2016 Aralık Anneleri

Kızlar mrb, bugun 38+1 haftalık buayeneye gittik kızımın kilosu. 3400 olmus doktor haftaya kadar doğmazsa iri olabilir bakıcaz duruma dedi normal doğum beklyrm bu arada. Bir de bebeğin cinsel organının dudakları iriymiş nolcak dedim doğsun bakarız dedi. Var mı bu konuyla ilgili fikri olan? Bugune kadar hiç bi sıkıntı yoktu canım cok sıkıldı fikri olan varsa beni aydınlatım lütfen doğum önü moralim cok bozuldu

Ediz Enesin Annesi erkek canım. Ay inşallah yaa bi an önce başlasın böylesi daha stresli :)
İçimden bi ses biz senle aynı gün doguracaz diyo.Ama senin beklenen tarih zaten yakın :) Benim de sancilarim var biraz da süre fln tutamiyorum bi vuruyo gecmiyo bazen.Bazen de çok hafif oluyo anlamıyorum.

Aynen oyle kiz ayaklari resmen kaburgami curuttu cok canimi yakiyor. Bende diyorum karnim inmis ama gorenler daha yukarida diyor. Doktorda zaten basi tam olarak kanala girmemis dedi

Selam kızlar .
Çok uzun süredir yazamıyordum. Ama güzel haberler çoğalmış. Bebişlerini kucaklarına alanları okudum. Rabbim bizleri bebeklerimizden ayrı kılmasın. Onların üzüntülerini yaşatmasın. Hayırlı kaderler yazmış olsun inşallah. Bizde bekleme modundayız. Küçük hanım ne zaman gelmek ister ise artık. Doğum görüntüde normal doğum gibi devam ediyor. Dün haftalık kontrolde sancı görüldü. Maalesef ben o sancıları hiç hissedemiyorum. Sonra açıklık varmı diye muayene ettiler. 1 parmak dedi açılmış. Sancı 5 dakikada 1 olmaya başlayınca gel dedi doktor. Dedim doktor bey ben zaten şu an ki sancıları hissetmiyorum ki nasıl anlayacağım bu sıklıkları. Dedi tam doğum sancısı başlayınca merak etme anlarsın dedi. Yani bindik bi alamete gidiyoz kıyamete misali, bir bilinmezlikde ilerliyoruz. Muayene sebebiyle sanırım gece peçete de iki toplu iğne başı kadar kan gördüm ama sanki sivilcen falan kanarya o kadar. Nişan dedikleriniz sanırım akıntı içinde geliyor. Ben de yok. Bakalım hayırlısı. Aile büyükleri onun nişan olduğu kanısına varmaları sebebiyle doğum heyacanı arttı. Beni de aldı bi telaş. Evin içinde yapacağım işleri yapmamı biri görse. Sabah 5 de yıkanıp kuruyan çamaşırları katla, ütü yap, bi makine daha çamaşır at, ortalığı topla. Aman dağınık olmasın sanki hemen doğuma gidiyorum. Akşam yemeğini erkenden koydum. Sancılanıp gidersem evde olanlar aç olmasın. Sonuç kızımla oturduk arka sokakları izliyoruz. Sessiz sakin ağrısız sancısız. Vallahi annem geliyor şimdi bize. Eşim alıp öyle geçecek evimize. Kızımı motive etmeye çalışıyorum. Hadi kızım başarabilirsin, bak ananende geliyor. Tamam dar bir kanal olabilir ama hadi bi gayret. 3 kilo oldun artık gücün de yerindedir inşallah. Sen yaparsın modundayım ama bakalım. Nasip ne zaman.

İçimden bi ses biz senle aynı gün doguracaz diyo.Ama senin beklenen tarih zaten yakın :) Benim de sancilarim var biraz da süre fln tutamiyorum bi vuruyo gecmiyo bazen.Bazen de çok hafif oluyo anlamıyorum.
Benimde ole agri oluyo malesef bazen sure tutulmuo o yuzden. Ama bazen gercek olarak gelio kasilio sonra agri baslio sonra kasilma gecio agri hafife inio aralikli bole gelio sonra duzeni bozuluo. Ama bazende girio agri hep devm edio suan ole mesela benm surekli bi agri var bacagimada vuruo

Aynen oyle kiz ayaklari resmen kaburgami curuttu cok canimi yakiyor. Bende diyorum karnim inmis ama gorenler daha yukarida diyor. Doktorda zaten basi tam olarak kanala girmemis dedi
Esimde bana dusmus dio ama bilmem en son kanamam olan muayenede dr kanal inmeye baslamis demisti. Yarin belli olck akibetimiz

Kizlar dogurak dogurak diye yirtiniozda bliosunuz daha 37 +4 yiz yani ben oleyim suan. Hadi bugunu gectik sayalim artik 37+5 iz hic bi skinti olmaz degilmi artik bebislerde. ? Yoksa bana kalsa 38 yapalim yani. Bu hafta sonunuda gorelim.cuma 38 olcz cunku.

Aa nie durdurmamm dio deli mi o daha 35 desin sonucta.

Canım 35 den sonra durdurmam ben sende tam haftandasın dedi aklımı karıştırdı tam organları gelişmiş midir ki doğsan bile çünkü sancılar var 2 gündür bugün daha yoğun...
herşeyi gelişmiş durumda ,benimde dün randevum vardı hep erken doğum riskim var 21. haftadan beri. benimde dikiş alınsa hemen gelecek o yüzden sezeryanı bekleyeceğim haftaya. suyum az olmasa 38. haftayıda görecek gibiydik. sordum bugünlerde doğsa ne gibi sorunlar olur diye, doktorum belki 1-2 gün küvezde kontrol amaçlı tutarız ona bile gerek olacağını düşünmüyorum dedi. bizim kilo düşük tabi 2400 ama su azlığı yüzünden düşük görünüyor olabilir dedi.

Canım 35 den sonra durdurmam ben sende tam haftandasın dedi aklımı karıştırdı tam organları gelişmiş midir ki doğsan bile çünkü sancılar var 2 gündür bugün daha yoğun...
Bu erken gec iside bi tuhaf bi yerde 35 premature yazio bi yerde 37. Ama sanirim 37 ye kadar premature oluyo. Insallah en azindan 37 yi gorursunuz canim. Yat bi is yapma wc kalk sadece dinlen bakalim dur biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…