2016 Aralık Anneleri

ben de hiç kilo almadım...bulantılar biraz azaldı ama mide boş kalınca feci kasılıyo asla boş bırakmaya gelmio

Ben de 3 kilo verdim, eğer doktorun tartısıyla benim tartı aynı gösteriyorsa. 59 la hamile kalmıştım şimdi 56 geliyorum.

Benim de hedefim Allah nasip ederse maksimum 70 le hamileliği tamamlamak.

Bulantım azaldı sürekli bulanmıyor ama üç dört gündür yine iki kez kusarak tamamlıyorum günü. Dün süt darı yedim, arkasından hepsi çıktı, Boğaz'ımı yemek borumu yırttı resmen. Dünden beri yutkunurken ağrı çekiyorum, faranjit olmuşum gibi acıyor Annem de yok, eşim de nöbette. Bugün iki arkadaşım geldi, yoksa herhalde zırıl zırıl ağlayacaktım

Bugün 11+3 uz
54 le başladım şimdi 55 im. ..
1 kilo aldım. .
Bazen kendi yaptiklarimi yiyebiliyorum bazen hiç yiyemiyorum. .
Tika basa Yemek yiyorum yarım saat sonra hiç yememis gibiyim. .midem kaziniyor
Ben de hurma aldım öyle olunca bi tane atıyorum ağzıma iyi geliyor

Hurma son ay serbest Can'ım rahmi de kasılma yapar ilk aylar binde bir ye

Erkekse ve karın ince ise yanı kg li değilsen ıkıncı ay da pıt pıt diyw duyulur kaşığında ama kız ise dört ayında sanırım cunku ben oğlumda kırk günlükken hıssettım bu içime kız doğuyor ve hıc hıssedemıyorum daha hayırlısı tabi oğlumda esımle gece uyanmıştık tekme hıssıne elhamdulillah 17 haftalık tım

Maasallah Can'ım güçlü olmak bize düşen. Elhamdulillah namaz ve hatim yapman en güzel İ sınav ların da rabbım yardımcın olur ınal

Böyle birşey olabilir mi ya resmen sezeryan a yönlendirmeye çalışıyorlar. Normal doğum yapmayan doktor olur muymus çok kızdım doktorunuza . Yoğunluk da bahane bence

arnavut_biberi çok üzüldüm canım en başından beri yazisiyoduk Sanki yakın arkadaşıma olmuş gibi hissettim çok geçmiş olsun hayırlısı böyle imiş belki de bu kadr erken ayrılması , ilerleyen zamanlarda kaybetseydin daha travmatik olabilirdi. Kendine iyi bak ...

ah kıyamam size de çok geçmiş olsun canım benim,geçen hafta dut,olgun erik falan yedi,annemler ondandır diyor ama bunca gün sürer mi bilmiyorum,süzüldü yawrum zaten iştahsız,salgın olacağı aklıma gelmedi hiç,Rabbim esirgesin cümlemizin evladını

Günaydın kızlar. Bana doktor ikili test normal çıktı bir ay sonra gel demişti ama cinsiyet konusunu merak ediyorum. Başka bir hastaneye gidip baktırsammı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…