- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
offf çocuklu eve yardımcı şart,ev işinden değil,çocuklarla oynayacak çocuk ruhlu dedeler eş dost lazımDoğru hatırlıyorsun canım, kızım 10 gün sonra 21 aylık olacak inşallah. Ben rahatım allaha şükür, biz babaanne, dede beraber yaşıyoruz. Gündüz babaanne bakıyor. Eşim de çok yardımcı sağolsun. Rahat rahat idare edebiliyorum henüz.
merhaba . bısey sorucam emzırırken hamıle kalınca emzırmeyı anında bırakıyolar dıye bılıyorum ben zararlıymıs sanırım bu konuda bılgın var mı ? doktora falan sordun mu ? Allah korusun yanlış bısey yapıyo olma da ben bıldıgımı söyleyımcanımBenim fark ettiğim kucakta tutmaktan ziyade ilk kucağa alırken zorlanıyo insan. Bir de ben emziriyorum. Ama emerken hiç sabit değil sürekli bacakları üstümde. Tekmeliyo tabi bu durumda sıpam istemeden. Şu ilk zamanlar geçsin hepimiz daha rahat olucaz inşallah.
Çok yakın hem de , 26 Ağustos 2014. Asya dedesine çok düşkün. Babaanne de dede de bayağı yaşlılar ama sağolsunlar çok güzel ilgileniyorlar. Benim de aklım hiç evde kalmıyor. İşim de rahat Allaha şükür, öğretim üyesiyim. Ders saatlerimi kendim ayarlıyorum. Ama ikinci bebeğe bakıcı tutacağız inşallah.offf çocuklu eve yardımcı şart,ev işinden değil,çocuklarla oynayacak çocuk ruhlu dedeler eş dost lazımbiz de burda yalnızız,ailelere gidince saatlerce uyuyoruz bu arada benim de kızım var 31 temmuz 2014 doğumlu,araları yakın galiba
ben yaptırmıcam arkadasım.Kızlar ikili tarama testini yaptıracakmısınız ben kararsızım sonucda ne olursa olsun aldırmam
evet nasıl bakılırsa bakılsın önemli olan güzel sonuçlar almamız inş herşey güzel olurKiloda etkendir vajinal için ama benim doktorum hassas bir ölçüm olduğu için ve net görebilmek adına bu şekilde yapacagını söyledi.kilom 59 bu arada.ilk hamileligimde doguma kadar karından bakıldı ikili testte dahil ama bu doktorumun tercihleri farklı şimdiye kadar bundada karından bakıldı benim isteğim doğrultusunda ama ölçümü rahat yapabilmesi için bu sefer bu şekilde olacak kısmetse.hepimizin yüzünü güldürecek sonuçlar olsun inşallah
Cnm şu ara çok yoğunumben geçen hafta hastaydım iyileştim yazmıştım kimse bana geçmiş olsun dememiş
Çok şükür iyi cnm bnmAzRASILAM hoş geldin bacım annen nasıl oldu
Benm geçmedi ama azaldı çok şükürkızlar nerdeyse hepimizin midesi bulanıyorbulantıları ilk geçen haber versin kaçıncı haftadaysa bizde o zmnı bi umut bekleriz :) belki geçer ben de çokk muzdaribim bu durumdan
Seni aile bakanı yapsak keşke :)Günaydın yoldaşlar. Keşke hamileliğin ilk üç ayında da yasal izinli olsak. Yatsak,yatsak,yatsak... bende yok şükür ama bulantı mahvetti çoğumuzu. Yorgunluk ,halsizlik ,uyku hepimizde ama.
Yaptıracağım inşallah cuma günüKizlar ikili tarama testi icin ne dusunuyosunuz yaptircak misiniz
Kaçıncı çocuk cuma eklerim inşallah hoşgeldinizSat 26.03.2015
Dt 31.12.2016
Ankara
Yaş 27
Allahım şifa versin, inşallah en kısa zamanda Masal bebeğini kucağında sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine götürebilmeni nasip etsin. Dualarımız seninle.Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Canııım dualar senınle rabbım tez Zaman'da yavrunu normal hayatına kavuştursunSelam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Bizim de aynı gibi canım. Anneanne babaanne dönüşümlü bakıyorlar. Yanımızdalar. Sağ olsunlar çok emekleri var üzerimizde.Doğru hatırlıyorsun canım, kızım 10 gün sonra 21 aylık olacak inşallah. Ben rahatım allaha şükür, biz babaanne, dede beraber yaşıyoruz. Gündüz babaanne bakıyor. Eşim de çok yardımcı sağolsun. Rahat rahat idare edebiliyorum henüz.
Sağ ol canım. Bırakma işi mecburi değil canım. Eskiler hemen bırak bebeğe yaramaz diyorlar da alakası yok. Doğuma kadar emzirip doğumdan sonra ikisini bir emziren büyük bi çoğunluk var yurtdışında özellikle. Ama bizim toplumumuz çok tuhaf karşılıyor bu durumu. Ben iki farklı doktorla görüştüm. Biri tavsiye etmedi açıkçası o da annenin tüm depoları tükenir diye. Yoksa bebeğe falan bi sıkıntı yok. Şimdilik emiyoruz bakalım ama baya bi azalttım. İstemiyorum ama bıraktırıcam yavaş yavaş. Çünkü kanamam birazda bunla ilişkili olabilir. Sağ ol canım düşündüğün için.merhaba . bısey sorucam emzırırken hamıle kalınca emzırmeyı anında bırakıyolar dıye bılıyorum ben zararlıymıs sanırım bu konuda bılgın var mı ? doktora falan sordun mu ? Allah korusun yanlış bısey yapıyo olma da ben bıldıgımı söyleyımcanım
Hehe olayım canım. Doğumdan sonra anneye 2 yıl ücretli izin de veririm o zamanCnm şu ara çok yoğunum
Çok geçmiş olsun
Çok şükür iyi cnm bnm
Teşekkür ederim
Benm geçmedi ama azaldı çok şükür
Seni aile bakanı yapsak keşke :)
Yaptıracağım inşallah cuma günü
Kaçıncı çocuk cuma eklerim inşallah hoşgeldiniz
Hehe olayım canım. Doğumdan sonra anneye 2 yıl ücretli izin de veririm o zaman
Oyum sanaHehe olayım canım. Doğumdan sonra anneye 2 yıl ücretli izin de veririm o zaman
Kızlar benim gibi aşırı bulantisi olanlar hangi ilacı kullanıyorlar acaba ben sürekli serum taktiriyorum 8 haftalik suan 6 hafta dan beri işe gidemiyorum bulantım beni mahvetti ne yesem çıkarıyorum doktor zofran ve zofer adında ilaç verdi kullanan oldumu hiç. . Bukadar bulanti tiksinti normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?