- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bnim gece oluyodu genelde aksam baslio gecede oluyodu ama bugun gunduzde olmaya basladi. Duzeni yok orasi ayriAy olmasın akşam akşam gündüz vaktı olsun sancılar
Yalanciktanmiss demek. Ahh ahh o yalanci sancilarr var mi yokmuu. Gozumu saate diktirio. Bugun biraz fazlaydi bende. Asagi igne batmasi gbi bseler oluyo ve acayip baski . Bakalim. Yoldan gozumu cektim zaten. Ne zaman geliosa gelsin. Ben agrimi cekip oturuom :)Benim gunduz bi vurdu gecti. Arabada ne oturabildim ne uzanabildim bel agrim vardi. Eve geldim dus aldim gecti :)
Kızlar yeğenim doğdu çoook şükür. Allah m çoook tatlıydı tombişimiz. Kilosu dörde yakın normal doğurdu
ekonomistgonul canım Allah razı olsun darısı bize'olsun.
Benim o igne batmasi idrar torbasina baski yapinca oluyor. O daha fena benceYalanciktanmiss demek. Ahh ahh o yalanci sancilarr var mi yokmuu. Gozumu saate diktirio. Bugun biraz fazlaydi bende. Asagi igne batmasi gbi bseler oluyo ve acayip baski . Bakalim. Yoldan gozumu cektim zaten. Ne zaman geliosa gelsin. Ben agrimi cekip oturuom :)
Kizlaar napiosunuzzz yokmu sancisi mancisi olan aksiyonu olannn :)
Benim de yok yahu.Tarih belli olunca geri kaçtı çocuk resmen göğsümün altında hissediyorum hareketlerini :)Kizlaar napiosunuzzz yokmu sancisi mancisi olan aksiyonu olannn :)
Ayy ayy verem olcam :))) hadi bi dua zinciri olusturalim hergun birimize :)) patir patir cikaralim :)Yok anacim yok. Oturuyoruz evde bos bos :))
Bnmde hem altta hem sol kaburganin oralarda ayyy bi tuhaf oluyorum kemigim.kirilck.Benim de yok yahu.Tarih belli olunca geri kaçtı çocuk resmen göğsümün altında hissediyorum hareketlerini :)
Hamileyken korunmasız ilişkide hamile kalmamamizin nedeni spermlerin rahime ulasmamasi değil, gebelik süreciyle birlikte yumurtlamanin durmasidir:))) ben mesaji okudum sadece guldum karisip cevap vrmek istememistim.Hemsireymis hangi okulu bitirmis merak ettim. Eger bebegin oldugu yere kadar gidiyosa rahme ulasio demektir o yuzden defalarca ust uste hamile kalmamiz gerekio dimi.. suan aktif bi hamilelik sureci varken oraya sperm gittiginde nolur bi dusunelim bakalim. Dollenme olur. Bebegin yuzune gidiyomus falan bu sacmaliklari cok okudum netten. Guluyorum valla sadece .. ayrica bu iliski isini dr lar soluyo zaten acilma hizlansin die.
Canım bişi sorcam sen ist.anadolu yakasında mı oturuyorsun.orda hangi devlete gidiyorsun gittiğin zamanBnmde hem altta hem sol kaburganin oralarda ayyy bi tuhaf oluyorum kemigim.kirilck.
Canım bişi sorcam sen ist.anadolu yakasında mı oturuyorsun.orda hangi devlete gidiyorsun gittiğin zamanBnmde hem altta hem sol kaburganin oralarda ayyy bi tuhaf oluyorum kemigim.kirilck.
Bnmde hem altta hem sol kaburganin oralarda ayyy bi tuhaf oluyorum kemigim.kirilck.
Kızlar benim dun akşamda oldu bu akşamda adet ağrısı gibi bir iki saat devam ediyor.sizce Dr A gitmelimiyim normal mi.tam göbişim altı
2 saattir ağrıyor.bakalım geçmezse gidicem heralde Dr aCanim doktorum agri geciyorsa yalanci sancidir ve belden vurarak kasik agrisi yapar ama dinlensende gecmez dedi. Senin agrin 2 saattir varmi? Yoksa 2 saat agriyip gectimi? Benimde o soyledigin bolge belden agri vurup aci surulmus gibi yaniyor sanci olunca ama geciyor
2 saattir ağrıyor.bakalım geçmezse gidicem heralde Dr aCanim doktorum agri geciyorsa yalanci sancidir ve belden vurarak kasik agrisi yapar ama dinlensende gecmez dedi. Senin agrin 2 saattir varmi? Yoksa 2 saat agriyip gectimi? Benimde o soyledigin bolge belden agri vurup aci surulmus gibi yaniyor sanci olunca ama geciyor
Normal onlar iste alistirma agrilari cnm endise etme. Bnm ole bi basliodu 3 gun suruyodu kesintisizKızlar benim dun akşamda oldu bu akşamda adet ağrısı gibi bir iki saat devam ediyor.sizce Dr A gitmelimiyim normal mi.tam göbişim altı
Kizlar normall bunlar telas etmeyin. Bnm de ilk basladifi zamanlarda baslio 3 gun suruyodu. Basliodu 4 saat suruyodu geciodu . Dogum agrisi ole saatlerce surmick gelip gelip gtcek rahat olun.2 saattir ağrıyor.bakalım geçmezse gidicem heralde Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?