyo bazen evdeki prensesim olmasa delirirdim geliyo opuyo sarılıyo falan da hayatım guzelleşiyo optukçe kızlarrrt dogsunda görün kız çok tatlılar rabbim uzun omur versin inşallah hepsine ...bide kızın yeri farklı ya

Aman birde oraya gidecekmissin. Ben gecen k.valideme soyledin ben artik biyere gidemiyorum sanada gelemem oturamiyorum baski oluyor uzanmam lazim dedim. Aksami esimi aradi yarin teyzene gidicez sizde gelirmisiniz diye resmen komedi yani, gitmedim tabiki.onada gitmiyorum, o gelirsede uzaniyorum yatiyorum kusura bakmasin kimse valla. Anlasinlar biraz halden

Çıktım cnm emmiyo malesef daha duş alamadım masaj yapsam iner belki sıkınca bişiler gelşyo ama bebeği tatmin edecek kadar değil
Canım sık dişini
Mamaya heves etme
Benimde 3.gün geldi
2. gün duş aldım
Alabilirsin dediler
Humana çayı felan içtim geldi çok şükür

AzRASILAM hayırlı olsun bebeğin canımmmm
kızlar çok uzak kaldım netten bi haftadır hastaydım deli gibi öksürüyodum bir de iş yerinde son haftamdı. o kadar zor geçti ki stresli ve yoğundu zor dayanadım ama aartık bitti evde yatıcam paso bebiş doğana kadar bana tatil.. başka kimler doğum yaptı?

Aman hepsi bi ayrı alem işte...

Yahu ben 5 desem yaşım küçük değil diye itiraz eden olur belki de Sen enesi okula yollarken benim yaşımda olacaksın
Ya ya sorma kedi kopek gbi 3 4 aya bi dogurcam sankii. Hele bi dur bi dogsun bu kendime geliyim bi unutuyum acimi sizimi.
Hayir bu insanlar ne cok biliyor ya anlayamiyorum si-ze-NE! baskasinin en ozeli bu sorulmamasi bile lazim ben anneme bile kizdim daha bismillah ilk cocugum dogmadi bu neyin muhabbeti bos konusmayi tum toplum olarak cok seviyoruz
Sorma cnm :) malesefff . Alistik:)

Hosbulduk canim benim oglan 3 kilo dogsun bana yeter Allahimin izniyle. Birde ayni gun dogum yapiyormusuz kiz bende pilates topu ve hurmaya devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…