2016 Aralık Anneleri

Bu doktorların tahminde bulundukları hamisler ikili testlerde serbest beta hcg kaç çıktı bi arkadaşın teorisi tutacak mı merak ediyorum. 50 den aşağı ise erkek yukarda ise kız demişti
bnm tüm göstergeler erkek ama dr kıza benziyor dedi kesin olmamakla birlikte
haftaya gidecem bebiş uygun poziyondaysa bence artık kesin der ona göre alışverişe başlarım
serbest betam 27,5 bu arada

placebo effect canım hayırlı olsun kızımız sağlıkla gelsin inşallah, tebrik ederim annesi
senuber canım tebrik ederim, oğluşlar çoğalıyor, sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de ilk tahmin erkekti, bakalım haftaya ne diyecek doktor.

Kızlar bende de bazı değişik şeyler oluyor karnımda, pıt pıt mı emin olamıyorum. Ben bazen deneme amaçlı karnımın üstüne yatıyorum, o zaman artıyor, düzensiz aralıklarla damar atması gibi birşeyler hissediyorum. Bilmem bizim pambık mıdır

Canım sen yinede karnının üstüne yatmamaya çalış

Cok tesekkur ederim canim )) sizde soktorlar kesin soylemiyor galiba bizde kesin soyluyolar )))

selam güzel annişler bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu kızımmmmm oluyorrr
Canim hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Canim kotu dusunme lutfen arkadaslarda yazmis bu testlerdeki sonuclarin dogruluk payi %100 degil.gorumcemede amniyosentez demislerdi ama yaptirmadi bile cok sukur 2 cocuguda saglikli.

Günaydın arkadaşlar
uykularım tilki uykusuna döndü nedense
deliksiz upuzun uyuyan ben
40 kere uyanır oldum

Offf o uyku sorunu bendede var cok uyaniyorum ve cok zor daliyorum geriye.

Hayirlisi olsun canimm insallah saglikla kucaginizada alirsiniz.

Tesekkur ederim canim :)

Selam kızlar. Dün rahmimde ve vajina içinde bi yoğun sancı oldu yürürken. Bi kaç kez devam etti. Bugün doktorumla randevumuz vardı zaten hemen danıştım. Düşük tehlikesinin çağrıştırdı dedi. 13+4üz ilk kez böyle bişey yaşadım. Bütün enerjim ve moralim gitti. Progeastan fitil başladı bugün kullanıcam. Çok korkuyorum açıkçası.

Bu benim asıl doktorum yani özel olan. Rapor almana gerek yok dedi, bilemiyorum ben biraz rahat mı davrandı acaba, istirahat vermeliydi diye düşünüyorum. Ama şimdilik çalışmaya devam edeceğim dediği üzere.

Bebeğim iyi görünüyor, %95 erkek dedi. Artık kesin diyebilirim sanırım:) sağlıkla gelsin inşallah.

Umarım herkes iyidir...

Oyy maşallah canım benim
Ama keşke dinlenme verseydi canım ya en azından 2 gün dinlenseydin
Bebeğin iyimiş bak üzme kendini çok dikkat et ani hareketlerden Allaha emanet

Oyy maşallah canım benim
Ama keşke dinlenme verseydi canım ya en azından 2 gün dinlenseydin
Bebeğin iyimiş bak üzme kendini çok dikkat et ani hareketlerden Allaha emanet
Sağol canım Allah razı olsun. Güzel dualarınız gibi güzellikler sizinle olsun.
Diyorum ben de az ötemde özel hastane var diğer doktorum orda bi görünüp rapor alsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…