- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Bir kiz annesi olaraktan bende ayni duygular icindeyim canim hemde bi ablasi olan kizkardeşligi tatmis biri olaraktan hem kizkardesi olsun hayatta bi en yakin arkadasi olsun istiyorum hemde farkli bi tat olur diyerekten erkek... hayirlsiyla gelsin ins misafirlerimiz. Senin kiz kac yasindaydi? Bizim hanim 3 yasinda☺
Bu arada bende karnima karisim yag yaptirip bi surdum bi surmedim son ay da hepten biraktim surmeyi ama karnimda catlagim olmadi sonradan kilo verdikce belimde cikti cok az. Bencede yağ surmek pek bi farketmiyo
Selam verip kaçıyonSelam kızlar
Selam kızlar nasılsınız:)
Biz bugün ikili test yaptırdık kan sonucu iki haftaya kadar gelicek. Ölçüm yaptıranlar sadece ölçüm paylaşalım mı şimdilik?
Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm
Bu değerler hakkında fikri olan var mı?
Çok kalabalıktı konuşamadım kan sonucuyla gel dedi.
İnşallah iyi çıkar canım:) rica etsem eğer yakınındaysa ultrasondaki senin bu değerleri yazabilir misin... Özellikle ntSelam verip kaçıyon
nasılsın cnm
nasıl gidiyor
kontrollerin
bnm dr um ultrasonda baktığı anda dedi gayet normal 1 hafta sonrada kan sonuçların çıkar
iyiyse sen gelirsin kontrole dedi
Kötüyse biz ararız dedi
Allah korusun inşallah aramazlar
Hemen bakayım ultrason resminde yazıyor muİnşallah iyi çıkar canım:) rica etsem eğer yakınındaysa ultrasondaki senin bu değerleri yazabilir misin... Özellikle nt
Canım ikili testi yaptığı anda ekstra bi kağıt verdi ondan olması lazım o anki ultrason ölçümlerini yazdılar. Var mı sende? Aşağı ekledim bendekiniHemen bakayım ultrason resminde yazıyor mu
Ense kalınlığı canım. Normal dediyse bu kağıdı kanla birlikte mi verecek acaba sana canım?
Hayırlısı böyleymiş canım Rabbim den iyi bilemeyiz vardır bir hayırBiz bir ay deneyelim dedik canım hemen hamile kaldım :)
Seninki de küçük. Çok erken diyenler oldu ama birlikte büyür giderler dedik bakalım.
Biz bugün ikili test yaptırdık kan sonucu iki haftaya kadar gelicek. Ölçüm yaptıranlar sadece ölçüm paylaşalım mı şimdilik?
Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm
Canım bu kombine test değil, kan yok içinde sadece ultrason ölçümü ikili testinCanım 1/ diye başlayan sonuçlar olması lazım ona göre değerlendiriyorlar
Oy maşallah minige bir ay sonra mi ay ben 13.haftada öğrenme hayalleri:)Merhaba anneler,
İkili teste gittik minik büyümüş 13 hafta 1 günlükmüş elini kolunu oynatıyodu şeker şey Cinsiyetini söylemedi bir ay sonra dedi
Ultrason değerlerin nasıl çıktı canım? Nt? Crl? Burun kemiği? Ben de bugün yaptırdım daMerhaba anneler,
İkili teste gittik minik büyümüş 13 hafta 1 günlükmüş elini kolunu oynatıyodu şeker şey Cinsiyetini söylemedi bir ay sonra dedi
ayın 31 inde ikili testimiz ve kontrolümüz var sizinkiAllah'a şükür benim pek tiksinme falan olmadı zeytin yiyemiyorum bi tek ama diğer yemekleri de zoraki yiyorum işte :)
Benda bakıyorum aynı zaman denk geldiğim kişileri, bademlerin gelişimini :)
kontrolunuz ne zaman?
ayın 31 inde ikili testimiz ve kontrolümüz var sizinki
Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm
Normalini bilmiyorum ki :)Sizinki normal neden endişhe ettiniz ki?
Normalini bilmiyorum ki :)
O kadar yoğundu ki kan sonucunu alınca gel dedi gitti. Şimdi gelince nete baktım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?