2016 Aralık Anneleri

tebrik ederim canım allah sağlık sıhhat versin biz video çekmeye çalışırken foto modunda unutmuşuz teli

çok geçmiş olsun canım ilaçlar iyi gelir hiç bişey olmaz koca danaya merak etme allah nazarlardan saklasın

bebelere hiç alış veriş yaptınız mı kızlar:)
Ben özel olarak yapmadım erken diye ama Teyzem Almanyadan gelirken biberonlar emzikler diş kayışıyıcı pişik kremi yüz ve vücut kremi bide minnak çok tatlı ilk oyuncağı geldi:) Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Selamlar arkadaşlar.herkesin keyfi yerindedir insallah.
bitterrcikk cok geçmiş olsun.dinlenmek en iyisi.bende hala dinleniyorum cok bunaldim.bir an evvel normale dönmek istiyorum.progestana fitil halinde alıyorum bende artik.
Yarin devlet dogum hastanesine gideceğim ilk defa.insallah güzel geçer.

Günaydın arkadaşlar
@catuke S sema coskun ve bugün doktora gidecek arkadaşlar inşallah kontrolunuz sonuçlarınız güzel çıkar

selam elma_sekerim01 öncelikle çok sağol merak ettiğin için.
enzimlerim azda olsa düşmüş bu iyi dedi dr hepaititten şüphelenmişti çünkü eğer öle olsaymış katlanarak artması gerekirmiş . fakat yine yüksek alt değer 174 lerde ,cumartesi tekrar kan vericem düşme devam ediyorsa bir sıkıntı yokmuş bakalm daha net bir şey yok ama en azından hepatit olmadığım kesinleşti .

bu arada ikili testimin sonucada çok şükür iyi çıktı. dr gayet iyi bir sorun yok dedi. cinsiyet ise kuralı bozmadım ve benmkide erkek dedi dr. hep kız hayali kurumuştuk oysaki adını bile hazırlamıştık odaı vs herşeyi ne alacağımızı belirlemiştik erkeği duyunca şoke oldum. nasıl isim bulucam ne yapıcam şaştım. alışmak zor olacak benm için :)

herşey herkes için çooook güzel olsun gönlünce olsun inş.
sevgiler elma_sekerim01

Canımm çok çok sevindim güzel haberine
Bu sene erkek senesi mi acaba :)
Değişebiliyormuş ama belli olmaz canım 16.haftalarda kesinleşir bakalım sağlıklı olsunlar Allahın izniyle
Arada gel canım haberlerini ver mutlaka
Sende sevgiyle kal...

normalde buralardayıp hep sıkı sıkıya tabip ediyorum fakat cuma dr a gittiğim için tüm gün izinliydim giremedm dünde iznn acısı çıktı işyerinde bakmaya fırsatım olmadı . ama döndüm sahalara artık bende varım sohbetlerde :)

Selamun aleyküm aralik anneleri. Uzun zamandir burayi takip ediyorum. Sizinle tanismak fikirlerinize danismak gercek anlamda uzaktada olsa boyle yakinlik oldugu icin bende araniza katilmak istedim sevgili ablalarim. Aranizda en kucugunuz benim henuz 18 deyim bi iki uc haftaya 19 olucam. En taze anne ben oluyorum aranizda. Rahatsiz olan ablalarima rabbim sifaa versin. Benide ekler misiniz listeye

Mrb arkadaşlar 12. Haftada cinsiyeti öğrenen var mı çok merak ediyorum Rabbim sağlıklı versin inşallah

evet ben öğrendim ikili testin ultrasonuna bakarken dr cinsiyetini söyledi bize. nekadar doğru kesin o bilnmez ama dr yorum yapabiliyor. 15-16 . haftada kesinleşiyor. ikili testtede erkek derse o pek değişmiyrmuş ama kız denilince değişme durumu olabiliyormuş .

Hayırlısı olsun inşallah ben de en kısa zamanda gidecem ikili test için belki doktor söyler bana da

Hoşgeldin canım benim
Bişey sorcam ikili testin ultrasonu diyorsun ya farklı bi ultrason mu ben her zaman ki gibi görüntü kalitesi iyi olmayan ultrasondan bakıldı ikili testin ultrasonu farklı mı normalde diye merak ettim

ikili test için gitiğim ultrasonda demek istedi sanırım ben öyle anladım yani.

Canım bende de ikili testi farklı ultrasonda yaptı başka doktora yönlendirdi oğlumda hiç böyle birşey yapmamıştı kendi olcmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…