2016 Aralık Anneleri

kumpir yasak değil de benm bildiğim kadarıyla içine konan malzemelerde sıkıntı var ketçap mayonez salam v.s. yememek gerektiği için olabilir
Ben salam sosis vs koydurmam hiçbir zaman zaten. İçine turşu zeytin bezelye salata havuçlu sos vs. severim Bence bu haliyle bulantıya iyi gelen zararsız bi seçim oluyor. Hepimizin sağlığı iyi gider umarım

geçmiş olsun benim kusmalar bulantılarda devam dün serum yedim biraz düzeldim. evde 10 günde 2 kilo vermişim bende kusmaktan bişey yiyememekten.

kızlar ankara' da yaşayanlar hangi doktora gidiyorsunuz benm doktorum ayrılıyormuş ta akademik kariyer için

Canım bu günler de geçecek, az kaldı merak etme. Çıkartmıyorsan ne mutlu, o kadar yediğin bile fayda eder sana. Kumpirin yasak olduğunu duymamıştım, neden yasakmış? Dışarıda değil ama ben evde yapıp yiyorum hep, çok da seviyorum. Sadece içine salam sosis vb koymuyorum. İçine Bol kaşar tereyağ zeytin mısır kornişon turşu vb. seviyorum vallahi. Canım çekti akşama yapayım hatta

Canım benim Maşallah. Büyüsün kuzucuk. Ben hala folik asit dışında birşey almıyorum. Acaba senin büyüklüğün 1. 17 cm olmasın. Benim senin haftanda o şekildeydi çünkü. Artık mm değil cm ile anılacak bebişin annesi. Büyüyor, 15 gün sonra da Allah'ın izniyle 2,5 cm civarında olacak.

Sat 26.03.2015
Dt 31.12.2016
Ankara
Yaş 27

Kızlar mide bulantisindan ilaçlarimi kullanamiyorum. En sevdiğim sampuanin kokusu bile midemi bulandiriyor. Dışardaki çiçeklerin kokusuna bayilirken şimdi tiksiniyorum. Çok zor bi dönem Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar, doktorum hastaneden ayrılıp özel muayenehane açtı. Biz de bugün eşimle çikolatamızı alıp hayırlı olsun demeye gittik. Sağolsun doktorum hadi bakalım dedi ve ultrasonda bebeğime baktık. Hareketlenmiş bu sefer, kalbi de pıt pıt atıyordu çok şükür. 30 Mayısa da ikili test için randevumuzu aldık.

Geçmiş çok birikmiş, anca okuyacağım. Herkese güzel bir gün diliyorum.

Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.

Herkese merhaba güzel anne adayları :)

Dün gece rüyamda annemle Bebek için nevresim takımı Bi de battaniye baktık. Hayır olsun inşallah :)

Bugün Allah' ın izniyle 10 haftayı doldurduk bebeğimle. Bulantım bugün minimal olsa da azaldı. Sabah kusmadan yataktan çıkabildim günlerdir ilk kez çok şükür :) dün canım ekşi yeşil zeytin istedi, gidip marketten aldık eve gelene kadar 15 tane yemişimdir. İlk kez bir şeyi böyle isteyerek yedim ve kusmadan içimde tutabildim o kadar iyi hissediyorum ki, çok şükür Rabbime, darısı başınıza sevgili anneler...

zaman herşeyin ilacı oldugu gibi, bulantıların da ilacı olacak inşallah:) zamanla geçeceğini umuyoruz:)

Çok teşekkür ederim. Doğrudur ultrason kağıdı 11,7 olarak gözüküyor belki makineden kaynaklı olabilir. Büyüsünler büyüsünler inşallah bekliyoruz heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…