2016 Aralık Anneleri

canım benimde erken döllenme olmuş 1 hafta ozaman bende erkenmi doğurucam bu durumda ultrason ölçümlerini dikkate alıcam yani
Inan hiç bilmiyorum canım. Bende korkuyorum normalde kırk haftam doldu benim. Her an doğar mi diye. Ama ablam ilkini 42 de doğurdu. Acaba benim ki de mi bekliyor hala bilmiyorum ki. Kilo olarakta hiç 40 lık gibi değil. Hatta ultrason da 36 haftalıkken(sat a göre 38) gittiğim de kağıtta 34+5 falan yazdığı bile oldu. Bakalım neye göre doğacak. Sağlıkla doğsunlar inşallah

Bnm dogum yaptigim hastane isitme testiyle topuk kanini burda yapioruz demislerdi. Dogurdugum gun arar esim soler artk .

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Ayy kiz ben şok .. masallah doguran dogurana. masallah size Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikli bir sekilde. Hayirli olsun.

Bana da doğumdan sonraki 5 gün içinde gel dedi topuk kanı alinacakmis bebekten.Hastanede almiyorlar mi dedim bizimki farklı dedi.
Hmm iki kere mi delcekler yavrumu yaa kiyamam ki ben anneme devrederim o isi ben duymayim bende aglarim valla. Cok yufkayim napcaksam bole
Nyse artik arariz hastanede aldilar sizde alcakmisiniz deriz napalim.
Annemin önümüzdeki hafta uçak bileti vardı yaktı bu akşam geliyor.Kayinvalidem de aradı yarın geliyormuş.Heyt be dedim el kadar bebe daha şimdiden parmağında oynatıyor sizi Bi de doğmazmış erken :)
Bnmde annem cuma gelio. Oda dio gelirim 2gun sonra dogurursun insallah :) bide gununu beklerse die soguk soguk espriler bizdede dolanio
Sistemden ogrenceklerini sanmam cnm hangi birimizi bilsinlerki :) bana ara haber ver dediler.
Tesekkur ederim canim. Senden önce dogurduguma inanamiyorum hala
Sorma sormaa :))) ben gelcek derken gene gununu yaklastirdi sipamm :) yarin bakcaz bizde durum vaziyete :)

Canım sen bana özelden yazsana ne oldu ameliyatta ben hala kararsızım kesin sezeryan ama anestezi şekli ne karar veremedim

ben hep soluma yatıyorum zaten hamileliğimin başından beri wc harici kalkmam yasaktı. 28. haftadaki ciğer geliştiricide benimde 100 gr kadar almıştı belki daha az şimdi anımsamıyorum. 33. hafta ile 35 arasında 15 günde 250 gr almış. aslında 400 gr kadar alması lazımdı.
kilolu bebek olmamasının nedeni narin olmasıda olabilirmiş. o yüzden kiloya çokt takılmıyorum yemediğim içmediğim kalmadı. şu suyu nun azalması sıkıntı.

Aminnnn insallahh :)) Agrisiz acisiz dogum yapariz. Bu arada karar verdin mi genel mi olacaksin, spinal mi?
Genele kayıyorum gibi ama onda da ilk dakikalarına şahit olamıcam bebeklerin doğar doğmaz anneyle teması çok önemli ben asıl doğum sonrasından korkuyorum bugun çalışamaz raporumu verdım 21 Mart ta işbaşı yapıcam o zamana kadar kendimi mi toplayayım bebek daha minicik olucak nasıl bırakıcam inşallah iyileşme süreci uzun sürmez

Ben de varim dogurmayan beklemedeyiz :)
Baya skilmaya basladim ama ne gelcekse gelsin basima dogsun artik hayirlisiyla diorum. Bugun agrilarim muhtesem bi sekilde geri dondu. Ama bizim oglandan ses yok. Zaten beklicegim son tarih 15 i . Sonrasini allahima emanet edip kendimi suniyi isterim heralde. Cunku artik bulantilarm yanmalarim cok zorluyo beni. Ve bu bacak agrisi cikti bide.

İçin rahat olsun riskli dönemleri atlattık şükürler olsun.2 kiloyu da geçtiler.saglikla doğarlar insallah

Kizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
BAna da 5 gün içinde gelin dediler, hatta mümkünse nüfus cüzdanını da çıkartmış olursanız daha iyi olur dediler kayıt işlemleri için. Sadece topuk kanı için değil de emzirme ile ilgili sorun varsa o konuda yardımcı oluyorlar boy kilo takipleri ve aşı izlemi için gitmek gerek. Zaten bebekleri hiç bekletmiyorlar, kısa sürede işimiz görülür.

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.

Allah bagislasin canim
Gozun aydin

Nysee o surede annem de burda olck zaten gerci kvde varda olsun. Gideriz beraber ama iceri grmem ben.

Canım bacak ağrım günler sonra dün baya bi gezmenden olmuştur. Vücut hamladı tabi 3-4 gün sürer bacak ağrın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…