2016 Aralık Anneleri

Benim gunduz bi vurdu gecti. Arabada ne oturabildim ne uzanabildim bel agrim vardi. Eve geldim dus aldim gecti :)
Yalanciktanmiss demek. Ahh ahh o yalanci sancilarr var mi yokmuu. Gozumu saate diktirio. Bugun biraz fazlaydi bende. Asagi igne batmasi gbi bseler oluyo ve acayip baski . Bakalim. Yoldan gozumu cektim zaten. Ne zaman geliosa gelsin. Ben agrimi cekip oturuom :)

Benim o igne batmasi idrar torbasina baski yapinca oluyor. O daha fena bence

Hamileyken korunmasız ilişkide hamile kalmamamizin nedeni spermlerin rahime ulasmamasi değil, gebelik süreciyle birlikte yumurtlamanin durmasidir ama evet bebeğin yüzüne gidiyor mevzusu da mantıklı değil tabi ki

Kızlar benim dun akşamda oldu bu akşamda adet ağrısı gibi bir iki saat devam ediyor.sizce Dr A gitmelimiyim normal mi.tam göbişim altı

Canim doktorum agri geciyorsa yalanci sancidir ve belden vurarak kasik agrisi yapar ama dinlensende gecmez dedi. Senin agrin 2 saattir varmi? Yoksa 2 saat agriyip gectimi? Benimde o soyledigin bolge belden agri vurup aci surulmus gibi yaniyor sanci olunca ama geciyor

2 saattir ağrıyor.bakalım geçmezse gidicem heralde Dr a

2 saattir ağrıyor.bakalım geçmezse gidicem heralde Dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…