hayır ama acayip sabırsızlanıyorum cinsiyet belli olsa da yapsam :))bebelere hiç alış veriş yaptınız mı kızlar:)
canım doktorun muayenehanesinde kan aldılar sanırım özel bi labaratuara yolladılar..sen nerde yaptırmıştın cnm
yok canım sadece annem battaniye kayınvalidemde yelek ördü bide bi arkadaşım zıbın aldı okadr ben bişey almadımbebelere hiç alış veriş yaptınız mı kızlar:)
tebrik ederim canım allah sağlık sıhhat versinFoto yukleyemedim olsun dun randevum vardi cok sukr her sey yolunda kalbinide dinledim hareketlerinide gordum Allahim nasil guzel bi duygu hatta kayinvalidem videoya cekti durup durup izliyorum youtub cocuklarini rahat biraktim yani ☺)))) veeee cinsiyetini oyrendimmm teyzeleriii insAllah oglum olacak
çok geçmiş olsun canım ilaçlar iyi gelir hiç bişey olmaz koca danaya merak etmeSelam kızlar. Dün rahmimde ve vajina içinde bi yoğun sancı oldu yürürken. Bi kaç kez devam etti. Bugün doktorumla randevumuz vardı zaten hemen danıştım. Düşük tehlikesinin çağrıştırdı dedi. 13+4üz ilk kez böyle bişey yaşadım. Bütün enerjim ve moralim gitti. Progeastan fitil başladı bugün kullanıcam. Çok korkuyorum açıkçası.
Bu benim asıl doktorum yani özel olan. Rapor almana gerek yok dedi, bilemiyorum ben biraz rahat mı davrandı acaba, istirahat vermeliydi diye düşünüyorum. Ama şimdilik çalışmaya devam edeceğim dediği üzere.
Bebeğim iyi görünüyor, %95 erkek dedi. Artık kesin diyebilirim sanırım:) sağlıkla gelsin inşallah.
Umarım herkes iyidir...
Ben özel olarak yapmadım erken diye ama Teyzem Almanyadan gelirken biberonlar emzikler diş kayışıyıcı pişik kremi yüz ve vücut kremi bide minnak çok tatlı ilk oyuncağı geldi:) Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsinbebelere hiç alış veriş yaptınız mı kızlar:)
Amin canım. Koca dana hakkaten ya :)çok geçmiş olsun canım ilaçlar iyi gelir hiç bişey olmaz koca danaya merak etmeallah nazarlardan saklasın
AzRASILAM perdurable ekonomistgonul aysu87 hepinize çok teşekkür ederim kızlar allah hepimizin bebişlerine sağlık versin, güzel güzel ciciler versin, annelerine de manken gibi bi hamilelik versin inş.
Günaydın arkadaşlar
@catuke S sema coskun ve bugün doktora gidecek arkadaşlar inşallah kontrolunuz sonuçlarınız güzel çıkar
Canımm çok çok sevindim güzel haberineselamelma_sekerim01 öncelikle çok sağol merak ettiğin için.
enzimlerim azda olsa düşmüş bu iyi dedi dr hepaititten şüphelenmişti çünkü eğer öle olsaymış katlanarak artması gerekirmiş . fakat yine yüksek alt değer 174 lerde ,cumartesi tekrar kan vericem düşme devam ediyorsa bir sıkıntı yokmuş bakalm daha net bir şey yok ama en azından hepatit olmadığım kesinleşti .
bu arada ikili testimin sonucada çok şükür iyi çıktı. dr gayet iyi bir sorun yok dedi. cinsiyet ise kuralı bozmadım ve benmkide erkek dedi dr. hep kız hayali kurumuştuk oysaki adını bile hazırlamıştık odaı vs herşeyi ne alacağımızı belirlemiştik erkeği duyunca şoke oldum. nasıl isim bulucam ne yapıcam şaştım. alışmak zor olacak benm için :)
herşey herkes için çooook güzel olsun gönlünce olsun inş.
sevgilerelma_sekerim01
Canımm çok çok sevindim güzel haberine
Bu sene erkek senesi mi acaba :)
Değişebiliyormuş ama belli olmaz canım 16.haftalarda kesinleşir bakalım sağlıklı olsunlar Allahın izniyle
Arada gel canım haberlerini ver mutlaka
Sende sevgiyle kal...
Mrb arkadaşlar 12. Haftada cinsiyeti öğrenen var mı çok merak ediyorum Rabbim sağlıklı versin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah ben de en kısa zamanda gidecem ikili test için belki doktor söyler bana daevet ben öğrendim ikili testin ultrasonuna bakarken dr cinsiyetini söyledi bize. nekadar doğru kesin o bilnmez ama dr yorum yapabiliyor. 15-16 . haftada kesinleşiyor. ikili testtede erkek derse o pek değişmiyrmuş ama kız denilince değişme durumu olabiliyormuş .
Hoşgeldin canım benimnormalde buralardayıp hep sıkı sıkıya tabip ediyorum fakat cuma dr a gittiğim için tüm gün izinliydim giremedm dünde iznn acısı çıktı işyerinde bakmaya fırsatım olmadı . ama döndüm sahalara artık bende varım sohbetlerde :)
ikili test için gitiğim ultrasonda demek istedi sanırım ben öyle anladım yani.Hoşgeldin canım benim
Bişey sorcam ikili testin ultrasonu diyorsun ya farklı bi ultrason mu ben her zaman ki gibi görüntü kalitesi iyi olmayan ultrasondan bakıldı ikili testin ultrasonu farklı mı normalde diye merak ettim
Canım bende de ikili testi farklı ultrasonda yaptı başka doktora yönlendirdi oğlumda hiç böyle birşey yapmamıştı kendi olcmustuHoşgeldin canım benim
Bişey sorcam ikili testin ultrasonu diyorsun ya farklı bi ultrason mu ben her zaman ki gibi görüntü kalitesi iyi olmayan ultrasondan bakıldı ikili testin ultrasonu farklı mı normalde diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?