2016 Aralık Anneleri

Ah kızlar abur cuburdan bahsedilmis. Gebelik şekeri nden dolayı 25. Haftadan beri iflagim kesildi diyet yapmaktan çikolataya hasret kaldım resmen ve hala doğurmadim doktorum normali bekletiyor zor da olsa sabrediyorum sukrediyorum
Kusura bakma burda cipslerden nutellalardan bahsediyoruz gebelik şekeri olanlar için zor bı durum kusura bakma az kalmış dayan

İlkim sezeryan o yüzden bu da öyle olacak cumartesi yada pazartesi günü dedi ama bakalım sanki bi gece suyum gelecek gibi hissediyorum

Kızlar karnınız taş gibi oluyo mu bş sagım şişiyo sonuna kadar bi solum

Doktora kalsa yarın alacak beni de. ilk bebis benim o yüzden de normal olsun ki ikinciye de normal şansim olsun diyorum ama bebis baya iri. ne yapicam bilmiyorum o yüzden. benim sag tarafim şişiyo sadece. kasılma diyolar ama benimki degil cünkü nst de denk geldi hicbisey olmadi. ayagini dayiyomus bıdık

Ilk zamanlar tatli yesem midem bulaniyodu tursu kavanozuyla geziyodum. esim bebek erkek olmasin diye tatli yemiyosun dimi diyodu tatli yiyince erkek olacagini saniyodu garibim. o kadar tursuya ragmen erkek oldu orasi ayri tabi. simdi birdenbire tatlıya dadandım

ben bi kaşıkta turk kahvesi atıyorum azıma aman bi zevk alıyorum ki sorma....

Ayy suan bile tas gibi bunlar sanci canim doktorum oyle defi bana bugun. Bayada oluyor yani .

O zaman sabaha dogurmam lazım 5 dk bir şişiyorum resmen ama sanmam yemek yemeyi düşünüyorum ve kaşınıyorum doğuracak kadın böyle olmamalı...
Benimkide almamak için elinden geleni yaptı en son iğne yaptı dört tane çarşamba gun verecek onu da kıyamadım ondan diyo bide iri zten kızım 4.200 dogmuştu bana göre bu 5 gelecek anasının bogazı durmuyo ki Allahtan gebelikte kilo almam durdu yoksa ayvayı yemiştim

Ah kızlar abur cuburdan bahsedilmis. Gebelik şekeri nden dolayı 25. Haftadan beri iflagim kesildi diyet yapmaktan çikolataya hasret kaldım resmen ve hala doğurmadim doktorum normali bekletiyor zor da olsa sabrediyorum sukrediyorum

Bende de muhtemelen gebelik sekeri cıkacakti ama ben yaptirmadim testi. yoksa diyet verecek. yasak seyler daha cekici geliyo simdiki gibi. tutamiyorum kendimi elimde degil. allah yardimcimiz olsun. cogu gitti azı kaldi. bebisin kilosu nasil gidiyo suan ??

syns benimki gecen hafta 3600 dü normali beklersek 4500 olur diyo. ama kafasi cok büyük normal doguramazsin diyo. napicam bilmiyorum. öyle belirsizlikle bekliyorum senin haftan erken diye bekletmek istiyo sanirim. ben tartılmıyorum artik yoksa psikolojim bozuluyo

Benimki bir ay önce 3 tu doktor tam kilosunu soylemiyo artık onden gidiyodu bide en son 4 gibi dedi bakmayın kiloya falan dedi geçiştirdi oncekinde 4 u geçerse sezerysn yaparım demişti bi kaşınınca aldı 3 gun du kaşıntım bunda bir aydır kaşınırım ciger geliştirici vur de u o rahatlatmıştı bi kaç gun az önce gene kedi gibi tırmaladım ken de imi bacagım sızlıyor duş aldım uyusm da geçse keşke

Gecen gün burda bi kasınma muhabbeti gecti ertesi gün bi baktim ben de kaşınıyorum. psikolojim bozulmus iyice. insallah gecer hemen dayanilacak gibi olmuyo gercekten. az daha sabir dogumlardan sonra unuturuz bunlari hep ins

Bütün hamişler uyumuştur ama biz hastaneden geldik şimdi. Sinemaya gittik eşimle son seansa, filmin sonuna doğru birden kasılmalarım başladı, dakika tuttuk 3 dakikada bir geliyor..acile gittik. Nst ye baktılar, oğluşun kalp atışları çok fazla inip yükseliyordu, 100e kadar varan kasılmalarım vardı ama ağrım olmadığı için bu kasılmalara da önemsiz dedi acil doktoru. Sonra ödemim çok var diye bir de tansiyonum 14-9 çıkınca protein kaçırma muhabbetine idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı. Bunlar yumuşama için yaşadığın kasılmalar muhtemelen, gidip şimdi yat dinlen sabah tekrar gel nst ye bakalım yine dedi, için rahat etmeyecekse evde burda da yatabilirsin dedi biz de kalktık eve geldik. Sabah kendi doktorumu arayıp söylicem.. böyle ufak bi heyecan yaşadık

Bebis gelmeye yakin o zaman canim. Sanci kasilma devam ediyor mu?

Ben de hastaneden dönüyorum şimdi..Ağrı kasılma hiçbir şey yokken kanamam oldu.Nişan gibi değildi.Hastaneye gittim parmak yedim ben de açıklık yok nst ye girdim sancı yok.Ultrason normal.Kanama da kesilmişti gidene kadar.Şimdi evde tekrar olursa diye kendimi yicem.Çok korktum..

drlar birsey demedimi cnm? kanama neyden kaynaklanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…