- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Geçmiş olsun caniiim çok dikkat et kendine rapor almak işinde sıkinti olmuyorsa al valla bu günlerde dinlenmek gibisi yokSağol canım Allah razı olsun. Güzel dualarınız gibi güzellikler sizinle olsun.
Diyorum ben de az ötemde özel hastane var diğer doktorum orda bi görünüp rapor alsam mı
Gecmis olsun bence rapor al 1 hafta dinlen derim benSelam kızlar. Dün rahmimde ve vajina içinde bi yoğun sancı oldu yürürken. Bi kaç kez devam etti. Bugün doktorumla randevumuz vardı zaten hemen danıştım. Düşük tehlikesinin çağrıştırdı dedi. 13+4üz ilk kez böyle bişey yaşadım. Bütün enerjim ve moralim gitti. Progeastan fitil başladı bugün kullanıcam. Çok korkuyorum açıkçası.
Bu benim asıl doktorum yani özel olan. Rapor almana gerek yok dedi, bilemiyorum ben biraz rahat mı davrandı acaba, istirahat vermeliydi diye düşünüyorum. Ama şimdilik çalışmaya devam edeceğim dediği üzere.
Bebeğim iyi görünüyor, %95 erkek dedi. Artık kesin diyebilirim sanırım:) sağlıkla gelsin inşallah.
Umarım herkes iyidir...
Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum
Canım genelde kolik bebekler için öneriyorlar ben yatağın üzerine koyup yatırıyor dum bunacanım inşallah hiçbir şey olmayacak herşey yolunca gidecek.. sonuçları yaz lütfen
izdmr bu ne normal yatak mı yoksa başka bir şey mi değişikmiş ya
cnm oturarakmı çalışıyorsunSelam kızlar. Dün rahmimde ve vajina içinde bi yoğun sancı oldu yürürken. Bi kaç kez devam etti. Bugün doktorumla randevumuz vardı zaten hemen danıştım. Düşük tehlikesinin çağrıştırdı dedi. 13+4üz ilk kez böyle bişey yaşadım. Bütün enerjim ve moralim gitti. Progeastan fitil başladı bugün kullanıcam. Çok korkuyorum açıkçası.
Bu benim asıl doktorum yani özel olan. Rapor almana gerek yok dedi, bilemiyorum ben biraz rahat mı davrandı acaba, istirahat vermeliydi diye düşünüyorum. Ama şimdilik çalışmaya devam edeceğim dediği üzere.
Bebeğim iyi görünüyor, %95 erkek dedi. Artık kesin diyebilirim sanırım:) sağlıkla gelsin inşallah.
Umarım herkes iyidir...
canımm ben de perşembe yaptırmıştım bekliyorum geç olsun da varsın sağlıklı hayırlı haberler alalım .Geç olsun temiz çıksın sağlık olsun canım perşembeye az kaldı 1 hafta olcak.
Canım ben ctesi gün verdim salı belli oldu hastanelerde sanırım 1 hafta sonra belli oluyoArkadaşlar ikili test sonuçlarınız tam 1 hafta sonra mı çıkmıştı?
Hastanenin sitesinden görebiliyor muyuz başka labratuara gönderdikleri için kendi sitelerinde sonuç yayınlıyorlar mı?
sen nerde yaptırmıştın cnmCanım ben ctesi gün verdim salı belli oldu hastanelerde sanırım 1 hafta sonra belli oluyo
Canim dikkat et yorma kendini rapor alsan iyi olur tabi ama alamiyosanda cok daha dikkatli ol.insallah saglikla gelir oglusun zamanindaSelam kızlar. Dün rahmimde ve vajina içinde bi yoğun sancı oldu yürürken. Bi kaç kez devam etti. Bugün doktorumla randevumuz vardı zaten hemen danıştım. Düşük tehlikesinin çağrıştırdı dedi. 13+4üz ilk kez böyle bişey yaşadım. Bütün enerjim ve moralim gitti. Progeastan fitil başladı bugün kullanıcam. Çok korkuyorum açıkçası.
Umarım herkes iyidir...
benim ilk alışverişim oyun minderi oldubebelere hiç alış veriş yaptınız mı kızlar:)
Canım öğretmenim pek oturmuyorum ve sürekli 4 kat inip çıkıyorum habire. Leke yok çok şükür, yani şimdilik. Canım bu sefer ki kasık ağrım gibi değildi. Ani bi rahim ağrısı aşağı doğru çeken, vajinada ağrı eş zamanlı.cnm oturarakmı çalışıyorsun
bence de al derim
kahveringi akıntı felan yok diimi
ilk gebeliğinse rahminin genişleme ağrısıdır
bn ilkinde hiç unutmam def gibi gerildiğini hissederdim
Çok çok sağol canım aldım az önce.Gecmis olsun bence rapor al 1 hafta dinlen derim benAllah beklesin bebisini
Canım öğretmenim pek oturmuyorum ve sürekli 4 kat inip çıkıyorum habire. Leke yok çok şükür, yani şimdilik. Canım bu sefer ki kasık ağrım gibi değildi. Ani bi rahim ağrısı aşağı doğru çeken, vajinada ağrı eş zamanlı.
Şimdi diğer doktoruma gittim rapor verdi. Biraz yatayım bakalım.
Teşekkürler canım çok sağol güzel dileklerin için, amin cümlemize.
Sağolasın canım. Aldım rapor şimdi.Geçmiş olsun caniiim çok dikkat et kendine rapor almak işinde sıkinti olmuyorsa al valla bu günlerde dinlenmek gibisi yok
bide bir sey merak ettim durup dururken mi oldu yoksa öncesinde aksi bir durum mu olmuştu
geçmiş olsun canım. devamlı ayakta oldugundandır ağrın. benımde ole oluyor canını sıkma hiç.. dinlen bol bol okullar kapandıktan sonra rahatlarsın semıner donemınde
Aynen canım Rabbim yüzümüzü güldüren haberler versin canımcanımm ben de perşembe yaptırmıştım bekliyorum geç olsun da varsın sağlıklı hayırlı haberler alalım .
Bilmiyorum canım özel egepol e gidiyorum 1 haftada çıkıyormuşCanım ben ctesi gün verdim salı belli oldu hastanelerde sanırım 1 hafta sonra belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?