2016 Aralık Anneleri

Sağol canım Allah razı olsun. Güzel dualarınız gibi güzellikler sizinle olsun.
Diyorum ben de az ötemde özel hastane var diğer doktorum orda bi görünüp rapor alsam mı
Geçmiş olsun caniiim çok dikkat et kendine rapor almak işinde sıkinti olmuyorsa al valla bu günlerde dinlenmek gibisi yok

bide bir sey merak ettim durup dururken mi oldu yoksa öncesinde aksi bir durum mu olmuştu

Gecmis olsun bence rapor al 1 hafta dinlen derim ben Allah beklesin bebisini

Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum

canım inşallah hiçbir şey olmayacak herşey yolunca gidecek.. sonuçları yaz lütfen

izdmr bu ne normal yatak mı yoksa başka bir şey mi değişikmiş ya

canım inşallah hiçbir şey olmayacak herşey yolunca gidecek.. sonuçları yaz lütfen

izdmr bu ne normal yatak mı yoksa başka bir şey mi değişikmiş ya
Canım genelde kolik bebekler için öneriyorlar ben yatağın üzerine koyup yatırıyor dum buna

cnm oturarakmı çalışıyorsun
bence de al derim
kahveringi akıntı felan yok diimi
ilk gebeliğinse rahminin genişleme ağrısıdır
bn ilkinde hiç unutmam def gibi gerildiğini hissederdim

Canim dikkat et yorma kendini rapor alsan iyi olur tabi ama alamiyosanda cok daha dikkatli ol.insallah saglikla gelir oglusun zamaninda

anneler!! bizimkiler kış bebesi olacağından sizce zıbınları uzun kollu mu almak gerekir.0-6 ay arasındakileri. nette çok indirim oluyor ama hep kısa kollu.

gizkan canım tedirgin olma rahat ol kötü düşünmek yok ..

Biz de cumartesi gittik kontrole ikili test için kan verdik ense kalınlığına baktı burun kemiğine iyi görünüyor dedi sonuçlar bir haftaya kadar çıkacakmış İnşallah temiz çıkar.. bu arada bizde tahminim erkek dedi ama yine de kesin cinsiyet için 1 ay sonrasına randevu verdı

cnm oturarakmı çalışıyorsun
bence de al derim
kahveringi akıntı felan yok diimi
ilk gebeliğinse rahminin genişleme ağrısıdır
bn ilkinde hiç unutmam def gibi gerildiğini hissederdim
Canım öğretmenim pek oturmuyorum ve sürekli 4 kat inip çıkıyorum habire. Leke yok çok şükür, yani şimdilik. Canım bu sefer ki kasık ağrım gibi değildi. Ani bi rahim ağrısı aşağı doğru çeken, vajinada ağrı eş zamanlı.
Şimdi diğer doktoruma gittim rapor verdi. Biraz yatayım bakalım.
Teşekkürler canım çok sağol güzel dileklerin için, amin cümlemize.

geçmiş olsun canım. devamlı ayakta oldugundandır ağrın. benımde ole oluyor canını sıkma hiç.. dinlen bol bol okullar kapandıktan sonra rahatlarsın semıner donemınde

Geçmiş olsun caniiim çok dikkat et kendine rapor almak işinde sıkinti olmuyorsa al valla bu günlerde dinlenmek gibisi yok

bide bir sey merak ettim durup dururken mi oldu yoksa öncesinde aksi bir durum mu olmuştu
Sağolasın canım. Aldım rapor şimdi.
Evet canım birden bire oldu, 14 hafta olmak üzereyim ilk kez oldu böyle bişey. Çok yoğun bi gün de değildi ve herhangi bi stres yaşamadım. İnan ben de bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…