- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Gercektenmiii ne guzel sicak kanliyizdir ))) inwAllah burdada guzel arkadawligimiz olur canimçok severim azerileriiiikarsta yaşadım 4-5 yıl,2014 annelerinde Azeri arkadaşım da var çok samimi olduk
Ben ogrendim cokk sukr ☺benim pazartesi kontrolde de söylemesse hastanede olay çıkarabilirim artık
Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum
hanımlar,o oran doğruyu verme ki her zaman,ne riskli oranlarda sağlıklı bebekler dünyaya geliyor,gönlünüzü ferah tutun,Rabim büyük,arkadaşımın sonucu 1/170 lerde çıktı,hamdolsun sağlıklı bir kızı var şimdi,Selam kizlar, birkac gundur giremiyorum moralim cok bozuk. Gecen hafta Sali gunu ikili test'im oldu. Sonucu bugun aldim 1/990 ihtimal cikmis. Doktorum orta seviyede risk oldugunu soyledi, yarin sabah baska bir test yapacaklar. Harmony test ismi - anne kanindan bebegin DNA'sini ayiriyorlarmis oyle analiz ediliyormus. Sonuc %99 dogru cikiyormus. Yasim 35 oldugu icin kan degerim ve NT normal olsada riskim orta seviyede cikti yaCok moralim bozuldu. Yurt disinda yasiyorum, esimde is gezisine gitti haftaya donecek. Yalniz kalinca insan cok caresiz hissediyor. Lutfen bizim icin dua edin sonuclarimiz iyi ciksin...
maşallah gözün aydın canım, hayırlı haberler inşallahMerhaba kizlar umarim durumlar iyidir .
Biz bebişimizi gorduk bugun :) cok tatli bebegim benim parmagini emiyorducok sukur ense kalinligi flan iyi bir sorun yok dedi doktor 2.li tarama icin kan verdim. Sonuclarim direk doktora gidecek gerekirse o beni arayacak. Bebegimin kalbi 154 atiyordu. Benim tahmince erkek. Cunku oglumdada oyleydi cinsiyeti sordum . Genital nubunu gosterdi. Dedim erkek mi ? Oda kesin bisey diyemem dedi. Hayirlisi olsun ama bana gore erkek boyle iste kizlar biz iyiyiz. RAbbim butun hamilelere guc kuvvet versin sorunu olanlara sifa versin. Hayirlisiyla şu mübarek Ramazan ayinda hersey gonlumuzce olsun ) bu arada ben oruc tutmuyorum doktorum sakın tutma dedi yasafi yedik yani kizlar sizde bi tahminde bulunun resmi ekledim
günaydın canım,ben protokol numaramı almış netten bakmaya çalışmıştım,sağolsun hastanede tanıdık vardı sonuç çıkınca bana mail attı,kontolden önce görmüş olduk.normalde 4 iş gününde çıktı bizimki.hayırlı haberler inşallahGünaydın arkadaşlar
Iki test tam 1 hafta sonra mı çıkıyor çıksa da rahatlasam çok merak ediyorum 5 gün oldu
günaydın azra aynı uykulardan bende de var,benimki de wc mesaisiGünaydın arkadaşlar
uykularım tilki uykusuna döndü nedense
deliksiz upuzun uyuyan ben
40 kere uyanır oldum
selam güzel annişler bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu kızımmmmm oluyorrr
selam hanımlar,cinsiyetler öğrenildikçe hem heyecan,hem kafada şekilleniyor bazı şeyler,dr bize de yaklaşık ihtimalle kız dedi,Allah herkese gönlündekini nasip etsin,sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallahSelam bayanlar bebeginizin cinsiyetleri belli oldu mu acaba merak ediyorum 13. Haftada gosterir mi cinsiyeti sizce?
En cok aksamlar sirtustu uzandigimda doyuntu nasil denir turkcee kalp atisi gibi yani sanki atiyor bebegim olan bolge ve tabikii garip birseyirmeeherkese günaydın , bebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda ? Varsa tam olarak nerde nasıl hissediyor ?
canım dr 13 haftalıkken sormuştumherkese günaydın , bebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda ? Varsa tam olarak nerde nasıl hissediyor ?
Arkadaşlar ikili test sonuçlarınız tam 1 hafta sonra mı çıkmıştı?
Hastanenin sitesinden görebiliyor muyuz başka labratuara gönderdikleri için kendi sitelerinde sonuç yayınlıyorlar mı?
Baktım canım henüz çıkmamış inşallah güzel haberlerle...Canım ben özel bir laboratuvarda verdim cuma günü, pazartesi sabah sonuç için aradılar. Özel bir yer olduğu için mi çabuk çıktı bilmiyorum sen istersen hastanenin sonuç sayfasından bak yine de. İnşallah güzel sonuçlar çıkar :)
bnm tam 1 haftada çıktı cnmArkadaşlar ikili test sonuçlarınız tam 1 hafta sonra mı çıkmıştı?
Hastanenin sitesinden görebiliyor muyuz başka labratuara gönderdikleri için kendi sitelerinde sonuç yayınlıyorlar mı?
doyuntu pıt pıt olabilir miEn cok aksamlar sirtustu uzandigimda doyuntu nasil denir turkcee kalp atisi gibi yani sanki atiyor bebegim olan bolge ve tabikii garip birseyirmee
Baktım canım henüz çıkmamış inşallah güzel haberlerle...[/
geçen hafta kontroller bu hafta sonuç beklemelerimiz var Allah bu mübarek günlerde hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşşş.
Merhaba kizlar umarim durumlar iyidir .
Biz bebişimizi gorduk bugun :) cok tatli bebegim benim parmagini emiyorducok sukur ense kalinligi flan iyi bir sorun yok dedi doktor 2.li tarama icin kan verdim. Sonuclarim direk doktora gidecek gerekirse o beni arayacak. Bebegimin kalbi 154 atiyordu. Benim tahmince erkek. Cunku oglumdada oyleydi cinsiyeti sordum . Genital nubunu gosterdi. Dedim erkek mi ? Oda kesin bisey diyemem dedi. Hayirlisi olsun ama bana gore erkek boyle iste kizlar biz iyiyiz. RAbbim butun hamilelere guc kuvvet versin sorunu olanlara sifa versin. Hayirlisiyla şu mübarek Ramazan ayinda hersey gonlumuzce olsun ) bu arada ben oruc tutmuyorum doktorum sakın tutma dedi yasafi yedik yani kizlar sizde bi tahminde bulunun resmi ekledim
bu arada bende de seğirme oluyor karnımda :)onu görünce rahatlıyorum huzur buluyorum..bnm tam 1 haftada çıktı cnm
o gün arayıp dr sekrterine sordum ertesi günde kontrole gittim
tamam canım sağol
doyuntu pıt pıt olabilir mi
evet birde seyirme oluyor
sennki erkek dimii
ben hayırlısıyla öncelikle temiz çıksın paylaşcam canımBu doktorların tahminde bulundukları hamisler ikili testlerde serbest beta hcg kaç çıktı bi arkadaşın teorisi tutacak mı merak ediyorum. 50 den aşağı ise erkek yukarda ise kız demişti
Canım doktor bir yorum yapmadı bir dahaki kontrolüm sırf cinsiyet öğrenmek için olacak 1 ay sonraya gün veriyordum bir ay bekleyemem dedim 10 gün sonra gel dedi :)Günaydın
Seninle günlerimiz aynı doktor sana cinsiyet tahmininde bulundu mu yazdiysan kusura bakma gözümden kaçmış olmalı birde bir sonraki kontrolün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?