- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Tok içtim evet. O kadar kötü çıkardım ki bugüne kadarki en berbat olanıydı. Umarım o ana özgü bişeydir ben de devam ederim siz de. SorucamTok karnına içtin canım demi bana dr tok karnına dedi bakalım birazdan yan etkilerini okucam mide bulantısı yapıyormu
canim ben annemi 15 yıl önce kaybettim zaten ama olsaydi şuan deli olurdu yanlız birakmazdi diye düşünüyorum. senin adina da üzüldüm .Sen yine maşallah işlerini baya bi hallediyorsun . ben çalışıyorum 8-5 işim masabasi ama işte de doğru düzgün çalışamiyorm evdede hicbir is yapamıyorum. Tüp bebek oldugi için ekstra dikkat ediyorum ki zaten öyle olmasa da dermanim yok hiç yok. inşallah geçecek bunlarda yeterki iyi olsunlar.Benim annem yakinimda oturuyor. Yürüyerek 15 dak. Sürer. 9. Haftamdayim ve bu zamana kadar ziyaretime bile gelmedi. Ben annem babam diyerek ziyaretlerimi aksatmadim ancak böylesi biraz daha üzücü oluyor. Haftalardir evim toz altindaydi. Esim aksamlari sadece mutfagi duzenliyor ve sonrasinda vakit gec olunca süpürge acma firsatimiz olmadi. Iki ay evim koktu diyebilirim.Her yer kirli yerler de iki karis toz var.artik mide bulantilarim da fazlalastigi icin güç bela kalkip evin her yerini dezenfekte ettim duzenledim. Bi ütü ve camasirlarim kaldi. Ve Rabbime sukrettim bana güç verdiği için kimseye muhtac etmediği için. Kahvaltimi kendim hazirliyorum hatta esimi ise göndermeye gayret ediyorum onu da ihmal etmek istemiyorum. Bilincaltima telkin yapiyorum sürekli iyiyim dayanikliyim diyerek. Ve bundan once iki düşük yaşadım bu 3. Gebeliğim ama bazen herkesin annesinin oncelikleri farkli olabiliyor. Bu arada bir yandan okulun sinavlarina çalışıyorum bi yandan kpss ve alan bilgisi sinavlarina çalışıyorum. Ayni zamanda bebek egitimi ile ilgili ve kendim için ayri kitaplar okuyarak 3 çocuk annesi olsaydim nazlanma lüksüm olmayacaktı diyerek güçlü olmaya çalışıyorum. Ve bunlarin yaninda namazlarimi kiliyor ve hatim yapmaya çalışıyorum. Rabbim bizi anne olmaya aday sectiyse bunun sabrini ve gücünü verecektir buna inaniyorum. Rabbim hepimize kolaylık versin. Amin.
yukarıda da anlattim hiçbişey yapamıyorum hicccc. yemek falan hak getire zaten yapamıyorum da yapsam da yiyemiyom zatenArkadaşlar ben mi böyleyim hep halsizim ben ya bu kadar halsizlik normal mi hamilelikte acaba ?
teşekkür ederim canim cok cok sagol. şuan abim eşi ve yeğenlerim geliyorlar yoldalar yengem bakar bir iki gün sağolsun cok iyi gelecekler bana .Biz varız canım yalnız değilsin bana özelden bile yazabilirsin seni çok iyi anlıyorum
Gayet normal canım bende oyleyim yalnız değiliz demekkiArkadaşlar ben mi böyleyim hep halsizim ben ya bu kadar halsizlik normal mi hamilelikte acaba ?
Ay canım çok sağol yalnız değilmişim bari. Şimdi bugün ne yediysem hepsini kustum açıldım biraz şükür.Yalnız değilsin canım bende çok halsizim sanırım normal bi durum
Bende hissediyorum seğeriyor tık tık :)Kızlar ben karnimda bazen pit Pitt birşeyler hissediyorum siz dede oluyormu eltim diyor oda hamile öğrendiğinden beri ben hissediyorum hareketlerini falan diyordu bence psikolojik onunki
Canım hadi güzel haberlerle bekliyoruz mimnakınla seni:)
Allah güç kuvvet versin canım bizlere yacanim ben annemi 15 yıl önce kaybettim zaten ama olsaydi şuan deli olurdu yanlız birakmazdi diye düşünüyorum. senin adina da üzüldüm .Sen yine maşallah işlerini baya bi hallediyorsun . ben çalışıyorum 8-5 işim masabasi ama işte de doğru düzgün çalışamiyorm evdede hicbir is yapamıyorum. Tüp bebek oldugi için ekstra dikkat ediyorum ki zaten öyle olmasa da dermanim yok hiç yok. inşallah geçecek bunlarda yeterki iyi olsunlar.
yukarıda da anlattim hiçbişey yapamıyorum hicccc. yemek falan hak getire zaten yapamıyorum da yapsam da yiyemiyom zaten
teşekkür ederim canim cok cok sagol. şuan abim eşi ve yeğenlerim geliyorlar yoldalar yengem bakar bir iki gün sağolsun cok iyi gelecekler bana .
Oyy çok sevindim böyle güzel şeyler duyunca çok çok mutlu oluyorum:)Canımmm biz güzel haberlerle geldik minnakım 2.2 cm :) 3 hafta sonra ikili tarama için gideceğiz...
Geçmiş olsun canım bende az önce ne yediysem bugün çıKardım eşim daha kapıdan girdi kusmuk temizledi:)Bugün evimiz ilaçlandı haşerelere karşı, ilaç zararsız dediler ama ben kokudan kusunca dışarı attık kendimizi. Dışarıda eşim patates kızartması yedi, ben de Bi kaç tane yedim ama eve gelince baktım, çok pişman oldum. Özellikle dışarda yapılan fast food tarzı patates kızartmalarında acyrillamid diye bir madde açığa çıkıyormuş, bu madde hem kanserojen hem de bebeğin beyin gelişimi için toksik bir maddeymiş, kendimi çok kötü hissettim yaRabbim bebeklerimizi korusun, kendimi çok suçlu hissediyorum şu anda
Maşallah TeyzoşaCanımmm biz güzel haberlerle geldik minnakım 2.2 cm :) 3 hafta sonra ikili tarama için gideceğiz...
Evet canımGayet normal canım bende oyleyim yalnız değiliz demekki
Kızlar ben karnimda bazen pit Pitt birşeyler hissediyorum siz dede oluyormu eltim diyor oda hamile öğrendiğinden beri ben hissediyorum hareketlerini falan diyordu bence psikolojik onunki
Maşallah TeyzoşaBiz de carsamba gitmiştik o gun tam 9 haftalık cikti, Boyu da 2,5 cm eşimle ben uzun sayılırız ortalamaya gore, bebis de uzun olacak diye dusunuyorum ama bakalim
Yaa ne güzel. Gözün aydın. Kendiliğinden mi geçti, bişey yaptın mı? Öyle birdenbire kesildi mi. Geçse oruç tutmak istiyorum. En azından denerdim. Yoksa bu şartlarda zorkızlar bu arada bulantılarım 3 gündür yok çk şükürrr darısı hepinize...
Ben de aynı durumdaydım. Bu ara baya hafifledi. Hamilelikten mi bahardan mı bilemedim. BIR taraftan da evde biraz tadilat var, yatılı misafir gelecek, Zaten günlük rutin yoğun. Bunlar mı hareketlendirdi mecburen bilemiyorum :)Arkadaşlar ben mi böyleyim hep halsizim ben ya bu kadar halsizlik normal mi hamilelikte acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?