Benim doktorum artık karından bakıyor ama ikili testte vajinal bakacağını söyledi bugün. Vajinal ultrasonun bir zararı yok canım.Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Kontrollerinizde vajinal ultrasonmu yapılıyor abdominal ultrason mu?Doktorum ikili teste vajinal yapacağını soyledi bir zararı olurmu?
Aynı düşünüyoruz canım. Ben de kızımda çok merak ediyordum cinsiyetini, bu sefer çok rahatım. Çünkü çok tatlı bir şey geleceğini biliyorum artık kız da olsa, erkek de olsa. Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yeter ki.Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıkla gelsin de. Sen kendini şartlandırma yine de doğduktan sonra kız erkek hiç fark etmiyo sevgisi hiç bişeye benzemiyo. İlkinde çok merak edrdim kız mı erkek mi. Şimdi hiç aklımda değil. Yine erkek olsun hiç fark etmez. Çünkü ne olursa olsun sevgisi maximum.
Damacana mı?selam canm valla ben de 20 aylık kızımı kucaklıyorum,çok zor oluyor,hani ağır değil ama çekiniyorum yine de,e çocuk bunlar da halden anlamıyorlar,dün akşam biraz uyuyayım dedim,kolumdaki kılları çekiyor,kirpiklerimi yoldu burnuma parmağını soktu,çok cadı,kubbaneyybi de o gün iki damacana su aldım marketten eşim çok kızdı ben de ne olacak ki kızımdan biraz ağır dedim ama haklı galiba
allah allah neden ikili testte vajinadan bakacak doktor? benim ilk hamileliğimde ikili test karından bakılmıştı. Bununla ilgili birşey dedimi doktor?Benim doktorum artık karından bakıyor ama ikili testte vajinal bakacağını söyledi bugün. Vajinal ultrasonun bir zararı yok canım.
Aaa eltimede herkez kızın olacak diyor 17 haftalık hala göstermemiş ama onunda çok hareketliymis kızlar nazlı oluyor tabi daha anne karnında inş hem oglan hem kız anası olmak nasip olur ikisinide tatmak isterimKızıma hileyle 11+3 te kız olabilir demişti doktorum. Erkekler çok hareketli oluyor kızlar daha sakin oluyor demişti. Seninde bebisin hareketliymis bak. Kızım öylece yatıyordu hiç hareket etmemişti.
Ayy bende çok severim acıyı kahvaltıda bile yerdim ama eşim bebeğe zararlı olur diye yedirmiyor birde acının söktürücü özelliği var fazla yememek lazım düşük riski içinEğer midede sorun yoksa, acı yemek tatlıdan iyidir bence canımBen acı biber yedikçe wc ye rahat çıkıyorum, kabızlığım da olmuyor. Akşam abarttım ama sanırım, ekmek vb. yiyemediğim için bibere yüklenince, sabaha karşı biraz midem yandı Can çekiyor ama Abartmamam lazım.
Ben hep kızım olmuş gormustum ama Dr büyük ihtimal oglan dedi o belli olmuyor canımGünaydın Arkadaşlar
Rüyamda hep erkek bebek görüyorum şu aralar oğlum mu olcak acaba :)
canım ikili test kanda ölçülen bir test benim bildiğim kan değerlerinden bakılıyor hatta nette de araştırabilirsin vajinal bakılacak bir yanı yok yaniBenim doktorum artık karından bakıyor ama ikili testte vajinal bakacağını söyledi bugün. Vajinal ultrasonun bir zararı yok canım.
Öyle canım herşeyi abartmadan yiyebiliriz çok uç şeyler olmadıktan sonra. Çok kasıp stres yapmaya da gerek yok bence.Pastorize edilmiş olduğu için zararı yok çok fazla yemedikten sonra diye okudum ama dikkat etmek gerekir tabi
Çok sağ ol canım. Kanama lekelenme falan yok şükür. Sadece baş dönmesi var o da yatıyorum kaç gündür hareketsizlikten sanırım. Senin nasıl gidiyor. Senin de ufak bebeğin vardı sanki öyle aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Hafızam çok kötü son zamanlarda.Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.
Küçük cimcime sevgisi hiç fark etmiyo tabiki ama kızların da nazı cilvesi bi başka. Hayırlı evlat olsun. Sağlıklı olsun hepsi. Allahın armağanı onlar bize.Aynı düşünüyoruz canım. Ben de kızımda çok merak ediyordum cinsiyetini, bu sefer çok rahatım. Çünkü çok tatlı bir şey geleceğini biliyorum artık kız da olsa, erkek de olsa. Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yeter ki.
canım ikili test kanda ölçülen bir test benim bildiğim kan değerlerinden bakılıyor hatta nette de araştırabilirsin vajinal bakılacak bir yanı yok yani
Benim fark ettiğim kucakta tutmaktan ziyade ilk kucağa alırken zorlanıyo insan. Bir de ben emziriyorum. Ama emerken hiç sabit değil sürekli bacakları üstümde. Tekmeliyo tabi bu durumda sıpam istemeden. Şu ilk zamanlar geçsin hepimiz daha rahat olucaz inşallah.Damacana mı?O kadar da yüklenme canım kendine. Benim kızım 12 kilo, kucağıma alıyorum ama uzun süre tutmamaya gayret ediyorum.
Evet canım en güzeli aslında tarif versene banada:)Canım bu günler de geçecek, az kaldı merak etme. Çıkartmıyorsan ne mutlu, o kadar yediğin bile fayda eder sana. Kumpirin yasak olduğunu duymamıştım, neden yasakmış? Dışarıda değil ama ben evde yapıp yiyorum hep, çok da seviyorum. Sadece içine salam sosis vb koymuyorum. İçine Bol kaşar tereyağ zeytin mısır kornişon turşu vb. seviyorum vallahi. Canım çekti akşama yapayım hatta
Zor bi karar canım. Ben testte riskli çıkıp yıkılan ama sağlıklı bebek doğuran çok kişi gördüm duydum. Hata payı yüksek bu testlerin. Ölçümün yapıldığı hafta ,cihazlar,bebeğin duruşu, ölçümü yapan doktorun hassasiyeti çok fazla faktör var. Burada bence senin ne düşündüğün önemli. Bi sıkıntı olursa ne yaprsın buna karar vermelisin. Ya da sonuç riskli de olsa bebeği doğururum ama neyle karşılaşacığımı bilmek istiyorum diyebilirsin. Ben ilkinde yaptırdım. Normal çıktı. Kısmetse bunda da yaptırıcam. Sonuç kötü cıksa da vazgeçmeyi göze alamam büyük ihtimal. Allah karar vermek zorunda bırakmasın kimseyi. Ama yine de kendimi hazırlamaya çalışırım böyle bışey mümkünse tabi. Yine de yaşamadan bilemem Allah da yaşatmasın.Kızlar ikili tarama testini yaptıracakmısınız ben kararsızım sonucda ne olursa olsun aldırmam
Çok sağ ol canım ya. İyiyim şükür 15-16 aydır dinlenip uyimaya hasretiz eşimle ama mecburi yatış olunca çok zor valla. Yok kanamam allahtan iyiyim. Senin küçük abla ne yapıyor. Yaptınız mı yemekleri akşam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?