2016 Aralık Anneleri

Kizlar gunaydin nasilsiniz. Bulantilar ne alemde artik 6 7 8 9 derken 12 yaptik cok sukur ne alemdesiniz hala devam eden varmi? Yada azaldi diyen
Kiz senle gunlerimiz ayni. Ama burdaki takvimim benim son adetime gore. Ulturasona gore tam 11 haftalik bugun benim hala bulantilarim devam ediyor malesef ne zaman biter bilmiyorum oglumda 9 ay cektim bulantilari hayirlisiyla gelsinlerde ragziyim cekecez artik

Bnim malesef gunum gunumu tutmuo bigun cok iyi bi gun yudum su alsam cikio. Onceki gun aksam bi basladim cikarmaya hic bisey kalmayana kdr gitti bnde bos mideyle bi guzel uyumusum. Ole.kusmaya baslayinca serumlarim var taktirioruz. Dun gittim taktirdim aksam. Iyim demeye korkuorum. Ama ben devamli yatiorum bise isteyince annem getirio yiorum uyuorum falan ole gecio iste bide bogazimda bi baski hissetmeye basladim neyin nesidir belli olmayan bise. Yarin endorine gtcem tiroid mi yapti baksinlar. O beni tum mahvetti. Kusmasamda kusturuo sanki bogazima bsw oturmus

Bndede umut diye bise kalmadi malesef. Yatip duruyorum 7 24 . Annem diyo geccek ben diorum hep bole. Iddiaya girdik .:) ins bi gun bnde buraya bick gbi kesildi yazcam.

Allah kimseye 9 ay gostermesin. 9 ay ayni siddetle surerse o bebek kac kg doguyo acaba . Cok can skici bise. Ins biraz olsun gecerde yeriz biseler

Benim de ilk bebeğimm olacak güncelleyebilirsiniz.:)
Bende hiç bulantı ve kusma olmadı ancak ameliyattır, ohss sendromudur pek çok sıkıntım oldu maalesef.. Aşırı uyarılmış yunurtalıklarım yüzünden bebeğin ikili testini uygulamak için elverişli ortam yoktu.
Salı günü tekrar gidip deneyeceğiz..
Allah hepimize kolaylıklar versin

Kizlar 3 ayi tamamladik tamamliycaz ne kadar kilo aldiniz yada verdiniz bu bulantilarla?
Valla canım 1.76 boyla 71 kiloyla hamile kaldım halen ayniyim ama iştahım yerindeydi ama tatlıya karşı ilgim çok azaldı bide yaptıklarımın tadı hiç olmuyor sanki elim bozuldu ama eşim ve yiyenler aynı diyorlar bilmiyorum beni mi kandırıyorlar
İnşallah fazla kilo almam o kadar ozeniyorumki incecik bacaklarla 9 aylık hamilelere
İnşallah hepimizin sadece karnı çıkar ekstra kilo almayız

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir

Kizlar 3 ayi tamamladik tamamliycaz ne kadar kilo aldiniz yada verdiniz bu bulantilarla?
Ben 3 kilo verdim 3 ayda maalesef halden de düşürdü beni yiyememek kanımı da düşürdü şimdi fırsat buldukça çekirdekli kara üzüm yiyorum kanım 11 den 10 a düşmüş doktor daha da düşürme dedi elimde olsa keşke ...yarın da pekmez alcam iyi bi yerden. Başka ne kan yapar ??

Ben 4 kilo verdim şimdiye kadar, daha 6. haftada bulantılarım başladı ve her geçen gün artıyor hayattan soğudum resmen yürüyüş iyi geliyordu ama havalar çok kötü onu da yapamıyorum annemlerin pisirdigini biraz yiyebiliyorum ama benim yapmam tam bir işkence..inşallah yakında azalır..buraya bile nadiren bakabiliyorum ama yazmaya gücüm olmuyor

kuru incir ve dut kurusu kan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…