- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Hmm gununu beklemis :) ama geceye en gec yarin gun icine sancilarin duzene girip hastaneye gtceksn icime dgdu:)Ediz Enesin Annesi erkek canım. Ay inşallah yaa bi an önce başlasın böylesi daha stresli :)
İçimden bi ses biz senle aynı gün doguracaz diyo.Ama senin beklenen tarih zaten yakın :) Benim de sancilarim var biraz da süre fln tutamiyorum bi vuruyo gecmiyo bazen.Bazen de çok hafif oluyo anlamıyorum.Ediz Enesin Annesi erkek canım. Ay inşallah yaa bi an önce başlasın böylesi daha stresli :)
Aynen oyle kiz ayaklari resmen kaburgami curuttuYok cnm o bi ayri hissedilio bu agrida bi ayri.. gece kasiliverio oy oyyy
Gecms olsun cnm. Bnde dustu karnim . Akinti cok zaten
Haha bakak gorek :)
Bnmde ole ayaklarini itio bazen kaburgalar kirilck saniorum mideme tekme atio falan yapio bseler iste.. :)
Benimde ole agri oluyo malesef bazen sure tutulmuo o yuzden. Ama bazen gercek olarak gelio kasilio sonra agri baslio sonra kasilma gecio agri hafife inio aralikli bole gelio sonra duzeni bozuluo. Ama bazende girio agri hep devm edio suan ole mesela benm surekli bi agri var bacagimada vuruoİçimden bi ses biz senle aynı gün doguracaz diyo.Ama senin beklenen tarih zaten yakın :) Benim de sancilarim var biraz da süre fln tutamiyorum bi vuruyo gecmiyo bazen.Bazen de çok hafif oluyo anlamıyorum.
Esimde bana dusmus dio ama bilmem en son kanamam olan muayenede dr kanal inmeye baslamis demisti. Yarin belli olck akibetimizAynen oyle kiz ayaklari resmen kaburgami curuttucok canimi yakiyor. Bende diyorum karnim inmis ama gorenler daha yukarida diyor. Doktorda zaten basi tam olarak kanala girmemis dedi
Ben de varim dogurmayan beklemedeyiz :)
Oooo senin gelmis artik . Bize bak bidee :))Bende varim!!! Takipteyim kizlar :)
Aa nie durdurmamm dio deli mi o daha 35 desin sonucta.Kızlar merhaba bizim kontrolümüz vardı bugün 35+3 üz...2700 olmuş meleğim...ilk kez nst ye girdim ve 120 ile bir sancı görüldü doktorum bu saatten sonra Doğum başlarsa durdurmam dedi...bugün kasılmam yoğun biraz...
Canım 35 den sonra durdurmam ben sende tam haftandasın dediAa nie durdurmamm dio deli mi o daha 35 desin sonucta.
herşeyi gelişmiş durumda ,benimde dün randevum vardı hep erken doğum riskim var 21. haftadan beri. benimde dikiş alınsa hemen gelecek o yüzden sezeryanı bekleyeceğim haftaya. suyum az olmasa 38. haftayıda görecek gibiydik. sordum bugünlerde doğsa ne gibi sorunlar olur diye, doktorum belki 1-2 gün küvezde kontrol amaçlı tutarız ona bile gerek olacağını düşünmüyorum dedi. bizim kilo düşük tabi 2400 ama su azlığı yüzünden düşük görünüyor olabilir dedi.Canım 35 den sonra durdurmam ben sende tam haftandasın dediaklımı karıştırdı tam organları gelişmiş midir ki doğsan bile çünkü sancılar var 2 gündür bugün daha yoğun...
Bu erken gec iside bi tuhaf bi yerde 35 premature yazio bi yerde 37. Ama sanirim 37 ye kadar premature oluyo. Insallah en azindan 37 yi gorursunuz canim. Yat bi is yapma wc kalk sadece dinlen bakalim dur biraz daha.Canım 35 den sonra durdurmam ben sende tam haftandasın dediaklımı karıştırdı tam organları gelişmiş midir ki doğsan bile çünkü sancılar var 2 gündür bugün daha yoğun...
Oooo senin gelmis artik . Bize bak bidee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?