Baya skilmaya basladim amane gelcekse gelsin basima dogsun artik hayirlisiyla diorum. Bugun agrilarim muhtesem bi sekilde geri dondu. Ama bizim oglandan ses yok. Zaten beklicegim son tarih 15 i . Sonrasini allahima emanet edip kendimi suniyi isterim heralde. Cunku artik bulantilarm yanmalarim cok zorluyo beni. Ve bu bacak agrisi cikti bide.
Vallaha kiz ha dogurduk ha dogurduk derken forumdakiler dogurdu daha biz oyle basket topu gibi yuvalaniyoruzBacimm millet pittiriyo habire biz kaldikkk :))
Kızlar bebeği göğsün altında duran yok mu benimki gibi? yatay olarak ve göğsümün altında duruyor.nefes aldıkça batıyor çok zor böyle.normalde doktor yarın almak istemişti ben 2si olsun demiştim 38+1 olsun en azından diye ama keşke doktoru dinleseydim.şimdi nasıl geçecek şu günler bilmiyorum umarım bugün geçer bu batmalar
Canim benim oglumumda ayaklari ve kici goguslerimin altinda doktor dedi daha tam inmemisKızlar bebeği göğsün altında duran yok mu benimki gibi? yatay olarak ve göğsümün altında duruyor.nefes aldıkça batıyor çok zor böyle.normalde doktor yarın almak istemişti ben 2si olsun demiştim 38+1 olsun en azından diye ama keşke doktoru dinleseydim.şimdi nasıl geçecek şu günler bilmiyorum umarım bugün geçer bu batmalar
Yok cnm o bi ayri hissedilio bu agrida bi ayri.. gece kasiliverio oy oyyyCanım bacak ağrım günler sonra dün baya bi gezmenden olmuştur. Vücut hamladı tabi 3-4 gün sürer bacak ağrın :)
Gecms olsun cnm. Bnde dustu karnim . Akinti cok zatenBende agri durumu sen kadar degil.ama akintim cogaldi bikacgundur. Az evvel.bi komsum gordu beni karnin dusmus dedi, dedim hayirlisi bakalim. Birde gribim fena oksuruyorum. Allah yardimcimiz olsun insallah
Haha bakak gorek :)Vallaha kiz ha dogurduk ha dogurduk derken forumdakiler dogurdu daha biz oyle basket topu gibi yuvalaniyoruzkiz sende benden once doguracan kesin icime oyle doguyor.
Bnmde ole ayaklarini itio bazen kaburgalar kirilck saniorum mideme tekme atio falan yapio bseler iste.. :)Canim benim oglumumda ayaklari ve kici goguslerimin altinda doktor dedi daha tam inmemisve sükür ki 2 cm aciklik var. Dogaca gun bile inebilir acelesi yok. Surda kaldi 14 gun
Genele kayıyorum gibi ama onda da ilk dakikalarına şahit olamıcam bebeklerin doğar doğmaz anneyle teması çok önemli ben asıl doğum sonrasından korkuyorum bugun çalışamaz raporumu verdım 21 Mart ta işbaşı yapıcam o zamana kadar kendimi mi toplayayım bebek daha minicik olucak nasıl bırakıcam inşallah iyileşme süreci uzun sürmez
Magnet çikolata kadar acil değil bence.Baktım benim oğlan erken.gelmeye niyetli az önce çikolata siparişini verdim ben de :) Onlar erken gelir de magnet yaptirmaya kalksam uzun sürecek galiba ne yapcam bilemedim.
Bende dr aradim. Yarin nst gir cisini yap odama gel dedi :))) acikliga tekrar bakariz bide tam anlamiyla cati bakariz dedi. Ben dedim gecen baktiniz cok iyi demistiniz ama tam incelenmedi aksam acile geldigimde dedim. Oda tam bakariz dedi. Bakalim bizde neler olmusmusmuss. Kalkar kahvaltimi eder giderim.. bir parmak senlikleri gunu daha yarin :) bide bu nisan isini gene soledim 25 inde gene geldi die oda nisan olunca simdiye dogum olur dio anlamadim valla. Nettede gelip 1 hafta sonra doguranda var 5 gun sonra doguranda degisik yani. Kendimi tutamam bugun giderim diodum ama tuttum cok ilginc. :)
Baktım benim oğlan erken.gelmeye niyetli az önce çikolata siparişini verdim ben de :) Onlar erken gelir de magnet yaptirmaya kalksam uzun sürecek galiba ne yapcam bilemedim.
BENDE HACISERIFTEN DÜN GECE VERDIM SİPARİŞİ
Evet haciseriften verdim.Canim haci seriftenmi verdin cikolata siparisini
Ayy ayy bakalim nazik olur diye dusunuyorum insallah . Bayan zaten dicem. Bu konu beni yipratti olabldigince hafif olsun dicem.zaten fazla zorlamasin sonra dogumu falan baslatir zaten acilmam var tetiklemesin annemi bekliorm :)Kiz sen valla parmak olayinda baya bakildi ya. Insallah yarinkide kolay gecer. Benimki bidaha 39. haftada bakarim dedi. Bakalim hayirlisi insallah
Bende şoklardayımvalla tebrik ederim bu kadar kısa sürede iyi gitmiş kilolar
Sağlık ocağında yapılan daha önemliymiş cnmBnm dogum yaptigim hastane isitme testiyle topuk kanini burda yapioruz demislerdi. Dogurdugum gun arar esim soler artk .
Verecek çoooook kilom var benim çoookVaaaaaay baya gitmiş ya süper. Offff bizden de inşallah hızlıca biter gider kilo :)
Bende şoklardayım
Drun tartısı bozuk dicem
Yarın sabah evde de tartılacam
Drun tartısı bozuksa
1 gün sevineyim bari :)
Sağlık ocağında yapılan daha önemliymiş cnm
Bebek emip sindirim yaptığı için vucut
Ben dışarda durdum ağladım
Verecek çoooook kilom var benim çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?