- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
tam olarak nerende seğirme oluyor canım benim ilk gebeliğim anlayamıyorum hiç bilgim yokbu arada bende de seğirme oluyor karnımda :)onu görünce rahatlıyorum huzur buluyorum..
bnm tüm göstergeler erkek ama dr kıza benziyor dedi kesin olmamakla birlikteBu doktorların tahminde bulundukları hamisler ikili testlerde serbest beta hcg kaç çıktı bi arkadaşın teorisi tutacak mı merak ediyorum. 50 den aşağı ise erkek yukarda ise kız demişti
bende ki tam kasıkda canım sağ tarafta daha çokca :)tam olarak nerende seğirme oluyor canım benim ilk gebeliğim anlayamıyorum hiç bilgim yok
benimde ilk canım tam sol karnımın altına doğru tık tık atıyor:)tam olarak nerende seğirme oluyor canım benim ilk gebeliğim anlayamıyorum hiç bilgim yok
Insallah canim hayirlisi olsun saglikli olsun yeterBana da erkek gibi geldi paralel değil bayağı dik nubu :) hayırlı olsun oğluna arkadaş yoldaş olacak inşallah
placebo effect canım hayırlı olsun kızımız sağlıkla gelsin inşallah, tebrik ederim annesi
senuber canım tebrik ederim, oğluşlar çoğalıyor, sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de ilk tahmin erkekti, bakalım haftaya ne diyecek doktor.
Kızlar bende de bazı değişik şeyler oluyor karnımda, pıt pıt mı emin olamıyorum. Ben bazen deneme amaçlı karnımın üstüne yatıyorum, o zaman artıyor, düzensiz aralıklarla damar atması gibi birşeyler hissediyorum. Bilmem bizim pambık mıdır
Hee pit pit ))))) evet canim erkekbnm tam 1 haftada çıktı cnm
o gün arayıp dr sekrterine sordum ertesi günde kontrole gittim
doyuntu pıt pıt olabilir mi
evet birde seyirme oluyor
sennki erkek dimii
Cok tesekkur ederim canim )) sizde soktorlar kesin soylemiyor galiba bizde kesin soyluyolar )))placebo effect canım hayırlı olsun kızımız sağlıkla gelsin inşallah, tebrik ederim annesi
senuber canım tebrik ederim, oğluşlar çoğalıyor, sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de ilk tahmin erkekti, bakalım haftaya ne diyecek doktor.
Kızlar bende de bazı değişik şeyler oluyor karnımda, pıt pıt mı emin olamıyorum. Ben bazen deneme amaçlı karnımın üstüne yatıyorum, o zaman artıyor, düzensiz aralıklarla damar atması gibi birşeyler hissediyorum. Bilmem bizim pambık mıdır
canım seninkinke 74 mm yazıyor mesela yani 7,4 cm :))Ya kizlar burda neden hala mm yaziyor bebisler 7 sm'i gectii
Canim hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.selam güzel annişler bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu kızımmmmm oluyorrr
Selam kizlar, birkac gundur giremiyorum moralim cok bozuk. Gecen hafta Sali gunu ikili test'im oldu. Sonucu bugun aldim 1/990 ihtimal cikmis. Doktorum orta seviyede risk oldugunu soyledi, yarin sabah baska bir test yapacaklar. Harmony test ismi - anne kanindan bebegin DNA'sini ayiriyorlarmis oyle analiz ediliyormus. Sonuc %99 dogru cikiyormus. Yasim 35 oldugu icin kan degerim ve NT normal olsada riskim orta seviyede cikti yaCok moralim bozuldu. Yurt disinda yasiyorum, esimde is gezisine gitti haftaya donecek. Yalniz kalinca insan cok caresiz hissediyor. Lutfen bizim icin dua edin sonuclarimiz iyi ciksin...
Günaydın arkadaşlar
uykularım tilki uykusuna döndü nedense
deliksiz upuzun uyuyan ben
40 kere uyanır oldum
Hayirlisi olsun canimm insallah saglikla kucaginizada alirsiniz.Foto yukleyemedim olsun dun randevum vardi cok sukr her sey yolunda kalbinide dinledim hareketlerinide gordum Allahim nasil guzel bi duygu hatta kayinvalidem videoya cekti durup durup izliyorum youtub cocuklarini rahat biraktim yani ☺)))) veeee cinsiyetini oyrendimmm teyzeleriii insAllah oglum olacak
Hee oylemiymis )))))) 7.73 cikti dun bizimki yakinmiscanım seninkinke 74 mm yazıyor mesela yani 7,4 cm :))
Tesekkur ederim canim :)Canim hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Canim kotu dusunme lutfen arkadaslarda yazmis bu testlerdeki sonuclarin dogruluk payi %100 degil.gorumcemede amniyosentez demislerdi ama yaptirmadi bile cok sukur 2 cocuguda saglikli.
Offf o uyku sorunu bendede var cok uyaniyorum ve cok zor daliyorum geriye.
Hayirlisi olsun canimm insallah saglikla kucaginizada alirsiniz.
Benim ertesi gün çıkmıştı devlet hastanesi olduğu halde niçin bu kadar bekletiyolar acaba..Günaydın arkadaşlar
Iki test tam 1 hafta sonra mı çıkıyor çıksa da rahatlasam çok merak ediyorum 5 gün oldu
Geç olsun temiz çıksın sağlık olsun canım perşembeye az kaldı 1 hafta olcak.Benim ertesi gün çıkmıştı devlet hastanesi olduğu halde niçin bu kadar bekletiyolar acaba..
Oyy maşallah canım benimSelam kızlar. Dün rahmimde ve vajina içinde bi yoğun sancı oldu yürürken. Bi kaç kez devam etti. Bugün doktorumla randevumuz vardı zaten hemen danıştım. Düşük tehlikesinin çağrıştırdı dedi. 13+4üz ilk kez böyle bişey yaşadım. Bütün enerjim ve moralim gitti. Progeastan fitil başladı bugün kullanıcam. Çok korkuyorum açıkçası.
Bu benim asıl doktorum yani özel olan. Rapor almana gerek yok dedi, bilemiyorum ben biraz rahat mı davrandı acaba, istirahat vermeliydi diye düşünüyorum. Ama şimdilik çalışmaya devam edeceğim dediği üzere.
Bebeğim iyi görünüyor, %95 erkek dedi. Artık kesin diyebilirim sanırım:) sağlıkla gelsin inşallah.
Umarım herkes iyidir...
Sağol canım Allah razı olsun. Güzel dualarınız gibi güzellikler sizinle olsun.Oyy maşallah canım benim
Ama keşke dinlenme verseydi canım ya en azından 2 gün dinlenseydin
Bebeğin iyimiş bak üzme kendini çok dikkat et ani hareketlerden Allaha emanet
Al canım en iyisini yaparsın valla dinlenmek kadar güzel bişey olamaz şu an sana.Sağol canım Allah razı olsun. Güzel dualarınız gibi güzellikler sizinle olsun.
Diyorum ben de az ötemde özel hastane var diğer doktorum orda bi görünüp rapor alsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?