Kusura bakma burda cipslerden nutellalardan bahsediyoruz gebelik şekeri olanlar için zor bı durum kusura bakma az kalmış dayanAh kızlar abur cuburdan bahsedilmis. Gebelik şekeri nden dolayı 25. Haftadan beri iflagim kesildi diyet yapmaktançikolataya hasret kaldım resmen ve hala doğurmadim doktorum normali bekletiyor zor da olsa sabrediyorum sukrediyorum
İlkim sezeryan o yüzden bu da öyle olacak cumartesi yada pazartesi günü dedi ama bakalım sanki bi gece suyum gelecek gibi hissediyorum
Kızlar karnınız taş gibi oluyo mu bş sagım şişiyo sonuna kadar bi solum
Ya demii kocaman oglu var adaminben oturuyorum buyuk oglumla kasik kasik yiyoruz kucuk oglanda karnimda yiyor ama bi dogurayim hepsi ucup gidecek
Bende tatlıcı drğil ekşiciydim derler ya ye ekşiyi doğur Ayşe'yi diye eşim ekşi yiye yiye kız doğuruyorsun diye ama bende bikaç gündür tatlıya dadandı nutella kavanozu ile yatıyorum resmen kaşık kaşık yiyorum
ben bi kaşıkta turk kahvesi atıyorum azıma aman bi zevk alıyorum ki sorma....Ben cips bisküvi sevmiyorum da. Çikolata kola patates kızartması hamburger falan hiç bırakmadım valla. Son 1 haftadır da küp şekere taktım kafayı. Gelip gidip ağzıma küp şeker atıyorum. Resmen uykudan küp şeker diye kalkıyorum
Ayy suan bile tas gibi bunlar sanci canim doktorum oyle defi bana bugun. Bayada oluyor yani .
Benimkide almamak için elinden geleni yaptı en son iğne yaptı dört tane çarşamba gun verecek onu da kıyamadım ondan diyo bide iri zten kızım 4.200 dogmuştu bana göre bu 5 gelecek anasının bogazı durmuyo ki Allahtan gebelikte kilo almam durdu yoksa ayvayı yemiştimDoktora kalsa yarın alacak beni de. ilk bebis benim o yüzden de normal olsun ki ikinciye de normal şansim olsun diyorum ama bebis baya iri. ne yapicam bilmiyorum o yüzden. benim sag tarafim şişiyo sadece. kasılma diyolar ama benimki degil cünkü nst de denk geldi hicbisey olmadi. ayagini dayiyomus bıdık
Ah kızlar abur cuburdan bahsedilmis. Gebelik şekeri nden dolayı 25. Haftadan beri iflagim kesildi diyet yapmaktançikolataya hasret kaldım resmen ve hala doğurmadim doktorum normali bekletiyor zor da olsa sabrediyorum sukrediyorum
Benimki bir ay önce 3 tu doktor tam kilosunu soylemiyo artık onden gidiyodu bide en son 4 gibi dedi bakmayın kiloya falan dedi geçiştirdi oncekinde 4 u geçerse sezerysn yaparım demişti bi kaşınınca aldı 3 gun du kaşıntım bunda bir aydır kaşınırım ciger geliştirici vur de u o rahatlatmıştı bi kaç gun az önce gene kedi gibi tırmaladım ken de imi bacagım sızlıyor duş aldım uyusm da geçse keşkesyns benimki gecen hafta 3600 dü normali beklersek 4500 olur diyo. ama kafasi cok büyük normal doguramazsin diyo. napicam bilmiyorum. öyle belirsizlikle bekliyorum senin haftan erken diye bekletmek istiyo sanirim. ben tartılmıyorum artik yoksa psikolojim bozuluyo
Benimki bir ay önce 3 tu doktor tam kilosunu soylemiyo artık onden gidiyodu bide en son 4 gibi dedi bakmayın kiloya falan dedi geçiştirdi oncekinde 4 u geçerse sezerysn yaparım demişti bi kaşınınca aldı 3 gun du kaşıntım bunda bir aydır kaşınırım ciger geliştirici vur de u o rahatlatmıştı bi kaç gun az önce gene kedi gibi tırmaladım ken de imi bacagım sızlıyor duş aldım uyusm da geçse keşke
İnş güzel haberler alırız..Ya onu bende merak ediyorum ne oldu acaba?
Bütün hamişler uyumuştur ama biz hastaneden geldik şimdi. Sinemaya gittik eşimle son seansa, filmin sonuna doğru birden kasılmalarım başladı, dakika tuttuk 3 dakikada bir geliyor..acile gittik. Nst ye baktılar, oğluşun kalp atışları çok fazla inip yükseliyordu, 100e kadar varan kasılmalarım vardı ama ağrım olmadığı için bu kasılmalara da önemsiz dedi acil doktoru. Sonra ödemim çok var diye bir de tansiyonum 14-9 çıkınca protein kaçırma muhabbetine idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı. Bunlar yumuşama için yaşadığın kasılmalar muhtemelen, gidip şimdi yat dinlen sabah tekrar gel nst ye bakalım yine dedi, için rahat etmeyecekse evde burda da yatabilirsin dedi biz de kalktık eve geldik. Sabah kendi doktorumu arayıp söylicem.. böyle ufak bi heyecan yaşadık
kimden bahsediyosunuz cnm merak ettmİnş güzel haberler alırız..
drlar birsey demedimi cnm? kanama neyden kaynaklanmisBen de hastaneden dönüyorum şimdi..Ağrı kasılma hiçbir şey yokken kanamam oldu.Nişan gibi değildi.Hastaneye gittim parmak yedim ben de açıklık yok nst ye girdim sancı yok.Ultrason normal.Kanama da kesilmişti gidene kadar.Şimdi evde tekrar olursa diye kendimi yicem.Çok korktum..
Yoğun bi kanama değildi bebek de normal olunca ciddi değil dedi doktor.Yarın kontrolum var zaten.drlar birsey demedimi cnm? kanama neyden kaynaklanmis
hayirlisi cnm kendini skma.. yarini bekle bakalimYoğun bi kanama değildi bebek de normal olunca ciddi değil dedi doktor.Yarın kontrolum var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?