2016 Aralık Anneleri

canim ben annemi 15 yıl önce kaybettim zaten ama olsaydi şuan deli olurdu yanlız birakmazdi diye düşünüyorum. senin adina da üzüldüm .Sen yine maşallah işlerini baya bi hallediyorsun . ben çalışıyorum 8-5 işim masabasi ama işte de doğru düzgün çalışamiyorm evdede hicbir is yapamıyorum. Tüp bebek oldugi için ekstra dikkat ediyorum ki zaten öyle olmasa da dermanim yok hiç yok. inşallah geçecek bunlarda yeterki iyi olsunlar.
Arkadaşlar ben mi böyleyim hep halsizim ben ya bu kadar halsizlik normal mi hamilelikte acaba ?
yukarıda da anlattim hiçbişey yapamıyorum hicccc. yemek falan hak getire zaten yapamıyorum da yapsam da yiyemiyom zaten
Biz varız canım yalnız değilsin bana özelden bile yazabilirsin seni çok iyi anlıyorum
teşekkür ederim canim cok cok sagol. şuan abim eşi ve yeğenlerim geliyorlar yoldalar yengem bakar bir iki gün sağolsun cok iyi gelecekler bana .

Kızlar ben karnimda bazen pit Pitt birşeyler hissediyorum siz dede oluyormu eltim diyor oda hamile öğrendiğinden beri ben hissediyorum hareketlerini falan diyordu bence psikolojik onunki

Bugün evimiz ilaçlandı haşerelere karşı, ilaç zararsız dediler ama ben kokudan kusunca dışarı attık kendimizi. Dışarıda eşim patates kızartması yedi, ben de Bi kaç tane yedim ama eve gelince baktım, çok pişman oldum. Özellikle dışarda yapılan fast food tarzı patates kızartmalarında acyrillamid diye bir madde açığa çıkıyormuş, bu madde hem kanserojen hem de bebeğin beyin gelişimi için toksik bir maddeymiş, kendimi çok kötü hissettim ya Rabbim bebeklerimizi korusun, kendimi çok suçlu hissediyorum şu anda

Allah güç kuvvet versin canım bizlere ya
Sevindim bak iyi bari havan değişir canım benim

Geçmiş olsun canım bende az önce ne yediysem bugün çıKardım eşim daha kapıdan girdi kusmuk temizledi:)
Bende dışardan tüketmemeye çalışıyorum ama arada oluyor hepimizde maalesef canım

Kızlar ben karnimda bazen pit Pitt birşeyler hissediyorum siz dede oluyormu eltim diyor oda hamile öğrendiğinden beri ben hissediyorum hareketlerini falan diyordu bence psikolojik onunki

Canım seyirme şeklinde ben de hissediyorum, çoğu kişi de hissediyor formda okuduklarıma göre.

Maşallah Teyzoşa Biz de carsamba gitmiştik o gun tam 9 haftalık cikti, Boyu da 2,5 cm eşimle ben uzun sayılırız ortalamaya gore, bebis de uzun olacak diye dusunuyorum ama bakalim

Biz çok uzun değiliz eşim 1.73 ben 1.63 :) bebiş de sanırım minyon olacak 8+6 çıktık teyzoşu...

Arkadaşlar ben mi böyleyim hep halsizim ben ya bu kadar halsizlik normal mi hamilelikte acaba ?
Ben de aynı durumdaydım. Bu ara baya hafifledi. Hamilelikten mi bahardan mı bilemedim. BIR taraftan da evde biraz tadilat var, yatılı misafir gelecek, Zaten günlük rutin yoğun. Bunlar mı hareketlendirdi mecburen bilemiyorum :)

Iyi geceler herkese
Hanımlar bu haftalarda bebeği hissetmeniz imkansız. Rahim genişliyor yukarıya doğru çıkıyor bagirsaklardan kendine yer açmaya çalışıyor bunların hepsini bizler seyirme olarak hissediyoruz. Bende de aynı hisler var. Bebeklerini henüz 4-5 cm büyüklüğünde sizlerin hissedeceği kadar kuvvetli vuramazlar karinlariniza üzgünüm ama biraz daha beklemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…