Kızlar bebişin ilk hareketlerini nasıl hissedicez bende damar seyirmesi gibi bişeyler oluyo içimde sın 2-3 gündürde böyle karıncalanma gibi oluyo
mrveee28 belki de hormonlardan dolayı böyledir ama rahatladım yalnız olmadığımıa gerçekten
@izdmrarnavut_biberi teşekkür ederim kızlar demek ki aynı şeyleri yaşamamız normal hareketlerini hissedince inşallah daha çok değişecek bir de sürekli hasta hissetmekten sanırım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu hastalık hissi. bir de burada sürekli kusan arkadaşlar var Allah onlara kolaylık versin ben o kadar kötü olmadığım halde iyi hissetmiyorum
@elma_sekerim01 günaydın , afiyet olsun canım:) ben sabah 7 de çıkıyorum evden ama yolda kusarım diye doğru düzgün bişey yemedim şimdi yanımda bişiler var yicem bende
ya bu arada cumartesi doktorum diyetisyeniyle beraber beslenme eğitimi verdi özellikle sütü de yoğurduda pastörize tüketin dedi diyetisyen. benimde pek aklım almıyor. hadi sütü geçtim ama yoğurtta illa katkı maddesi var benim kendi evde yaptığım yoğurdu önermedi .. evde yoğurt yapıp yiyen varmı?
ya bu arada cumartesi doktorum diyetisyeniyle beraber beslenme eğitimi verdi özellikle sütü de yoğurduda pastörize tüketin dedi diyetisyen. benimde pek aklım almıyor. hadi sütü geçtim ama yoğurtta illa katkı maddesi var benim kendi evde yaptığım yoğurdu önermedi .. evde yoğurt yapıp yiyen varmı?
bende cam sisede satılan günlük sütlerle mayalıycam.yogurt yeni yemeye basliycam duzenli olarak.ilk baslarda yedigim herseyden nerdeyse tiksindim halada gecmedi baktim onun gececegi yok benim hamilelik gecip gidecek bi yerden baslamak gerek.beklenen dogum tarihimizin ayni oldugu arkadaslardan birisin bazen sizin cetvellerden takip ediyorum gelisimiBana da süt için pastörize öneriyoruz diğer sütleri en az yrm saat kaynatmak gerekiyo bu seferde bütün vitamini gidiyo demişti günlük süt içiyorum. yoğurda gelince hazır kullanıyodum ama geçen bi yazı okudum hazır yoğurt yicekseniz hiç yemeyin daha sağlıklı diyordu bende kendi yoğurdumu mayalamaya başlıcaktım.
kimi ne dediğii belli değil inan ki ama yinede kendim mayalıcam. Annemde kızdı zaten geçen gün biz hazır mı yiyip içtik Allah'a şükür hiç birinize bişey olmadı diye
Ne çabuk öğrenmişsinEvet kızlar ikili test sonucum geldi;
fb-Hcg 66,5
PAPP-A 1,23
Kombine risk 1/3627
Yaş riski 1/407
İkili test 1/659
Değerler 1/250 nin altında olursa amniyosenteze yönderiliyormuş sanırım. Henüz doktorumla görüşemedim internetten araştırdığım kadarıyla öyle yorumladım ben.
Evet kızlar ikili test sonucum geldi;
fb-Hcg 66,5
PAPP-A 1,23
Kombine risk 1/3627
Yaş riski 1/407
İkili test 1/659
Değerler 1/250 nin altında olursa amniyosenteze yönderiliyormuş sanırım. Henüz doktorumla görüşemedim internetten araştırdığım kadarıyla öyle yorumladım ben.
Günaydın hanımlar haftasonunu okudum bitirdim ohh.. herkese saglıklı sıhhatli bulantısız bir hafta diliyorum.. bu arada beslenmeyle ilgili benim de ciddi sıkıntılarım var yumurta süt yoğurt yiyemiyorum bir süredir doktoruma söyledim sıkıntı yapma ilaç takviyesi yaparız dedi.. (bu arada doktorumla da hala ve hala bir elektriğimiz tutmadı o konu da içimde bir yara off...) bir arkadaşım var işyerinde yeni hamile olduğunu öğrendi beklenen bir gebelik değildi ama ilk gebeliği biraz sıkıntılıydı yani 24. haftalarda bebeğin suyu çok çok azalmıştı ve sürekli istirahatle bekledi gününü ve tabiki doğumu erken oldu şimdi ikinci gebelikte yolun çok başında henüz 6 haftalık falan ve o kadar düzenli beslenmeye başlamış ki söylediği şey de hergün muhakkak bir tane muz yiyorum ve kaşar muhakkak bebeğin beslenmesinde çok etkili dedi aklıma geldi sizin de aklınızda olsun.. öptüm hepinizi
Evet canım ense kalınlığı galiba bu PAPP-A 1,23 çıkmış sonuçevet ben de okumuştum seninki riskin altında görülüyor. ben de yarın giidicem ikili test için merak ediyorum..
ne kadar da çıktı sonuclar.. ense kalınlıgına baktı mı ultrasondan ?
5 günde çıktı canım sonuçlarevet ben de okumuştum seninki riskin altında görülüyor. ben de yarın giidicem ikili test için merak ediyorum..
ne kadar da çıktı sonuclar.. ense kalınlıgına baktı mı ultrasondan ?
Evet canım ense kalınlığı galiba bu PAPP-A 1,23 çıkmış sonuç
Evet canım ense kalınlığı galiba bu PAPP-A 1,23 çıkmış sonuç
yok cnm bu PAPP-A (gebeliğe özgü plazma proteini-A) diye geçiyor kanda çıkan bi sonuç.
ense kalınlıgına nt diyolar ultrasonla doktor kendı olcuyo.
bu arada sonuclar cok gec cıkmıs, bakalım benımkı kac gunde cıkıcak
ankaraBilgilerinizi yazarsanız
yaş şehir
sat
beklenen doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Hoşgeldinz
bende cam sisede satılan günlük sütlerle mayalıycam.yogurt yeni yemeye basliycam duzenli olarak.ilk baslarda yedigim herseyden nerdeyse tiksindim halada gecmedi baktim onun gececegi yok benim hamilelik gecip gidecek bi yerden baslamak gerek.beklenen dogum tarihimizin ayni oldugu arkadaslardan birisin bazen sizin cetvellerden takip ediyorum gelisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?