Canım benim günüm geçtiğinden beri kasıklarımda karnımda göbeğimde altında sürekli pıt pıt oluyodu bugün dra sordum bebeğin hareketleri olabilirmi diye yok dedim 16 ila 20. Hafta arası duyabilirsin ancak dedi bende bebeğin hareketimi diyordum ama değilmişKızlar ben karnimda bazen pit Pitt birşeyler hissediyorum siz dede oluyormu eltim diyor oda hamile öğrendiğinden beri ben hissediyorum hareketlerini falan diyordu bence psikolojik onunki
Allah kolaylık versin valla canım ben kendime zor bakıyorum eşime bile bakamıyırum kendi ütülerini kendi yapıyor Allah güç kuvvet versin inşallahBen de aynı durumdaydım. Bu ara baya hafifledi. Hamilelikten mi bahardan mı bilemedim. BIR taraftan da evde biraz tadilat var, yatılı misafir gelecek, Zaten günlük rutin yoğun. Bunlar mı hareketlendirdi mecburen bilemiyorum :)
Yalnız değilsin bende hiçbir şey hissetmiyorum sadece göbeğim ileri geri atıyor o da benim kalbimin yansıması :)ya herkes hissetmiş ben hssetmıyorum hiç
Canim yok derken nasil yani. Komple mi gitti eskisi gbi oldun mu herseyi yio musun. Mesela su iceblio musun doyaaaa doyaaakızlar bu arada bulantılarım 3 gündür yok çk şükürrr darısı hepinize...
BAŞTAKI gibi değil azaldı ancak tamamen geçmiyor. Ağzımın tadı pek yok. Yani zevkle yiyemiyorum birşeyi. Zaten biraz fazla yersem bütün gün ağrıyor veya bulanıyor. Az ve sık rahatlık şuan benim için. Kesinlikle öğün atlamamak lazım bideKizlar gunaydin nasilsiniz. Bulantilar ne alemde artik 6 7 8 9 derken 12 yaptik cok sukur ne alemdesiniz hala devam eden varmi? Yada azaldi diyen
Ne guzel yazmissin canim bnde istanbulda yasiyorum normalde. Ama nevsehirliyim ailem burda cok kusup kg vermeye baslayinca ve basimdada senin bahsettigin annen gbi daha daha ilerisi bi kaynana olunca sorumsuz umursamaz kalktim zorla gucle geldim buraya bir aydir burdayim cuma esim geldi sabah yolcu ettim gitti iyi geldi biraz annem yanimda saolsun herseyi duzene koyduk kahvalti vs ilac su bu duzeninde iyim. Tamamen duzelince doncemBenim annem yakinimda oturuyor. Yürüyerek 15 dak. Sürer. 9. Haftamdayim ve bu zamana kadar ziyaretime bile gelmedi. Ben annem babam diyerek ziyaretlerimi aksatmadim ancak böylesi biraz daha üzücü oluyor. Haftalardir evim toz altindaydi. Esim aksamlari sadece mutfagi duzenliyor ve sonrasinda vakit gec olunca süpürge acma firsatimiz olmadi. Iki ay evim koktu diyebilirim.Her yer kirli yerler de iki karis toz var.artik mide bulantilarim da fazlalastigi icin güç bela kalkip evin her yerini dezenfekte ettim duzenledim. Bi ütü ve camasirlarim kaldi. Ve Rabbime sukrettim bana güç verdiği için kimseye muhtac etmediği için. Kahvaltimi kendim hazirliyorum hatta esimi ise göndermeye gayret ediyorum onu da ihmal etmek istemiyorum. Bilincaltima telkin yapiyorum sürekli iyiyim dayanikliyim diyerek. Ve bundan once iki düşük yaşadım bu 3. Gebeliğim ama bazen herkesin annesinin oncelikleri farkli olabiliyor. Bu arada bir yandan okulun sinavlarina çalışıyorum bi yandan kpss ve alan bilgisi sinavlarina çalışıyorum. Ayni zamanda bebek egitimi ile ilgili ve kendim için ayri kitaplar okuyarak 3 çocuk annesi olsaydim nazlanma lüksüm olmayacaktı diyerek güçlü olmaya çalışıyorum. Ve bunlarin yaninda namazlarimi kiliyor ve hatim yapmaya çalışıyorum. Rabbim bizi anne olmaya aday sectiyse bunun sabrini ve gücünü verecektir buna inaniyorum. Rabbim hepimize kolaylık versin. Amin.
ben özele gidiyorum.adıyaman da devlet e gitmek neredeyse imkansız.dr sayısı aznefise erdem Siz devlette mi özelde mi takiplisiniz?
o nasıl oluyo yaYalnız değilsin bende hiçbir şey hissetmiyorum sadece göbeğim ileri geri atıyor o da benim kalbimin yansıması :)
Günaydın canım çok şükür sorunsuz sağlıklı şekilde sonuna kadar gider inşallahKizlar gunaydin nasilsiniz. Bulantilar ne alemde artik 6 7 8 9 derken 12 yaptik cok sukur ne alemdesiniz hala devam eden varmi? Yada azaldi diyen
birşey yapmadım cnm.akşam yediklerimi çıkarıp yatmıştım.ertesi gün sabah bulantı yok uyandım..sanki ilk defa yemek yemeye başladım yaa nasıl kötü birşey bu bulantılarYaa ne güzel. Gözün aydın. Kendiliğinden mi geçti, bişey yaptın mı? Öyle birdenbire kesildi mi. Geçse oruç tutmak istiyorum. En azından denerdim. Yoksa bu şartlarda zor
evet cnm çok şükür komple gitti. şu an ne kdr geçmesini ne kdr çok istediğini anlıyorum..bende artık 9 ay çekerim herhalde diyordum umudum kesilmişti..ama birden bıçaktan kesilir gibi kesildiiiCanim yok derken nasil yani. Komple mi gitti eskisi gbi oldun mu herseyi yio musun. Mesela su iceblio musun doyaaaa doyaaa
günaydın..insan ne mutlu oluyor dimi bulantısız hayat:) derler ya sağlığımız kadar hastalık çeksek ne zor olurdu,, Allah korusunnn çok zorrGünaydın arkadaşlar
Bulantılar azaldı
Darısı sizlere
Ben öğrenmedim henüz bir ay sonra kontrolum var o zaman söyler sanırımgünaydın kızlar. cinsiyetini öğrenen var mıı
ben öğrenmek istiyorum artık ya :)Ben öğrenmedim henüz bir ay sonra kontrolum var o zaman söyler sanırım
ben de daha öğrenemedim çok merak ediyorumgünaydın kızlar. cinsiyetini öğrenen var mıı
ben pazartesi gidicem . sonra taa bır ay sonra cagırır herhaldeben de daha öğrenemedim çok merak ediyoruminşallah ayın 6 sında kontrolde öğrenebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?