2016 Aralık Anneleri

Herkese Günaydın

2 gündür iştah kaybı başladı bende de doğru düzgün bir şey yiyemez oldum inşallah toparlanırız ileri ki günlerde

günaydın kızlar:)) yaa mide bulantılarım tam hafifledi diyorum yine azıyor anlamadım ben bu işten birşey. sabah iş için hazırlanırken birden midem bulandı ve çıkardım. zaten boş mide hiç yaramıyor bana felaket midem bulanıyor ozaman. sizin de öyle mi oluyor? sık sık bişeyler yemem gerekiyor mide bulantım tetiklemesin diye off yaa

Günaydın güzel hanımlar,
Benim de bu ara göbeğim ve göğüs bölgesi kaşınıyor. Ama biraz da alerjilerim azdı gibi geliyor. Tırnaklamamaya çalışıyorum. Kaşındıkça bebe yağını bir sprey şişesine koydum, onu püskürtüyorum. ellerim yağlanmasın istediğimde de iyi oluyor, el değmeden Kakao yağını alınca da, onu da sürmeye başlayacağım. Duruma göre ilerleyen aylarda lierac alırım diye düşünüyorum.
Bu arada mide bulantım yok ama son 1 haftadır mide yanması ve ekşimesi var. Tost, karpuz yeyince biraz iyi geliyor. Midem ağır şeyler yeyince daha rahatsız oluyor.
Öptüm hepinizi, kocaman sevgiler

Çok geçmiş olsun canım Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

Gunaydin guzel anneler . biz daha yataktayiz oglumla benimde karin ve goguslerimde kasintilar oluyor bugun eczaneden inip krem alicam. 2.ci hamileligim oldugu icin mi bilmiyorum ama karinim daha cabuk cikti ilkine göre sizde durumlar nasil kizlar . Bende mide bulantisi hala baş safada malesef

kaşıntıya kakao yağını öneriyorlar kız katı olanını eritip sürmek çok iyi geliyormuş bilginize.
bir de doktoruna danışan var mı en erken ne zaman kullanabiliriz çatlak kremlerini :)
benim bu cuma kontrolum var gittiğimde sorucam :)

ilk bebeğim ama benimde sanırım çıkmaya başladı

bogaz iltihabina gercek sirkeli sulu gargara birde kaya tuzu karbonatlı gargara iltihabı gecir ki ates dussun insallah gecmis olsun

Bende dün lierac aldım kullanmaya da başladım çünkü sanırım erken şişmeye başlayacağım kaşıntılar başladı hem göğsümde hem karnımda...
ilk hamileligimde lierac kullandim sabah bebek yagi aksam lierac ertesi gun sabah aci badem sutu kremi aksam lierac.bir ay yetiyordu azar azar kullaninca simdi fiyati iyce ucmus arayis icindeyim.7 yil once tanidik eczaneden 50 tlye aliyodum simdi ne kadardir kimbilir bi ara 100 gibi gormustum siz ne kadara aldiniz.bu arada hic catlamadim

Günaydın arkadaşlar
Ben dün araştırdım şimdilik badem yağı sürüyorum ama bepanthol çatlak kremi almayı düşünüyorum eczaneden.
İlk bebeğimde badem yağı kullandım. Hiç çatlamadım. Sdc göğüslerim doğumun ardından süt inince birden şişti. O zaman altları biraz kızarmıştı. Ama şimdilerde onlarda geçti. Sdc sezeryan izim var kızımdan. Onun içinde kreme başlamıştım ama ikinci bebeği istediğim için devam etmemiştim. Yoksa o da kaybolmak üzereydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…