2016 Aralık Anneleri

Kızlar ben karnimda bazen pit Pitt birşeyler hissediyorum siz dede oluyormu eltim diyor oda hamile öğrendiğinden beri ben hissediyorum hareketlerini falan diyordu bence psikolojik onunki
Canım benim günüm geçtiğinden beri kasıklarımda karnımda göbeğimde altında sürekli pıt pıt oluyodu bugün dra sordum bebeğin hareketleri olabilirmi diye yok dedim 16 ila 20. Hafta arası duyabilirsin ancak dedi bende bebeğin hareketimi diyordum ama değilmiş

Allah kolaylık versin valla canım ben kendime zor bakıyorum eşime bile bakamıyırum kendi ütülerini kendi yapıyor Allah güç kuvvet versin inşallah

Kizlar gunaydin nasilsiniz. Bulantilar ne alemde artik 6 7 8 9 derken 12 yaptik cok sukur ne alemdesiniz hala devam eden varmi? Yada azaldi diyen
BAŞTAKI gibi değil azaldı ancak tamamen geçmiyor. Ağzımın tadı pek yok. Yani zevkle yiyemiyorum birşeyi. Zaten biraz fazla yersem bütün gün ağrıyor veya bulanıyor. Az ve sık rahatlık şuan benim için. Kesinlikle öğün atlamamak lazım bide

Ne guzel yazmissin canim bnde istanbulda yasiyorum normalde. Ama nevsehirliyim ailem burda cok kusup kg vermeye baslayinca ve basimdada senin bahsettigin annen gbi daha daha ilerisi bi kaynana olunca sorumsuz umursamaz kalktim zorla gucle geldim buraya bir aydir burdayim cuma esim geldi sabah yolcu ettim gitti iyi geldi biraz annem yanimda saolsun herseyi duzene koyduk kahvalti vs ilac su bu duzeninde iyim. Tamamen duzelince doncem

Kizlar gunaydin nasilsiniz. Bulantilar ne alemde artik 6 7 8 9 derken 12 yaptik cok sukur ne alemdesiniz hala devam eden varmi? Yada azaldi diyen
Günaydın canım çok şükür sorunsuz sağlıklı şekilde sonuna kadar gider inşallah
Ben son 3 gündür yine kusuyorum en son dün akşam bütün gün yediklerimi çıkarttım rahatladım boş mideyle bi güzel uyumuşum kahvaltımı da sağlam yaptım çok şükür bulantım yok gibi bugün bakalım
Sende durumlar nasıl?

Yaa ne güzel. Gözün aydın. Kendiliğinden mi geçti, bişey yaptın mı? Öyle birdenbire kesildi mi. Geçse oruç tutmak istiyorum. En azından denerdim. Yoksa bu şartlarda zor
birşey yapmadım cnm.akşam yediklerimi çıkarıp yatmıştım.ertesi gün sabah bulantı yok uyandım..sanki ilk defa yemek yemeye başladım yaa nasıl kötü birşey bu bulantılar kızımda görmemiştim hiç böylee
Canim yok derken nasil yani. Komple mi gitti eskisi gbi oldun mu herseyi yio musun. Mesela su iceblio musun doyaaaa doyaaa
evet cnm çok şükür komple gitti. şu an ne kdr geçmesini ne kdr çok istediğini anlıyorum..bende artık 9 ay çekerim herhalde diyordum umudum kesilmişti..ama birden bıçaktan kesilir gibi kesildiii ennn yakın zamanda bulanan tüm arkadaşların geçer umarım

Günaydın hanımlar
Benim de belirtiler çok şükür azaldı artık daha dinç hissediyorum kendimi sabırsızlıkla 1temmuz u bekliyorum nasıl gececekse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…