- 4 Mayıs 2015
- 117
- 178
- 103
Ayni sekilde biliyor musun diyorum ki üzülüyor mudur acaba bu ruh halim yüzünden.. Kendini istenmiyor gibi hissediyor mudur.. Ben de vicdan azabı çekiyorumHormonlarımız bize oyun oynuyor süreklihepimiz aynıyız ne yazık ki...haksızlık yaptığımı düşünüyorum bende bebeğimeeee ve vicdan azabı çekiyorum...
Benimde 31'imde ikili testim var. hayirli sonuclar aliriz insallahayın 31 inde ikili testimiz ve kontrolümüz var sizinki
Merhaba Aralik anneleri. Hemen ardinizdan geliyorum ben de :) arada sizi de okuyorum basimiza neler gelecek diye.ya bu arada cumartesi doktorum diyetisyeniyle beraber beslenme eğitimi verdi özellikle sütü de yoğurduda pastörize tüketin dedi diyetisyen. benimde pek aklım almıyor. hadi sütü geçtim ama yoğurtta illa katkı maddesi var benim kendi evde yaptığım yoğurdu önermedi .. evde yoğurt yapıp yiyen varmı?
Geç dollenmedir belki canım benim bugun 9+1benimde sat 17.03.2016 ama ultrasonda doğum tarihi 31.12.2016 çıkıyo 8+4 şimdi
Offf aynen çok güldüm okurken pilav üstü ton bağlığında en çok da midem bulanıyor bende yalnız değilmişim şükür ki :)
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti
Tesekkur ederimLaTahzenInnallaheMeana seni ekledim
Geçmez cnm inşallah9 ay böyle geçmez canım umarım
Merhabalar Hayırlı Doğumlarınız olsunMerhaba Aralik anneleri. Hemen ardinizdan geliyorum ben de :) arada sizi de okuyorum basimiza neler gelecek diye.
38 yasindayim 69 kilo hamile kaldım. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum en azindan aşırı kilo almayayim diye.
Sutu ineklerine ve koyunlarina kimyasal vermeyen koyde oturan bir ogrencimizden aliyoruz. Tas gibi de yogurt oluyor ve eksiyor. Hazir yogurtlar eksimiyor katkilardan.
Gogus hassasiyeyi disinda ne bulanti ne kusma bişey de yok. Siz yavas yavas cinsiyetlerini de ogreniyorsunuz. Tebrik ederim. Hepimize saglikli mutlu dogumlar dilerim.
Çok merak ettim şu reklamıAhaaaa, ton balığı reklamından tiksinen çok kişiymişiz. Yalnız değilsiniz kızlar. :)
MaşallahTesekkur ederim
Bugün kontrole gittim bebis gayet iyi çok şükür daha bi bebeğe benzemis ama çok küçük tabi hala.
Ayni sekilde biliyor musun diyorum ki üzülüyor mudur acaba bu ruh halim yüzünden.. Kendini istenmiyor gibi hissediyor mudur.. Ben de vicdan azabı çekiyorumher sey icin onceden planlar yapan araştırmalar yapan internette dolanan ben simdi hiç... Arkadaşlarımin bebekleri icin bile daha cok araştırma yapmışımdır, şu iyiymis bu kullanışlıymis vs
Günaydın arkadaşlarGünaydın arkadaşlar
Geçenlerde kaşıntıları başlayan arkadaşlarım olmuştu :) bende geldim aranıza bi kaç gündür baya baya kaşınmaya başladı umarım çatlamaz
Selam verip kaçıyon
nasılsın cnm
nasıl gidiyor
kontrollerin
Haklısın canım is yerinde olunca sadece okuyorum cuma günü kontrolum var inşallah bakalım minik nasıl Olmuş göreceğiz mide bulantısı na devam yuvarlanip gidiyoruz sen nasılsın
bnm dr um ultrasonda baktığı anda dedi gayet normal 1 hafta sonrada kan sonuçların çıkar
iyiyse sen gelirsin kontrole dedi
Kötüyse biz ararız dedi
Allah korusun inşallah aramazlar
Henüz bişey sürmeye başlamadım eşimde dün akşam bepantol alalım dedi onun çatlak kremi varmıymış bilmiyodum ben mustelayı önermişti eczacı olan arkadaşım daha önceden hamile olan diğer arkadaşıma :) bu cuma kontrole gittiğimde sorucam bakayım doktoruma ne diyecekGünaydın arkadaşlar
Ben dün araştırdım şimdilik badem yağı sürüyorum ama bepanthol çatlak kremi almayı düşünüyorum eczaneden.
Günaydın arkadaşlar
Ben dün araştırdım şimdilik badem yağı sürüyorum ama bepanthol çatlak kremi almayı düşünüyorum eczaneden.
çok geçmiş olsun arkadaşım. çok zor gerçekten ateşli bir hastalık geçirmek hamilelikte. bende yaşadım biliyorum. sonunda da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım geçmedi ateşim çünkü. gerekiyorsa da sen de al. çok yüksek ateş bebeklerimize de zarar verebilir. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..Merhaba kizlar gecmisi okuyamadim 2 gundur felaket hastayim.faranjit olmusum ates yapisti yakama birakmiyo beni.surekli yatiyorum ilacta yok tabi.dr c vitamini al guzel besln dedi ama istah sifir hic birsey yiyemiyorum.
Dua edin bana bu gece atlatiyim artik.5 yasinda bi oglum var onunlada cok zir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?